ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי שלי..
מנהל: מפקחים
Re: התוכי שלי..
דוגמן פשוט דוגמן
יפה רק שהתמונה באיכות קצת לא ברורה
תודה לשתיכם..זה מהמצלמה של המחשב שלי אז זה לא כ"כ ברור..
החיים הם כמו מראה - תחייך אליהם והם יחייכו בחזרה

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
איזהה חמודד 
קוקטייל פייד אחד היפים אחי
לפי התמונה זה פייד כמו שלי אפור עם לוטינו רק שאצל הקוקטייל שלי הלוטינו דומיננטי יותר
לפי התמונה זה פייד כמו שלי אפור עם לוטינו רק שאצל הקוקטייל שלי הלוטינו דומיננטי יותר

אדיר אני אתקן, המוטציה נקראת פשוט "פייד", זו מוטציה בפני עצמה וזה התאור שלה (אפור עם קטעים בהם האפור לא מופיע ויש במקומו
צהוב\לבן)
אני לא יודעת איך יצרו את הפייד (אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע.. לא מצאתי מידע, רק שזו המוטציה הראשונה שפיתחו בשבי)
אבל שילוב בין לוטינו לאפור רגיל לא יביא פייד, צריך פייד או נשא פייד כדי שהצאצאים יהיו פייד..
אז לא יודעת מי ההורים אבל טוי נקרא פייד קל:)
יהיה לא נכון להגיד "פייד של.. " כי כאמור זה לא בדיוק לוטינו ורגיל. יש פייד קל, פייד כבד, וכבד מאוד.. בהתאם לרמת העדרות המלנין
בנוצות. אם היה מדובר במוטציה נוספת מציינים את זה, למשל וייטפייס פייד, פייד פנינה וכד' אבל במקרה הזה השילוב של הצבעים מתאר
פשוט מוטציית פייד..
מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי..
בקיצור טוי מתוק
צהוב\לבן)
אני לא יודעת איך יצרו את הפייד (אם מישהו יודע אני אשמח לשמוע.. לא מצאתי מידע, רק שזו המוטציה הראשונה שפיתחו בשבי)
אבל שילוב בין לוטינו לאפור רגיל לא יביא פייד, צריך פייד או נשא פייד כדי שהצאצאים יהיו פייד..
אז לא יודעת מי ההורים אבל טוי נקרא פייד קל:)
יהיה לא נכון להגיד "פייד של.. " כי כאמור זה לא בדיוק לוטינו ורגיל. יש פייד קל, פייד כבד, וכבד מאוד.. בהתאם לרמת העדרות המלנין
בנוצות. אם היה מדובר במוטציה נוספת מציינים את זה, למשל וייטפייס פייד, פייד פנינה וכד' אבל במקרה הזה השילוב של הצבעים מתאר
פשוט מוטציית פייד..
מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי..
בקיצור טוי מתוק

הוא ממש יפה =]