ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות בנוגע לקבלת החלטה לבית גידול
מנהל: מפקחים
שאלות בנוגע לקבלת החלטה לבית גידול
שלום לכולם!
אני צריך עזרה בהחלטה חשובה לגבי בית גידול
יש לי כמה שאלות על התוקים הגדולים
1: מי התוקי הדברן הטוב ביותר?
2: למי יש יותר הטלות בשנה?
3: את מי קשה להרבות?
4: איזה תוקי קונים הכי הרבה?
5: מה המחירים הממוצע לגוזלים בני חודש?
אני צריך עזרה בהחלטה חשובה לגבי בית גידול
יש לי כמה שאלות על התוקים הגדולים
1: מי התוקי הדברן הטוב ביותר?
2: למי יש יותר הטלות בשנה?
3: את מי קשה להרבות?
4: איזה תוקי קונים הכי הרבה?
5: מה המחירים הממוצע לגוזלים בני חודש?
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 17 אוקטובר 2010 22:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת-כותרת אינפורמטיבית חובה.
סיבה: כותרת-כותרת אינפורמטיבית חובה.
Re: שאלה ועזרה
שלום אלדד וברוך הבא,
שאלות קשות בחלקן, אך אנסה לתת מענה.
1. ג'אקו אפרור אפריקאי הינו הדברן הטוב ביותר.
2. ההטלות תלויות בהרבה פרמטרים. בכל מקרה מומלץ לא לאפשר הטלות מרובות ( 3 סבבים לכל היותר) .
יתכן מאוד שאותו סוג אצל מגדל יטיל שלושה סבבים ואצל אחר לא יטילו בכלל.
3.התוכים שהכי קל להרבות אותם הינם תוכונים.
4.אני משער שמהתוכים הקטנים תוכונים וציפורי אהבה, מהתוכים הבינוניים קוקטיילים מהתוכים הגדולים ג'אקו .
5.גוזל תוכון בן חודש 15-20 ש"ח גוזל ארה בגיל חודש אלפים (תלוי בסוג).
שאלות קשות בחלקן, אך אנסה לתת מענה.
1. ג'אקו אפרור אפריקאי הינו הדברן הטוב ביותר.
2. ההטלות תלויות בהרבה פרמטרים. בכל מקרה מומלץ לא לאפשר הטלות מרובות ( 3 סבבים לכל היותר) .
יתכן מאוד שאותו סוג אצל מגדל יטיל שלושה סבבים ואצל אחר לא יטילו בכלל.
3.התוכים שהכי קל להרבות אותם הינם תוכונים.
4.אני משער שמהתוכים הקטנים תוכונים וציפורי אהבה, מהתוכים הבינוניים קוקטיילים מהתוכים הגדולים ג'אקו .
5.גוזל תוכון בן חודש 15-20 ש"ח גוזל ארה בגיל חודש אלפים (תלוי בסוג).
Re: שאלות בנוגע לקבלת החלטה לבית גידול
אני מעוניין רק בגדולים ג'קו או אמזונס מה היתה ממליץ ומה המחיר בממוצע לגוזלים בני חודש?
מחירים אתה יכול לברר אצל מוכרים בלוחות המכירה המוכרים.
ג'אקו , קקדו, אמזונה, ארות הכל טוב ויפה. צריך מקום מתאים כלובים נוחים תזונה מתאימה וידע בגידול ובהחתמה.
לא הבנתי מדוע אתה שואל על מחירי גוזלים בגיל חודש , יש סיבה מיוחדת?
ג'אקו , קקדו, אמזונה, ארות הכל טוב ויפה. צריך מקום מתאים כלובים נוחים תזונה מתאימה וידע בגידול ובהחתמה.
לא הבנתי מדוע אתה שואל על מחירי גוזלים בגיל חודש , יש סיבה מיוחדת?
כן. לפי מה שקראתי הכי טוב לריבוי זה ליקנות גוזלים ושיגדלו בבית הגידול. זה מונע מהם את התראומה של מעבר מקום. ואז אני לא ניכנס לבעיה בריבוי. תקן אותי אם אני תועה.
בכל אופן מה אתה היתה ממליץ לי ג'קואים או אמזונה?
בכל אופן מה אתה היתה ממליץ לי ג'קואים או אמזונה?
אלדד שאתה לוקח גוזלים בני חודש אז אולי הם יהיו יותר רגילים אבל אתה תצתרך משהו כמו שנה לפחות בשביל להתחיל להרבות אותם ותוכוים אחרים תיקח ייקח להם קצת זמן להתרגל יש כאלה שישר מתרגלים ויש כאלה שלוקח חודש או חודשיים אבל לקנות גוזלים בני חודש זה להוציא הרבה זמן
למטרת ריבוי אינך צריך גוזלים בני חודש ובוודאי שלא גוזלים מוחתמים. אנמי לא רואה יתרון ניכר ב"חיבור" מגיל נמוך.
לגבי הסוגים, השאלה היא לאיזה סוג אתה מתחבר, אתה יכול לגדל את שני הסוגים . בסך הכל בית הגידול יכול להכיל זנים שונים בהתאם לתנאים
שתוכל לספק לתוכים.ג'אקו אמזונה קקדו כולם יתרבו בתנאים אופטימלים, לכל סוג נדרשים לתת את התנאים המתאימים ולכולם את השקט
ומינימום הפרעות , מצד שני לפני הכל צריך לראות שבאפשרותך לספק תנאים בסיסיים ואין לך בעייה לגדל תוכים רועשים בסביבתך.
נתן, תוכים גדולים יתרבו לאחר מספר שנים ולא לאחר שנה, ג'אקו למשל יגיע לגיל בגרות בסביבות גיל 3 אך לרוב הריבוי יהיה שנה שנתיים לאחר מכו לפחות .
לגבי הסוגים, השאלה היא לאיזה סוג אתה מתחבר, אתה יכול לגדל את שני הסוגים . בסך הכל בית הגידול יכול להכיל זנים שונים בהתאם לתנאים
שתוכל לספק לתוכים.ג'אקו אמזונה קקדו כולם יתרבו בתנאים אופטימלים, לכל סוג נדרשים לתת את התנאים המתאימים ולכולם את השקט
ומינימום הפרעות , מצד שני לפני הכל צריך לראות שבאפשרותך לספק תנאים בסיסיים ואין לך בעייה לגדל תוכים רועשים בסביבתך.
נתן, תוכים גדולים יתרבו לאחר מספר שנים ולא לאחר שנה, ג'אקו למשל יגיע לגיל בגרות בסביבות גיל 3 אך לרוב הריבוי יהיה שנה שנתיים לאחר מכו לפחות .
טוב זה רק עוד יותר מראה שלא כדאי לו לקנות בני חודש
או קי ומה אתם חושבים שיותר טוב ג'קו או אמזונה?
זאת בחירה שלך.
אין דבר כזה תוכי יותר טוב פחות טוב.
אם אתה מתכוון לגדל תוכים בתור רבייה ואז למכור את הגוזלים
אז אני ממליץ על ג'אקו.
לאמוזנה אין ממש ביקוש בארץ (חבל)..
אין דבר כזה תוכי יותר טוב פחות טוב.
אם אתה מתכוון לגדל תוכים בתור רבייה ואז למכור את הגוזלים
אז אני ממליץ על ג'אקו.
לאמוזנה אין ממש ביקוש בארץ (חבל)..