ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סתם סיפור על איך התאהבתי בתוכים
מנהל: מפקחים
Re: סתם סיפור על איך התאהבתי בתוכים
עוד פרט קטן שבמסגרת העלאת הזכרונות נזכרתי בו: בתקופה שבה האכלתי את הדררות החלו גם בקיעות רבות של דרורים בחי בר. הדרורים במיוחד בעונת הקינון והרבייה באים בהמוניהם לחי בר. יש לנו שם סככה שבנויה עמודי מתכת חלולים - קלאסי לבניית קינים לדרורים. בסככה בזו יש כל שנה (ואני לא מגזים) עשרות זוגות מקננים. הבעיה היא שהרבה גוזלים נופלים מהקינים - נדחפים/קופצים/נופלים ומה לא... בממוצע ביום מצאנו 3 - 5 גוזלים על הרצפה מתחת לקן חלקם חיים וחלקם לא. הבעיה - מה לעשות עם הגוזלים החיים? אי אפשר להחזיר אותם לקן כי אז הם יריחו מבני אדם וסביר להניח שההורים יידחו אותם.
נו... אז כבר הייתי בשוונג של להאכיל גוזלים, אז צירפתי גם כמה גוזלי דרורים.
האמת שרובם לא שרדו (אני משער שזה בעיקר בגלל שהתזונה שלהם שונה משל הדררות)אבל אלה ששרדו הגיעו לבגרות וחיו עם הדררות די הרבה זמן בשלום. הן היו יוצאות מהכלוב וחוזרות כשאני מגיע עם אוכל. אלו הדרורים הראשונים שלא פחדו ממני ואפילו נעמדו עליי.
גוזלים של דרורים זה אחד הדברים המצחיקים. קודם נולד מקור ומסביבו גדל הדרור... הם נולדים עם מקור בגודל מלאוממש מתפתחים סביבו.
נו... אז כבר הייתי בשוונג של להאכיל גוזלים, אז צירפתי גם כמה גוזלי דרורים.
האמת שרובם לא שרדו (אני משער שזה בעיקר בגלל שהתזונה שלהם שונה משל הדררות)אבל אלה ששרדו הגיעו לבגרות וחיו עם הדררות די הרבה זמן בשלום. הן היו יוצאות מהכלוב וחוזרות כשאני מגיע עם אוכל. אלו הדרורים הראשונים שלא פחדו ממני ואפילו נעמדו עליי.
גוזלים של דרורים זה אחד הדברים המצחיקים. קודם נולד מקור ומסביבו גדל הדרור... הם נולדים עם מקור בגודל מלאוממש מתפתחים סביבו.
הנה תמונה של דרורי - אחד הדרורים שנשאר איתי עד לבגרות.
פשוט מדהים!!!
הדררות יפייפיות ודרורי כזה מתוקקק
חחחחחחחחחח הרסת אותיי
הדררות יפייפיות ודרורי כזה מתוקקק

קודם נולד מקור ומסביבו גדל הדרור
חחחחחחחחחח הרסת אותיי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מקסימים..פשוט מקסימים!!!
אתה מעורר לי חלום מילדות לעבוד בפינת חי או בספארי או ב...
אולי כשאצא לפנסיה!
אתה מעורר לי חלום מילדות לעבוד בפינת חי או בספארי או ב...
אולי כשאצא לפנסיה!

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

מדהימים.. איזה פה יש לקטנצ'יק הזה 
כל הכבוד על הטיפול

כל הכבוד על הטיפול

את יכולה לבוא להתנדב בחי בר לקצת - כמה זמן שאת יכולה זה טוב - הם תמיד שמחים לקבל מתנדבים (וגם תמיד יש שם מכל העולם).
תראי בפייסבוק שלי קצת תמונות מהחי בר (הרי אנחנו כבר חברים שם...)
תראי בפייסבוק שלי קצת תמונות מהחי בר (הרי אנחנו כבר חברים שם...)
להב:
4799 כתב:החי בר נמצא דרומית ליטבתה - 40 ק"מ צפונית לאילת והוא שייך לרשות הטבע והגנים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~