ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אבדה תוכי מסוג ג'אקו
מנהל: מפקחים
אבדה תוכי מסוג ג'אקו
אבדה לי תוכית מסוג ג'אקו באזור רמת גן ב24/4 אם למשהו יש רעיון שאני לא חשבתי עליו , או שמע על משהו שמצא אשמח לקבל עזרה כי מבחינתי זו ממש אבדה שקשה לי מאוד להשלים איתה הצער שלי מאוד מאוד גדול , אפילו הצעתי פרס לכל המוצא בלי לשאול שאלות העיקר שתחזור אליי
תודה רינה 052-6908831
תודה רינה 052-6908831
- קבצים מצורפים
-
- shmuela.jpg (1.85 KiB) נצפה 5093 פעמים
Re: אבדה תוכי מסוג ג'אקו
רינה ברוכה הבאה
הדבר היחיד שאני יכול להציע לאחר זמן כה רב זה חיפוש בחנויות מחמד,פשוט לעבור חנות חנות ולבדוק,במקביל ישנה אפשרות
לשים שלטים באיזור.
שימי לב שאין לתת פרטים מזהים של התוכי,אם התוכי מטובע וכו' לא לציין מספר טבעת(ראיתי כבר שעשו זאת).
מקווה שאכן תימצא.

הדבר היחיד שאני יכול להציע לאחר זמן כה רב זה חיפוש בחנויות מחמד,פשוט לעבור חנות חנות ולבדוק,במקביל ישנה אפשרות
לשים שלטים באיזור.
שימי לב שאין לתת פרטים מזהים של התוכי,אם התוכי מטובע וכו' לא לציין מספר טבעת(ראיתי כבר שעשו זאת).
מקווה שאכן תימצא.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כואב. אני מקווה שהסוף יהיה טוב.
הוספתי באנר בדף הבית בתקווה כי זה יעזור.
בהצלחה.
בהצלחה.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
[quote="2";p="13937"]כואב. אני מקווה שהסוף יהיה טוב.
בהצלחה.
[/quote]
תודה רבה רבה על העידוד
רינה
בהצלחה.
[/quote] תודה רבה רבה על העידוד
רינה
[quote="55";p="13897"]רינה ברוכה הבאה
לשים שלטים באיזור.
מקווה שאכן תימצא.[/quote]
אלי היקר
תודה רבה על העידוד , תאמין לי עשיתי הכל , בקשר לטיפים זאת באמת הסיבה שלא ציינתי את שמה וכו'
אני מקווה מאוד שאם משהו ימצא הוא יהיה מספיק הוגן כדי ליצור איתי קשר , אפילו הצעתי פרס כספי
תאמין לי היא שווה את זה
אז שבת שלום ושוב המון תודה
רינה
לשים שלטים באיזור.
מקווה שאכן תימצא.[/quote]
אלי היקר
תודה רבה על העידוד , תאמין לי עשיתי הכל , בקשר לטיפים זאת באמת הסיבה שלא ציינתי את שמה וכו'
אני מקווה מאוד שאם משהו ימצא הוא יהיה מספיק הוגן כדי ליצור איתי קשר , אפילו הצעתי פרס כספי
תאמין לי היא שווה את זה
אז שבת שלום ושוב המון תודה
רינה

תגובות ממש מרגשות תודה לכלום על העידוד , סוף סוף משהו ממש מבין אותי
רינה
רינה