ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוט רעיל?
מנהל: מפקחים
חוט רעיל?
בניתי לתוכונים שלי נדנדה כזאת והם הכי אוהבים לנשוך את החוט שקושר את הנדנדה לחכות שהוא חוזר ולנשוך שוב אבל יכול ליהיות שהחוט רעיל? יש דרך לדעת?
Re: חוט רעיל?
על איזה חוט מדובר?
גם אצלי יש צעצועים שעשיתי לבד מחוטי ניילון עבים והם אוהבים לנשוך רק את החוטים.
גם אצלי יש צעצועים שעשיתי לבד מחוטי ניילון עבים והם אוהבים לנשוך רק את החוטים.
נראה לי שהוא עשוי מפלסטיק שדומה לבד או מבד זה חוט של איזה צעצוע שפעם היה לא זוכר נראה לי איזה שרשרת מתפוציפס
יש לך בלנקייה את רוב החומרים הרעיליים שעשועיים להיות בסביבה שלך תבדוק שם יעיל יותר ..
אם היית יכול לצלם זה היה עוזר שנראה במה מדובר..
בכל מקרה אם זה משהו שהם מפרקים או יכולים לבלוע - לא טוב.. לא ציינת באיזה תוכים מדובר וקשה לנחש..
אם זה תוכי גדול או בינוני עם מקור חזק ויכולת לפרק את החבל, עדיף לא לתת להם לשחק עם זה.
אפשר להחליף לחבל כותנה או חבל טבעי.
בכל מקרה אם זה משהו שהם מפרקים או יכולים לבלוע - לא טוב.. לא ציינת באיזה תוכים מדובר וקשה לנחש..
אם זה תוכי גדול או בינוני עם מקור חזק ויכולת לפרק את החבל, עדיף לא לתת להם לשחק עם זה.
אפשר להחליף לחבל כותנה או חבל טבעי.

שירלי הוא כתב ..
4858 כתב:בניתי לתוכונים שלי
לא ממש קשה להם לפרק ולא נראה לי שהם בולעים הם עושים את זה מלא זמן והחוט עדיין די יציב
חוט שפאגט בטוח לשימוש, אני משתמש בו לקשירת משחקים, מאחר והוא יחסית דר אנימחבר יחדיו מספר חוטים.
אפשר ליצור מהחוטים גם חבילה קשורה בצד העליון כמו שבתמונה (בתמונה חוט רגיל ולא שפגט אבל על אותו עיקרון) והתוכי יהנה למשוך ולקרוע חוטים. טיפים האינדקס
חוט שפאגט עשוי מפשתן (מסיבי צמח הפישתן ) ואינו רעיל .
לעומת זאת חוטים המכילים ניילון מאוד מסוכנים מאחר ובבליעה הניילון אינו מתעכל ולעיתים יוצר חסימה בקיבה.
תמונת חוט שפאגט:

אפשר ליצור מהחוטים גם חבילה קשורה בצד העליון כמו שבתמונה (בתמונה חוט רגיל ולא שפגט אבל על אותו עיקרון) והתוכי יהנה למשוך ולקרוע חוטים. טיפים האינדקס
חוט שפאגט עשוי מפשתן (מסיבי צמח הפישתן ) ואינו רעיל .
לעומת זאת חוטים המכילים ניילון מאוד מסוכנים מאחר ובבליעה הניילון אינו מתעכל ולעיתים יוצר חסימה בקיבה.
תמונת חוט שפאגט:

טוב אבל העיקר שנילון לא רעיל כי התוכונים שלי לא בולעים רק מפרקים וגם את זה בקושי מצליחים