הי עוזי,
דבר ראשון תתחדש על סטייסי - היא מדהימה !!!
אמנם הצתה מאוחרת, אבל רק היום נכנסתי לדיון הזה...
לגבי מחירים, חיסונים וכו': נראה לי שהמחירים קצת מוגזמים. את חיסון הכלבת הראשון לדעתי כדאי לעשות אצל הוטרינר העירוני שירשום אותה בצורה מסודרת ויכניס לה שבב. ייתכן שבפעם הראשונה באמת יגבה קצת יותר אבל לאחר מכן העלות של חיסון כלבת לדעתי לא אמורה להיות מעבר ל- 80 ש"ח. הכלבה שלי מעוקרת ויש הנחה בחיסון כלבת, כך שאני משלמת עליה 49 ש"ח (בדיוק היום קיבלתי הודעה לתשלום...).
חיסנתי את הכלבה שלי לפני כ- 8 חודשים חיסון משושה במחיר של 120 ש"ח. צריך לעשות פעם בשנה.
לגבי קולר נ' קרציות. גם אני השתמשתי בקילטיקס שהוא טוב. מה שכן, צריך לשטוף ידיים אחרי שמלטפים את הכלב, כי בקולר יש חומר הדברה שמתפשט על כל גוף הכלב. אזהרה כמובן במיוחד כלפי ילדים.
אני ממליצה לעקר את הכלבה כשתגיע לגיל המתאים, זה ימנע מכם הרבה צרות (דימום, כלבים נלהבים, גורים שלא תמיד אפשר וקל לגדל וכו'). גם מבחינה בריאותית יותר בריא לכלבה במניעת סוג של סרטן.
לגבי מחירים ואימוץ כלבים: את הכלבה שלי אימצנו לפני מספר שנים דרך עמותה (לא צער בעלי חיים אלא אשה שנידבה את חצר ביתה הגדולה לעשרות כלבים עזובים). מאחר והכלבה עברה טיפולים ועיקור, שילמנו עליה כ- 450 ש"ח עבור ההוצאות. זכור לי שבזמנו גם בצער בעלי חיים גבו סכומים כאלה אם מאמצים כלב שהוא מסורס/מעוקר.
ואחרי שחפרתי... אז כל הכבוד שהחלטת לאמץ את סטייסי, האמת, היה קשה שלא לפתח כלפיה רגשות אמהיים למראה התמונות. אז שיהיה לך בהצלחה ואני בטוחה שתהנו ממנה אחרי שכל הלחץ והחששות של הימים הראשונים, יעברו.