ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דייטים
מנהל: מפקחים
Re: דייטים
מסעדה זה מעולה, ברגעים של שתיקה תמלא את הפה באוכל, כך תהיה לך סיבה טובה למה אתה לא מדבר, אם יהיו הרבה שתיקות כאלה אתה כנראה תגמור לאכול די מהר, במקרה כזה תשלם תגיד תודה יפה ותלך , לא לשכוח לבדוק מה היחס של בן/בת הזוג לגידול בעלי כנף ולשאול אם הם רואים את עצמם מוקפים ארות קקדואים אמזונות ולבדוק האם הם התנסו בהאכלת גוזלים, אם התשובות חיוביות אפשר לזרום לא לפני בדיקת רגישות לאבק נוצות (תביא בשקית ותפזר על שהולחן, אם תשמע התעטשויות תברח) 
חחחחחחח אלי הורס אתה 
תאחלו לי בהצלחה, דייט שני בדרך, והפעם- סרט. יש לכם סרט שאתם ממליצים עליו

תאחלו לי בהצלחה, דייט שני בדרך, והפעם- סרט. יש לכם סרט שאתם ממליצים עליו

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
55 כתב:מסעדה זה מעולה, ברגעים של שתיקה תמלא את הפה באוכל, כך תהיה לך סיבה טובה למה אתה לא מדבר, אם יהיו הרבה שתיקות כאלה אתה כנראה תגמור לאכול די מהר, במקרה כזה תשלם תגיד תודה יפה ותלך , לא לשכוח לבדוק מה היחס של בן/בת הזוג לגידול בעלי כנף ולשאול אם הם רואים את עצמם מוקפים ארות קקדואים אמזונות ולבדוק האם הם התנסו בהאכלת גוזלים, אם התשובות חיוביות אפשר לזרום לא לפני בדיקת רגישות לאבק נוצות (תביא בשקית ותפזר על שהולחן, אם תשמע התעטשויות תברח)
אלי רציני אתה הורג אותייייייייייי חחחח!

אני נשפך פה! ניב אני בדיוק כמוך! אני מביך....
נטלי מה אתם מחפשים ? איזה סוג של סרט?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
נטלייי פששש סחתיין, אם את מבסוטה אני מחזיקה לך אצבעות!
סרט בשביל דייט שני- ממליצה ללכת לקומדיה רומנטית. ותני לבחור לשלם.
דרך אגב אני חייבת להגיד שיש מקרים שבהם אחרי דייט אחד בהחלט אפשרי לדעת אם יש עתיד או לא... עם החבר האחרון שלי בסוף הדייט הראשון ידעתי שמהדייט השני אנחנו כבר יוצאים כ"זוג" וצדקתי. (וזה אפילו החזיק מעמד שנתיים חח)
וקצת סיפורים:
הכרנו במשחק כדורגל, אז כבר ידעתי שאחת האהבות הגדולות שלי- זה כבר נושא משותף בינינו! בפעם השלישית שנפגשנו לקחתי אותו לדירה הצבאית שלי (הייתי חיילת אז) והצגתי בפניו עוד אהבה גדולה שלי - התוכים. הוא בהתחלה לא התלהב ואמר שהוא נגד החזקת בע"ח בכלוב ומעדיף אותם בטבע בלה בלה... בסוף התרגל ואהב, היינו נוסעים לספארי, ספארי, כפר הס... ומשחקי כדורגל כמובן! ואממ... זהו לבנתיים!
סרט בשביל דייט שני- ממליצה ללכת לקומדיה רומנטית. ותני לבחור לשלם.
דרך אגב אני חייבת להגיד שיש מקרים שבהם אחרי דייט אחד בהחלט אפשרי לדעת אם יש עתיד או לא... עם החבר האחרון שלי בסוף הדייט הראשון ידעתי שמהדייט השני אנחנו כבר יוצאים כ"זוג" וצדקתי. (וזה אפילו החזיק מעמד שנתיים חח)
וקצת סיפורים:
הכרנו במשחק כדורגל, אז כבר ידעתי שאחת האהבות הגדולות שלי- זה כבר נושא משותף בינינו! בפעם השלישית שנפגשנו לקחתי אותו לדירה הצבאית שלי (הייתי חיילת אז) והצגתי בפניו עוד אהבה גדולה שלי - התוכים. הוא בהתחלה לא התלהב ואמר שהוא נגד החזקת בע"ח בכלוב ומעדיף אותם בטבע בלה בלה... בסוף התרגל ואהב, היינו נוסעים לספארי, ספארי, כפר הס... ומשחקי כדורגל כמובן! ואממ... זהו לבנתיים!

אמנם אני כבר הרבה הרבה זמן אחרי זה... אבל אני מסכימה עם ניב שמסעדה היא לא ממש מקום מתאים לדייט ראשון, במיוחד כשמדובר בצעירים (נוער). די מביך לשבת מול אדם שאתה לא מכיר ולאכול, יש בכל זאת קצת לחץ ומתח באויר וחייבים לאכול בנימוס רב כי הצד השני בוחן אותך... אבל אם תשלב את העצה של אלי זה יהיה מעולה להפגת המתחים 
ולענין סרט - לדעתי קומדיה טובה היא רעיון טוב לדייט ראשון. אין כמו צחוק טוב לשחרור הלחץ, ואחרי שמשחררים קצת לחץ אפשר לטייל בכייף, לשוחח ולהנות מהפגישה).
ולענין סרט - לדעתי קומדיה טובה היא רעיון טוב לדייט ראשון. אין כמו צחוק טוב לשחרור הלחץ, ואחרי שמשחררים קצת לחץ אפשר לטייל בכייף, לשוחח ולהנות מהפגישה).
אין לנו סרט שאנחנו מחפשים , אולי שנגיע לקולנוע כבר נבחר.. אם תהיה קומדיה רומנטית נלך על זה.
אלמוגי תודה רבה! אחלה של סיפור
אגב, אתם צודקים אולי מסעדה לא, אבל בית קפה לדעתי זה אחלה. לי היה מאוד כיף בבית קפה.
אלמוגי תודה רבה! אחלה של סיפור

אגב, אתם צודקים אולי מסעדה לא, אבל בית קפה לדעתי זה אחלה. לי היה מאוד כיף בבית קפה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בהצלחה נטליקי ואל תשכחי לקחת איתך את אייס
למה ,דווקא הבחורים שנפגשים במסעדות מזמינים בכוונה רק סלט ומשו קטן להראות לה שהם רזים ולא אוהבים לאכול משו כזה:)(לפי מה שאני יודע..)
נטלי סרט רעיון נחמד תראו איזה משו מצחיק ורומנטי כזה..אבל לא כל כך נראה בפגישה השניה לא חושבת?אולי אחרי הסרט תטיילו ותדברו קצת מה את אומרת?
בהצלחה נטלי אל תלחצי
נטלי סרט רעיון נחמד תראו איזה משו מצחיק ורומנטי כזה..אבל לא כל כך נראה בפגישה השניה לא חושבת?אולי אחרי הסרט תטיילו ותדברו קצת מה את אומרת?

בהצלחה נטלי אל תלחצי