ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אווה היקרה,
שנזכה בנוכחותך עוד הרבה מאוד שנים,נראה שרוחך צעירה יותר מהרבה ילדים שהכרתישלא לדבר על
תיפקודך בשרב, כשכולם נמסים ונמחקים את לוגמת מספל המרק המהביל תוך כדי הוספת סוודר נוסף מתחת למעיל הדובון
אלי תודה משתדלת לא לאכזב אותכם ולשמור על רוח קרב ואופטימיות (זה ממש חולני אצלי ) אפילו שהפרסי מאיים להעיף את ביתי .
העיקר הבריאות
ושיהיה חג שמח לכווווולם
דולב , הסרטון באמת יפה , תוכונים מרשימים ..
קצת באיחור אבל עדיין - ברוך הבא לקהילתנו !
אם מתחשק לך, אתה יכול להוסיף את תאריך הלידה שלך (אתה לא חייב אפילו לרשום שנה)
כדי שנוכל לברך אותך בברכת "מזל טוב !! עד מאה ועשרים !! ווההווווווו !!!" ...
וכל מיני כאלה ...
רז נ. מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
שלום שמי עמית ונולדתי ב-7/2/94.
אני מגדל כבר 3-4 שנים עם קצת הפסקות באמצע רק קוקוטיילים.
עד החופש הגדול אני מאמין שאצליח לאסוף מספיק כסף כדי לבנות כלוב חדש ותוכים גדולים יותר.
אביבה לשאלתך ,
אחי עובד חשמל בנין ויום אחד האישה שהוא עבד אצלה בבית שאלה אותו אים הוא רוצה גוזלים,
אחי הביא אותם לבית וראיתי שהגוזלים הם תנשמות ,מה עשיתי איתם ? פשוט אני לא זוכר,
בז-מצוי ,הילדים בשכונה הביאו לי אותם קניתי בשר באטליז והאכלתי אותם כל יום עד שהם ברחו
לאחי הקטן ממני וזה היה הסוף לא ראיתי אותם יותר ,