ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בגמילה
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בגמילה
נכון להיום יש לצין שהוא הרבה יותר רגוע =]
ובקשר לזה שהוא יצור איתי קשר זה קורה לבד כבר מזמן לדעתי העובדה שאני קם בבוקר מהמיטה והוא ישר עולה מהתחתית למעלה וקורא לי כמו לדוגמא הוא נותן מכות על הכלוב עם המקור עד שאני חוזר לחדר או עד שהוא מקבל את המנה אוכל שלו
דבר שני גם שאני פותח לו את הכלוב מלעלה והוא עומד שם ומשחק אני מדבר איתו ולאחר מכן יוצא מהחדר אז הוא קופץ (כי הנוצות שלו קצוצות ) בנחיתה רקה ואז הולך ליציאה מהחדר אחרי =]
לדעתי יש קשר דיי טוב בין התוכי לבייני =]
ונחזור לנושא האוכל הכול אותו הדבר אני ממשיך באותו המתכונת מה שאמרתי אתמול הוא מנסה לפרק אותם והפעם עם הרגל הוא אוחז את הכופתיה ומנסה לאכול אבל לרוב נופלים לא הכופתיות =]
אלי תודה רבה על הכלללל
ובקשר לזה שהוא יצור איתי קשר זה קורה לבד כבר מזמן לדעתי העובדה שאני קם בבוקר מהמיטה והוא ישר עולה מהתחתית למעלה וקורא לי כמו לדוגמא הוא נותן מכות על הכלוב עם המקור עד שאני חוזר לחדר או עד שהוא מקבל את המנה אוכל שלו
דבר שני גם שאני פותח לו את הכלוב מלעלה והוא עומד שם ומשחק אני מדבר איתו ולאחר מכן יוצא מהחדר אז הוא קופץ (כי הנוצות שלו קצוצות ) בנחיתה רקה ואז הולך ליציאה מהחדר אחרי =]
לדעתי יש קשר דיי טוב בין התוכי לבייני =]
ונחזור לנושא האוכל הכול אותו הדבר אני ממשיך באותו המתכונת מה שאמרתי אתמול הוא מנסה לפרק אותם והפעם עם הרגל הוא אוחז את הכופתיה ומנסה לאכול אבל לרוב נופלים לא הכופתיות =]
אלי תודה רבה על הכלללל
כשדיברתי על כך שתיתן לו ליזום קירבה אליך ושלא תלחץ עליו התכוונתי ספציפית למקרה של אתמול, אני מאמין שהקשר טוב בדרך כלל.
בן כמה התוכי היום?
תכתוב שוב ליתר ביטחון מהי התזונה שלו היום, האם עדיין התוכי מקבל 2 ארוחות וכמה ML בכל ארוחה.
בן כמה התוכי היום?
תכתוב שוב ליתר ביטחון מהי התזונה שלו היום, האם עדיין התוכי מקבל 2 ארוחות וכמה ML בכל ארוחה.
הגיל של התוכי הוא חודש וחצי פלוס מינוס
האוכל שיש לו בכלוב הוא אך ורק כופתיות P15 וכלי עם מים
הוא מקבל מזר 10 ML דייסה בבוקר ו30 בערב כמו שהדרכת אותי ואנחנו במצב הזה כמו שזכור לי 3 או 4 ימים כבר =]
מה שיש לי להגיד שנכון להיות ראית בריצפה של הכלוב ממש אבקה של הכופתיות כאילו בהוא ממש מרסק אותם לדעתי זה סימן טוב!??
האוכל שיש לו בכלוב הוא אך ורק כופתיות P15 וכלי עם מים
הוא מקבל מזר 10 ML דייסה בבוקר ו30 בערב כמו שהדרכת אותי ואנחנו במצב הזה כמו שזכור לי 3 או 4 ימים כבר =]
מה שיש לי להגיד שנכון להיות ראית בריצפה של הכלוב ממש אבקה של הכופתיות כאילו בהוא ממש מרסק אותם לדעתי זה סימן טוב!??
3454 כתב:הגיל של התוכי הוא חודש וחצי פלוס מינוס
איך חודש וחצי? התוכי שבתמונה ? בתחילת הדיון הוא היה בגיל שלושה חודשים...או שאנחנו מדברים על משהו אחר?ריסוק הכופתיות בהחלט סימן טוב. אם אתה באיזור קריית גת אתה מוזמן לקבל דוגמיות של כופתיות פריטי בירד (בחינם) ולראות
את ההבדל בתהליך הגמילה הפריטי בירד נאכל טוב יותר והוא מושך יותר לגוזלים .
