ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בגמילה
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בגמילה
כמה עולה קילו ?
ומה במחירים הנורמלים בחנויות אני יקנה !!???
אים לי איך להגיע לקרית גת??
ומה במחירים הנורמלים בחנויות אני יקנה !!???
אים לי איך להגיע לקרית גת??
תיכנס לתוכי שופס תראה מחירים שלנו, אמרתי לך באיזור קרית גת אני יכול לתת לך כמות בחינם לניסיון, בפתח תקווה אתה יכול
לרכוש באריזות של קילו כי אין שם בתיפזורת.
לרכוש באריזות של קילו כי אין שם בתיפזורת.
אלי סליחה שלא עדכנתי הרבה זמן פשוט לא היה לי מחשב =]
נכון להיום קנית לתוכי תכופתיות שאמרת לי ויש לו רק אותם בכלי וכלי עם מים התחלה לא ניגש אלהם ונורא כעס אבל עכשיו הוא מתחיל להתעסק איתם אבל לא אוכל במצב שממלא לו אתצ הזפק לבד...
איך ממשיכים =]
נכון להיום קנית לתוכי תכופתיות שאמרת לי ויש לו רק אותם בכלי וכלי עם מים התחלה לא ניגש אלהם ונורא כעס אבל עכשיו הוא מתחיל להתעסק איתם אבל לא אוכל במצב שממלא לו אתצ הזפק לבד...
איך ממשיכים =]
עברו שבועיים..מה קרה בינתיים? מה הוא אוכל?
בנתיים על אותה מתכונן של דייסה בוקר ערב וכופתיות המומלצות על ידך הפריטי בירד נדמה לי השם !!
וזהו הוא עדיין לא אוכל כופתיות בתור מזון יחד
וזהו הוא עדיין לא אוכל כופתיות בתור מזון יחד
ועד איזה גיל אתה מתכוון להאכילו בדייסה? 
תוריד לו מחר בבוקר את ארוחת הבוקר. לאחר יומיים תתן לו בערב ליומיים שלושה נוספים 5 ML בלבד ולאחר מכן תפסיק ,וזהו הוא גמול.
תוריד לו מחר בבוקר את ארוחת הבוקר. לאחר יומיים תתן לו בערב ליומיים שלושה נוספים 5 ML בלבד ולאחר מכן תפסיק ,וזהו הוא גמול.
מה קורה? איך מתקדם?
המשכתי כמו שאתה אומר בנתיים בבוקר לא האכלתי אותו אבל הוא לא אוכל כופתיות גם חוץ מזה יש חדש בנושא של המים אף פעם לא ראית אותו שותה ממש מהקערה לבד וזה משאני רואה כבר יומיים ממש שותה לבד מהקערה!
עד עכשיו הזפק שלו רקה לגמרי וזה ממש מדאיג אותי
עד עכשיו הזפק שלו רקה לגמרי וזה ממש מדאיג אותי