ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קניית תוכי חדש

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
אסף_ווייס
ביצה
ביצה
שם פרטי:: אסף_ווייס

Re: קניית תוכי חדש

שליחה על ידי אסף_ווייס »

תודה לאדיר ולמנהל הראשי על הסבלנות לענות לי על השאלות שבטח שאלו פה מיליון פעם..
רשמתי את כל מה שכתבתם, עם הכל אני אלך מחר לחנות, מבטיח לעדכן איזה תוכי התקבל אצל אמא שלי ועבר את המבחנים (;
תודה ולילה טוב.
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

שליחה על ידי דין-ש »

4619 כתב:דין אני את הקוקטייל שלי קניתי מחנות מצויינת את הקוקטייל שלי ב250 שקל ותאמין לי שווה כל שקל
הוא פייד של לוטינו ורגיל הוא מוכר גם לוטינו,אלבינו וויט פייסים במחירים כאלה המוכר אמין והתוכים מדהימים אז לא צריך להכליל
חייב תוכי מחוברת תוכי פרא לא תוכל לשחק איתו והכל תוכל לנסות "להרגיל" אותו וזה תהליך ארוך מאוד עדיף לך לשלם עוד 100 שקל ולקבל תוכי מוחתם
טיפים?תמונה
ביום הראשון לתת לו להיות בכלוב להתרגל הוא יהיה קצת מפוחד אז לא ישר להוציא אותו
להוציא אותו וללטף אותו הרבה(אגב חשוב מאוד שהתוכי יהיה גזור כנפיים שלא יברח או יקרה תאונה)אם ההחתמה טובה הוא תוך דקה יעמוד לך על היד וירשה לך ללטף אותו
לקנות כלוב מרווח מספיק וזהו לבינתיים
תעדכן לגבי התוכי שתקנהתמונה
אדיר תמיד יש יוצא מן הכלל. שמח בשבילך שאתה נהנה מהתוכי - הכי חשוב.
גם בעל החנות שאני קונה ממנו הרבה די אמין קניתי ממנו לפני שנתיים כשלא ידעתי מה זה האכלת יד בכלל נקבת קוקטייל [רגילה] האכלת יד ב450 שקל. תאמין לי אז לא הייתי יודע אפילו אם זה קוקטייל. ראיתי תוכי שעולה על היד התקשרתי לאמא שלי וקנינו את התוכי אחרי יום.
אחרי כמה חודשים כבר היה לי די משעמם אז חיפשתי בגוגל פורומים על תוכים וככה לאט לאט למדתי והשכלתי.
סמל אישי של משתמש
אסף_ווייס
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אסף_ווייס »

טיפים מצויינים, תודה.
ואני אעדכן הכל (:
סמל אישי של משתמש
אדיר_10
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אדיר

שליחה על ידי אדיר_10 »

אסף תמיד שמחים לעזורתמונה
דין אתה לא מבין איך המוכר שם הוא בנאדם אמין אתה יכול לסמוך אליו בעיניים עצומות
הם כל סוף יום מוציאים את כל ההאכלות יד ומשחקים איתם מתוכון ועד ארה
פעם באתי לקנות ממנו קוקטיילית האכלת יד ראיתי היה לו כמה הוא ישר אמר לי שאני יחכה קצת כי הם קצת מקולקלים כי לא שיחקו איתם שבועיים והוא עוד כמה זמן יביא האכלות יד טובות
מוכר אחר היה מוכר לי אותו ואומר שהבנאדם ישבור את הראש
הלוואי שכל החנויות היו כמו החנות הזאת אבל לצערי זה לא ככה
לא מזמן הלכתי לאיזה חנו חיות שנראת מרשימה מבחוץ לקנות דררה האכלת יד פשוט בושה התוכים מוחזקים במין מגירות קטנות משהו כמו 20*10 ש"מ חלק מהתוכים נראו חולים והמוכרים לא ידעו אפילו מה סוג התוכים שהם מוכרים אני הייתי צריך הגיד למוכרת מה זה כל סוג וגם זה נשמע לא כמו סינית...
פשוט בושה שקיימות חנויות כאלו
בכל מקרה אסף קצת גלשנו מהנושא אבל לא יותר מידי
בהצלחה בקנייהתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
דור ציפור
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דור ציפור »

