ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זיהוי סוג כלב

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: זיהוי סוג כלב

שליחה על ידי uzibu »

הבנתי תודה על ההסבר.
הכלבה יושבת כל היום בחלק עם ריצוף ומקורה (לזה התכוונתי לנקות עם אקונומיקה, לא דשא), אני ארסס באזור הזה.
אין לי יותר מידיי חתולים שנכנסים לגינה, פעם אחת ראיתי חתולה שהתגנבה לאכול לסטייסי אוכל אבל מאז יצא לי לראות
רק את רטלין (החתולה שאנחנו דואגים לה). אני גם מאמין ומקווה שכאשר סטייסי תגדל בכלל לא יהיה מצב שיכנסו ככה סתם חתולים.

+++
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
avihupilo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אביהו

שליחה על ידי avihupilo »

שיהיה לך בהצלחה עם סטייסי ותעלה כמה תמונות מעודכנות שלה שתגדל!
תמונה

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

שליחה על ידי דין-ש »

קצת באיחור פשוט לוקח זמן לקרוא את כל הכתוב.
וסליחה שאני חוזר אחורה. (אין לי שום כוונה להחזיר את הגלגל אחורה פשוט עד שראיתי את האשכול כבר קרה מה שקרה ואני רוצה להגיד כמה דברים, שוב סליחה)
אוהבת תוכים,תסלחי לי שאני מתערב אבלאני חושב שקצת נסחפת עם הקטע של התקציב.
אני לא אומר שתאספי כל בע''ח נטוש כי גם אני לא אוסף, זה לא סוד שההורים שלי לא מסכימים לי לאסוף כלבים (לצורך העניין גם כלב לא נטוש הם לא מסכימים לי)
בשכונה שלי יש הרבה חתולי רחוב שלא נטשו, אלא פשוט מתרבים. ואני דואג להם לאוכל ולמים. נכון אני לא מכניס אותם הביתה ולא מוציא עליהם כסף אבל כלפעם אחרי ארוחה אנחנו אוספים את השאריות שלנו ושמים להם ליד מחוץ לחצר (יש שם מטעים ושמים שם)ואני ממלא מים בקופסת חומוס ובשביל זה לא ממש צריך להיות מליונר סה''כ במקום לזרוק לפח האשפה את המעט אוכל שנשאר פשוט שמים בצלחת לפסטיק ונותנים לחיות.שוב אני מזכיר אין לי איזה אינטרס או כוונה להחזיר את הגלגל אחורה פשוט הוצאתי את כל מה שהיה לי להגיד קצת באיחור ואם עברתי על החוקים של אתר שוב מתנצל.
ולעניין עוזי תתחדש על הכלבה החמודה ואני בטוח שהיא תזכה ליחס חם ואוהב.
ואם תוכל לעדכן מדי פעם בתמונות נשמח תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אני מקווה שתמצא את רטלין.
תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

תודה לכולם אני בהחלט אעדכן.

דקל רטלין החליטה לשמור מרחק. יצא לי לראות אותה כמה פעמים אך האמון והבטחון שלה נעלמו כלא היו. היא לא נותנת לי להתקרב אליה והיא לא מתקרבת לאזור של סטייסי אלא נשארת לרוב באזור המרוחק ליד המחסן או על המחסן. אולי הזמן יעשה את שלו והיא תלמד לחיות בהרמוניה עם סטייסי.
UziDesign
אוהבת_תוכים
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אוהבת_תוכים »

כעיקרון עזבתי את האתר כי עם כל הכבוד לתוכים והרצון שלי ללמוד עליהם
אין סיבה שאסבול יחס כזה

אבל חזרתי להגיב פה בגלל מה שדין כתב לי
אז דין תגובתי לדבריך זה שלנו אין בדכ שאריות לתת לחתולים כי אצלנו הם (אני צמחונית אז אומרת הם) אוכלים בדכ ארוחה בשרית/דגים רק בשבת, כך שלנו אין מה לתת להם שאריות. מה רצית שניתן? תפו"א? אורז? פסטה? ירקות?
אז אל תמהר לקבוע שאין בעיה ושאני מקצינה.
לאותו חתול אנחנו כן קונים מתוך רחמים על מה שעבר וכי הוא אימץ אותנו
אבל אין לנו תקציב לחקנות אוכל לכל חתולי הרחוב.

