אתה יכול ליבנות כלוב 2*2*2 מפרופיל מגולבן אם דלת כפולה ואתה יכול לאכלס
5 זוגות קוקטלים ו5 זוגות תוכונים .
תמונה לדוגמה:
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעה לבניית כלוב
מנהל: מפקחים
Re: הצעה לבניית כלוב
אני מגדל את כל התוכים בגינה ואין צורך לחמם
צריך למקם אותו כך שלא תיהיה כניסה של רוח לכלוב
צריך למקם אותו כך שלא תיהיה כניסה של רוח לכלוב
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
5160 כתב:תודה (:
אבל איך אני יוכל לחמם אותם בחורף
לחמם לא צריך אבל ברזנט בשלוש דפנות יכול לעשות את העבודה של הגנה מפני רוחות
לא חייב ברזנט אצלי הכלוב בנוי מפח איזכורית מאחור, ובצדדים חצי רשת וחצי פח בחלק העליון ,ומקדימה בחלק התחתון יש עץ ובעליון יש רשת. ומה שני עושה משתמש בניילון הנצמד של המשטחים כאלו שמשתמשים בהאנגרים ומלפף את כל החלק העליון וזה גם עובד כמו חממה בחורף שומר את החום בפנים ויש להם שמש ישירה וברגע שחם מידי אני פותח בצד אחד...
- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
לא לכולם יש את האפשרות לקנות איזכורית ברזנט עושה את העבודה לא פחות טוב ואפילו יותר טוב ביום חם אתה יכול לקפל אותו כך שיש תחלופה של אויר גדולה יותר ונעים יותר לתוכים5619 כתב:לא חייב ברזנט אצלי הכלוב בנוי מפח איזכורית מאחור, ובצדדים חצי רשת וחצי פח בחלק העליון ,ומקדימה בחלק התחתון יש עץ ובעליון יש רשת. ומה שני עושה משתמש בניילון הנצמד של המשטחים כאלו שמשתמשים בהאנגרים ומלפף את כל החלק העליון וזה גם עובד כמו חממה בחורף שומר את החום בפנים ויש להם שמש ישירה וברגע שחם מידי אני פותח בצד אחד...