אתה יכול להוריד את ה-30 של הערב ל-20 ML , האם אתה רואה שינוי בכמות שהתוכי צורך בערב? האם הוא פחות
מתלהב לאחר המזרק הראשון?
סליחה סליחה רשמתי 3 חודש וחצי םלוס מינוס וכנירא שלא נילחץ לי או הייתה טעות
הוא לא פחות מתלהב בכלל הוא אוכל וגם עם הייתי נותן לו עוד מזרק היה אוכל גם אותו =]
העם בכל זאות להוריד לו תכמות ?
ושאלה נוספת הדייסה נגמרת לי בו נגיד לעוד יום יומיים בלחץ לקנות עוד או מה לעשות כי אנחנו בגמילה אולי זה הזמן להפסיק גם הגיל של התוכי לפי מה שאני שומע מאחרים זה גיל שכבר אוכלי לבד לגמרי
הוא לא פחות מתלהב בכלל הוא אוכל וגם עם הייתי נותן לו עוד מזרק היה אוכל גם אותו =]
העם בכל זאות להוריד לו תכמות ?
ושאלה נוספת הדייסה נגמרת לי בו נגיד לעוד יום יומיים בלחץ לקנות עוד או מה לעשות כי אנחנו בגמילה אולי זה הזמן להפסיק גם הגיל של התוכי לפי מה שאני שומע מאחרים זה גיל שכבר אוכלי לבד לגמרי
בתהליך גמילה לא מסתכלים אם הגוזל בן 3.5 חודשים או 4 חודשים. גמילה צריכה להיעשות בהדרגה תוך התחשבות בתוכי.
התחלת עם תהליך הגמילה קצת מאוחר ולכן זה נמשך באופן יחסי יותר אבל למה למהר?
התוכי אצלך בבית, אתה לא מתכוון להעביר אותו אז תן לו את הזמן.
תקנה כמות קטנה של דייסה משהו כמו חצי קילו ותוריד בהדרגה.
תוריד את ה30ML ל-20 למשך יומים ולאחר מכן תוריד 10ML נוספים כך שישאר עם 10 בבוקר ו 10 בערב. אם יש לך אפשרות אל תתן לו
ארוחת בוקר ממש מוקדם בבוקר, תן לו אפשרות לנשנש כופתיות כי בבוקר הוא יהיה רעב מהלילה.
בהצלחה.
התחלת עם תהליך הגמילה קצת מאוחר ולכן זה נמשך באופן יחסי יותר אבל למה למהר?
התוכי אצלך בבית, אתה לא מתכוון להעביר אותו אז תן לו את הזמן.
תקנה כמות קטנה של דייסה משהו כמו חצי קילו ותוריד בהדרגה.
תוריד את ה30ML ל-20 למשך יומים ולאחר מכן תוריד 10ML נוספים כך שישאר עם 10 בבוקר ו 10 בערב. אם יש לך אפשרות אל תתן לו
ארוחת בוקר ממש מוקדם בבוקר, תן לו אפשרות לנשנש כופתיות כי בבוקר הוא יהיה רעב מהלילה.
בהצלחה.
היום עשיתי מה שאמרת לי הקטנתי לו את המנה בערב ל10 ML ואני רואה גם כן יותר עיסוק עם הכופתיות .
ואני חייב לציין לפני האכלה אני בודק לו תזפק והוא לא אוכל מהכופתיות כי היר רקה לגמרי .
ואני חייב לציין לפני האכלה אני בודק לו תזפק והוא לא אוכל מהכופתיות כי היר רקה לגמרי .
כופתיות שלא כמו דייסה לא מנפחות את הזפק, תבדוק בכופתיות ולא בזפק, שים שיכבה טנה של כופתיות ואז תוכל לראות האם
אכל והאם יש פירורים של כופתיות. תמשיך כך , אתה לא מפסיק את מתן המזון לחלוטין ולכן לא צריכה להיות לתוכי בעייה.
תמשיך לדרבן אותו לאכול אם ע"י מתן כופתיות ביד או האכלתו למקור בכל פעם בכמה כופתיות .
אכל והאם יש פירורים של כופתיות. תמשיך כך , אתה לא מפסיק את מתן המזון לחלוטין ולכן לא צריכה להיות לתוכי בעייה.
תמשיך לדרבן אותו לאכול אם ע"י מתן כופתיות ביד או האכלתו למקור בכל פעם בכמה כופתיות .