ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי חדש
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: תוכי חדש
מאוד יפים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
גיא אם התוכי די הרבה זמן אצלך תדע לזהות אותו בכל סיטואציה.
פעם כשהבאתי לחבר שלי כמה תוכונים היה לו תוכון דומה לתוכון שלי ממש כמו שתי טיפות מים.
ובכל זאת ידעתי לזהות את שלי.
פעם כשהבאתי לחבר שלי כמה תוכונים היה לו תוכון דומה לתוכון שלי ממש כמו שתי טיפות מים.
ובכל זאת ידעתי לזהות את שלי.
תודה חברים
גיא, קל מאוד לזהות ביניהם.. לפחות לי.. אייס היא לא צבע צהוב נקי.. היא קוקטיילית לוטינו קינמון.. יש לה חום בצוואר ובכתפיים, והצהוב שלה הוא צהוב "מלוכלך".. ילו הוא צהוב בהיר זוהר כזה.
אייס הרבה יותר קטנה בגוף שלה מילו.
לאייס יש לחיים יותר כהות משל ילו.
בקיצור, אין מצב שאני לא אדע לזהות את אייס שלי גם אם ישימו לי עכשיו עוד תוכי שתי טיפות מים כמוהה.
גם לפי ההתנהגות, אני יודעת לזהות את ההתנהגות שלה ואת היחס שלה לבני אדם מקילומטרים.
גיא, קל מאוד לזהות ביניהם.. לפחות לי.. אייס היא לא צבע צהוב נקי.. היא קוקטיילית לוטינו קינמון.. יש לה חום בצוואר ובכתפיים, והצהוב שלה הוא צהוב "מלוכלך".. ילו הוא צהוב בהיר זוהר כזה.
אייס הרבה יותר קטנה בגוף שלה מילו.
לאייס יש לחיים יותר כהות משל ילו.
בקיצור, אין מצב שאני לא אדע לזהות את אייס שלי גם אם ישימו לי עכשיו עוד תוכי שתי טיפות מים כמוהה.
גם לפי ההתנהגות, אני יודעת לזהות את ההתנהגות שלה ואת היחס שלה לבני אדם מקילומטרים.
Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
יוווו יפיוף של אמא!!!
איזה כיף סופסוף לראות אותו!
תודה נטלי!! ואני שמחה שהוא עובר לידיים טובות!
איזה כיף סופסוף לראות אותו!
תודה נטלי!! ואני שמחה שהוא עובר לידיים טובות!

מאוד מאוד חמודים ויפים
בהצלחה נטלי,
אלמוגי למה ?
בהצלחה נטלי,
אלמוגי למה ?
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
יפים
אלמוגי אין על מה!
יש לי עוד כמה תמונות של ילו לשלוח לך, גם מהיום.. אז כשתתחברי למסנג'ר אני אשלח לך
יש לי עוד כמה תמונות של ילו לשלוח לך, גם מהיום.. אז כשתתחברי למסנג'ר אני אשלח לך

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
4619 כתב:נטלי קוקטייל מדהים חבל שאת לא יכולה להשאיר אותו עם אייס אני הכי אוהב את הלוטינו עם העיניים האדומות אחד המוטציות היפות ביותר של קוקטיילים
חחחח להב ככה בדיוק הקוקטייל שלי כשאני שם אותו אם תוכים אחרים הוא פוחד מהם
כששמתי אותו אם עוד כמה תוכונים שהחתמתי ועוד גוזלים היה מצב מוזר הוא היה בורח והם היו רודפים אחריו יותר בקטע של גוזל הולך אחרי המבוגר יותר
ברגע שנמאס לו הוא קצת מאיים והם ישר חוזרים אליי כשהוא ראה גוזל נושך אותי הוא היה עובר לעמדת תקיפה וכאילו "מזהיר" את הגוזל
בוא נגיד ככה הוא חינך אותם טוב
אבל הוא עולה לכל אחד על היד ומאפשר לכל אחד ללטף אותו כמעט בכל מקום
חחחחחחחחח
אדיר כשאני הייתי מחתים תוכונים אז הם כל הזמן היו רודפים אחרי ילוו ומנסים לנשוך לו את הזנב חחחח.
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
2218 כתב:מאוד מאוד חמודים ויפים
בהצלחה נטלי,
אלמוגי למה ?
שי לא הבנתי למה מתייחס ה"למה?" באופן ספציפי, אז אני אומר לך באופו כללי:
ילו נמכר לפני כחודשיים למישהי מחולון, היה לו טוב בבית עם שתי ילדות בנות 9 ו-7 שאהבו אותו מאוד.
ועם תחילת שנת הלימודים האמא ראתה שהבנות הפסיקו ללמוד ורק מתעסקות איתו כל הזמן.
אז היא יצרה איתי קשר ואמרה שהיא מעדיפה להחזיר לי אותו מאשר למסור אותו לאיזו חנות חיות או משהו..
בהתחלה היא רצתה לחכות שאני אגיע לחולון כדי לתת לי אותו אבל אז הוא כבר התחיל להתעופף ברחבי הבית ופחדה שיקרה לו משהו אז היא מיהרה ליצור קשר עם נטלי. (הרעיון מראש היה שגיסתה של נטלי תאמץ אותו) אז עכשיו אני אוכל להיות בטוחה שהוא יהיה בידיים טובות, כי את גיסתה אני אמנם לא מכירה אבל מספיק לי לדעת שנטלי בסביבה.