אסף שלום עם התוכי ועם התינוק
בקשר לקוקטיל באמת תוכים חמוד ויפה
אני מעדיף ליקנות ממגדל קוקטייל צעיר שיתרגל אליך ולמשפחתך
בחנות הוא יכול להיות מודבק במחלה
אין כמו ליקנות ממגדל אמין יש הרבה כאלה ושיהיה תוכי צעיר
ובהצלחה
תוכים מגדלים ב
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

5026 כתב:קראתי קצת על אילוף והחתמה פה בפורומים. אני צריך להתחיל בתהליך מייד עם התוכי החדש?
הוא לא מלכלך את הסביבה עם פירורים או נוצות?
חייב לבקש מהמוכר תוכי האכלת יד? האם זה משנה ביחס לבעלים?
איזה עוד טיפים אתה יכול לתת לי על היום הראשון שלי עם התוכי?
תודה.

קוקטייל מלכלך, פחות פירורים, יותר נוצות ואבק, לשלשת וחלקי צעצועים. תלוי איזה כלוב תקנה אבל קוקטיילים מפזרים יחסית הרבה
אבק נוצות. אם יש מישהו אלרגי בבית או אסמטי, כדאי שיבוא למגדל\חנות ויחזיק את התוכי ויראה אם יש תגובה כלשהי.. שלא תגלו
רק בבית שיש בעיה עם זה.

כמו שאמרו גם זכר וגם נקבה נוחים. זכרים שורקים במהלך היום לפעמים בקול דיי חזק, יש אנשים שזה מפריע להם.. זה תלוי בעיקר
במגדל ובדיירי הבית. אבל מניסיון יש כאלו שזה מאוד מאוד מפריע להם. אז לפני שמביאים כל סוג של תוכי עדיף לקבל הבנה והסכמה
של כולם בבית, שיהיו מוכנים שיהיה קצת יותר רועש בבית.

בקשר לאילוף, צריך להתחיל בהתאם להתנהגות של התוכי. למשל תוכי מוחתם, אם תנסה להוציא אותו מהכלוב - והוא מיד יעלה ויתן
לך ללטף אותו, אז אפשר כבר בימים הראשונים להתחיל.
תוכי שלא הוחתם כראוי או תוכי קצת יותר פחדן, שלא ירצה לעלות על היד, ולא ירצה מגע בשלב הראשון, עדיף לתת לו עוד זמן
התאקלמות, שזה לא אומר להשאיר אותו בכלוב עד שיתעשת, אלא לשבת ליד הכלוב, לדבר אליו, להציע צ'ופר,
פשוט לתקשר איתו באופן מילולי קודם ולא פיזי, וככה לאט לאט לקנות את אמונו.

יש בקישור שאלי נתן 2 מאמרים על תוכי חדש בבית אתה מוזמן לקרוא להבין קצת יותר מה עובר על התוכי בשלבים הראשונים.

אני חושבת שעדיף לקנות ממגדל, וגם אצל המגדל לבדוק איך התוכי נראה, באיזו סביבה הוא גדל, איך היחס למגדל וכו'

שיהיה בהצלחה תמונה
natan
גוזל
גוזל
שם פרטי:: נתן

שליחה על ידי natan »

ממליץ לך לקנות תוכי ממגדל מהפורום תבדוק שהוא האכלת יד טובה ואת היחס שלו למגדל יותר טוב לך לקנות גוזל שנגמל לפני קצת זמן וזה בערך עולה 150 לרגיל
סמל אישי של משתמש
אסף_ווייס
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אסף_ווייס »

שלום לכולם.
לאחר כמה ימי חיפושים שבהם טוענים בעלי החנויות שאין כרגע תוכי האכלת יד בנמצא, מצאתי אצל חבר שמתעסק בגידולי תוכים תוכי דררה ירוק וצעיר.
מה יש לכם לומר לי על התוכי הזה?
כדאי או שעדיף לחכות לקוקטייל??
סמל אישי של משתמש
Koko4
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתנאל

שליחה על ידי Koko4 »

אני הייתי מחכה לקוקטייל עדיף על דררה הוא גם הרבה יותר חברותי מדררה

תמונה

החיים הם כמו מראה - תחייך אליהם והם יחייכו בחזרה תמונה

סמל אישי של משתמש
אסף_ווייס
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אסף_ווייס »

החלתתי ליקנות קוקטל מיפני שאדיר אמר לי שהדררה תוקפני ופחות חברתי אז אולי אקנה ממגדל
תודה על העזרה. תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”