ודבר נוסף אם כבר הגבתי פה אז תשובה לשאלתך אלי מה אני עושה/מחפשת פה,
אז אם עד עכשיו לא הבנת תכננתי לקנות ממך תוכי (במידה ואגדל גאקו)ציוד ואוכל וכמובן אקלקטוס זכר במידה והיית מגדל.
ותכננתי לתרגם לכם חומר באנגלית וספרדית
אבל לאור היחס שיניתי את דעתי.
בחיים לא פגעו והשפילו אותי בנט כמו שעוזי ואתה עשיתם ועוד בלי סיבה .
כי תודו שאם הייתי אומרת למשהו פה בפורום רבע ממה שאתם כתבתם עלי פה
מזמן הייתי חוטפת תגובות קשות ממכם.
כך שגם בכיפור לא נראה לי שאוכל אפילו למחול.
סמל אישי של משתמש
שלומי כהן
גוזל
גוזל
אזור מכירה: נרכז
שם פרטי:: שלומי כהן

שליחה על ידי שלומי כהן »

בהרמוניה עם מי............חחחחחחחחחחחחחחחה מקסימום עד גיל חצי שנה גם זה יותר מידיתמונהתמונהתמונה
תמונה
גילהסי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי גילהסי »

הי עוזי,

דבר ראשון תתחדש על סטייסי - היא מדהימה !!!

אמנם הצתה מאוחרת, אבל רק היום נכנסתי לדיון הזה...

לגבי מחירים, חיסונים וכו': נראה לי שהמחירים קצת מוגזמים. את חיסון הכלבת הראשון לדעתי כדאי לעשות אצל הוטרינר העירוני שירשום אותה בצורה מסודרת ויכניס לה שבב. ייתכן שבפעם הראשונה באמת יגבה קצת יותר אבל לאחר מכן העלות של חיסון כלבת לדעתי לא אמורה להיות מעבר ל- 80 ש"ח. הכלבה שלי מעוקרת ויש הנחה בחיסון כלבת, כך שאני משלמת עליה 49 ש"ח (בדיוק היום קיבלתי הודעה לתשלום...).
חיסנתי את הכלבה שלי לפני כ- 8 חודשים חיסון משושה במחיר של 120 ש"ח. צריך לעשות פעם בשנה.

לגבי קולר נ' קרציות. גם אני השתמשתי בקילטיקס שהוא טוב. מה שכן, צריך לשטוף ידיים אחרי שמלטפים את הכלב, כי בקולר יש חומר הדברה שמתפשט על כל גוף הכלב. אזהרה כמובן במיוחד כלפי ילדים.
אני ממליצה לעקר את הכלבה כשתגיע לגיל המתאים, זה ימנע מכם הרבה צרות (דימום, כלבים נלהבים, גורים שלא תמיד אפשר וקל לגדל וכו'). גם מבחינה בריאותית יותר בריא לכלבה במניעת סוג של סרטן.

לגבי מחירים ואימוץ כלבים: את הכלבה שלי אימצנו לפני מספר שנים דרך עמותה (לא צער בעלי חיים אלא אשה שנידבה את חצר ביתה הגדולה לעשרות כלבים עזובים). מאחר והכלבה עברה טיפולים ועיקור, שילמנו עליה כ- 450 ש"ח עבור ההוצאות. זכור לי שבזמנו גם בצער בעלי חיים גבו סכומים כאלה אם מאמצים כלב שהוא מסורס/מעוקר.

ואחרי שחפרתי... אז כל הכבוד שהחלטת לאמץ את סטייסי, האמת, היה קשה שלא לפתח כלפיה רגשות אמהיים למראה התמונות. אז שיהיה לך בהצלחה ואני בטוחה שתהנו ממנה אחרי שכל הלחץ והחששות של הימים הראשונים, יעברו. תמונה
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

הי גילה,

תודה רבה על התגובה והרצון לעזור ולהרגיע.
אכן המחירים מוגזמים אך יחד עם זאת החששות והרצון כבר לחסן ולבדוק אותה הניע אותי בכל זאת לשלם פחות או יותר את המחירים האלו. בחרתי בוטרינרית שליד הבית מטעמי נוחות ועשיתי לה מנוי שנתי.
ביקור ראשון של סטייסי אצל הוטרינר

יצא לי לשלם 550 על המנוי שכולל את החיסונים, תילוע, טיפול מונע (פרעושים \ קרציות) וביקורים במרפאה במידה וצריך.
לכלבת ושבב אצטרך לשלם עוד 200 ש"ח, סה"כ יוצא לי לשם 750 השנה לוטרינר. 450 עבור כל החיסונים כולל עיקור זה מחיר מצויין. הוטרנרים כאן דורשים מחיר של סביב 500 ש"ח רק לעיקור. אני בהחלט מתכוון לעשות לה עיקור וכבר מעכשיו בודק איפה לעשות זאת ומה המחירים כי הבנתי שעיקור כן אפשר לעשות דרך עמותות ובמחירים סימליים.

שוב תודה על תגובתך,
תמונה
UziDesign
סמל אישי של משתמש
יונתן כהן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: נריה

שליחה על ידי יונתן כהן »

איזה חמודהתמונה
עוזי אתה מעקר אותה או שאתה מעדיף שהכלבים של השכונה ידלקו עליה וכל פעם שתעבור איתה ברחוב כלבים יזדווגו איתה?בהצלחה!
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”