ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דייטים

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: דייטים

שליחה על ידי eli_lea »

מסעדה זה מעולה, ברגעים של שתיקה תמלא את הפה באוכל, כך תהיה לך סיבה טובה למה אתה לא מדבר, אם יהיו הרבה שתיקות כאלה אתה כנראה תגמור לאכול די מהר, במקרה כזה תשלם תגיד תודה יפה ותלך , לא לשכוח לבדוק מה היחס של בן/בת הזוג לגידול בעלי כנף ולשאול אם הם רואים את עצמם מוקפים ארות קקדואים אמזונות ולבדוק האם הם התנסו בהאכלת גוזלים, אם התשובות חיוביות אפשר לזרום לא לפני בדיקת רגישות לאבק נוצות (תביא בשקית ותפזר על שהולחן, אם תשמע התעטשויות תברח) תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

חחחחחחח אלי הורס אתה תמונה
תאחלו לי בהצלחה, דייט שני בדרך, והפעם- סרט. יש לכם סרט שאתם ממליצים עליו תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב

שליחה על ידי lahav123 »

55 כתב:מסעדה זה מעולה, ברגעים של שתיקה תמלא את הפה באוכל, כך תהיה לך סיבה טובה למה אתה לא מדבר, אם יהיו הרבה שתיקות כאלה אתה כנראה תגמור לאכול די מהר, במקרה כזה תשלם תגיד תודה יפה ותלך , לא לשכוח לבדוק מה היחס של בן/בת הזוג לגידול בעלי כנף ולשאול אם הם רואים את עצמם מוקפים ארות קקדואים אמזונות ולבדוק האם הם התנסו בהאכלת גוזלים, אם התשובות חיוביות אפשר לזרום לא לפני בדיקת רגישות לאבק נוצות (תביא בשקית ותפזר על שהולחן, אם תשמע התעטשויות תברח) תמונה

אלי רציני אתה הורג אותייייייייייי חחחח! תמונהתמונה אני נשפך פה!

ניב אני בדיוק כמוך! אני מביך....תמונה

נטלי מה אתם מחפשים ? איזה סוג של סרט?
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אלמוגי »

נטלייי פששש סחתיין, אם את מבסוטה אני מחזיקה לך אצבעות!
סרט בשביל דייט שני- ממליצה ללכת לקומדיה רומנטית. ותני לבחור לשלם.

דרך אגב אני חייבת להגיד שיש מקרים שבהם אחרי דייט אחד בהחלט אפשרי לדעת אם יש עתיד או לא... עם החבר האחרון שלי בסוף הדייט הראשון ידעתי שמהדייט השני אנחנו כבר יוצאים כ"זוג" וצדקתי. (וזה אפילו החזיק מעמד שנתיים חח)

וקצת סיפורים:
הכרנו במשחק כדורגל, אז כבר ידעתי שאחת האהבות הגדולות שלי- זה כבר נושא משותף בינינו! בפעם השלישית שנפגשנו לקחתי אותו לדירה הצבאית שלי (הייתי חיילת אז) והצגתי בפניו עוד אהבה גדולה שלי - התוכים. הוא בהתחלה לא התלהב ואמר שהוא נגד החזקת בע"ח בכלוב ומעדיף אותם בטבע בלה בלה... בסוף התרגל ואהב, היינו נוסעים לספארי, ספארי, כפר הס... ומשחקי כדורגל כמובן! ואממ... זהו לבנתיים!
תמונה
גילהסי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי גילהסי »

אמנם אני כבר הרבה הרבה זמן אחרי זה... אבל אני מסכימה עם ניב שמסעדה היא לא ממש מקום מתאים לדייט ראשון, במיוחד כשמדובר בצעירים (נוער). די מביך לשבת מול אדם שאתה לא מכיר ולאכול, יש בכל זאת קצת לחץ ומתח באויר וחייבים לאכול בנימוס רב כי הצד השני בוחן אותך... אבל אם תשלב את העצה של אלי זה יהיה מעולה להפגת המתחים תמונה

ולענין סרט - לדעתי קומדיה טובה היא רעיון טוב לדייט ראשון. אין כמו צחוק טוב לשחרור הלחץ, ואחרי שמשחררים קצת לחץ אפשר לטייל בכייף, לשוחח ולהנות מהפגישה).
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

אין לנו סרט שאנחנו מחפשים , אולי שנגיע לקולנוע כבר נבחר.. אם תהיה קומדיה רומנטית נלך על זה.תמונה

אלמוגי תודה רבה! אחלה של סיפור תמונה

אגב, אתם צודקים אולי מסעדה לא, אבל בית קפה לדעתי זה אחלה. לי היה מאוד כיף בבית קפה.תמונה
תמונה

גילהסי
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי גילהסי »

בהצלחה נטליקי ואל תשכחי לקחת איתך את אייסתמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

קורע..תמונה

נטלי בהצלחה! צפייה מהנה תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

חחח תודה רבה.תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
יונתן כהן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: נריה

שליחה על ידי יונתן כהן »

למה ,דווקא הבחורים שנפגשים במסעדות מזמינים בכוונה רק סלט ומשו קטן להראות לה שהם רזים ולא אוהבים לאכול משו כזה:)(לפי מה שאני יודע..)
נטלי סרט רעיון נחמד תראו איזה משו מצחיק ורומנטי כזה..אבל לא כל כך נראה בפגישה השניה לא חושבת?אולי אחרי הסרט תטיילו ותדברו קצת מה את אומרת? תמונה
בהצלחה נטלי אל תלחצי תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”