ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של להב
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
Re: בית הגידול של lahav123
תודה לכולכם ידעתי שזה לא לוטינו כאילו הוא גם לוטינו לא רק לוטינו...
אז הבצע שלו זה לוטיניו פייד עם קינמון?
אז הבצע שלו זה לוטיניו פייד עם קינמון?
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
במאמרים שקראתי באנגלית נהוג לומר את הפייד אחרון .. לכן היו אומרים כך את המוטציה - "לוטינו קינמון פייד"
באנגלית אומרים קודם את הצבעים ואז את הפנינה ואז את הפייד, למשל: "וייט פייס פנינה פייד".
בעיברות מניחה שנכון לומר "פייד לוטינו קינמון" כי זה פייד של לוטינו וקינמון.
באנגלית אומרים קודם את הצבעים ואז את הפנינה ואז את הפייד, למשל: "וייט פייס פנינה פייד".
בעיברות מניחה שנכון לומר "פייד לוטינו קינמון" כי זה פייד של לוטינו וקינמון.
פאלוו בד"כ דומה לקינמון/לוטינו, אבל הצבעים יותר בהירים או דהויים, כלומר בקינמון החום יהיה מאוד בהיר ומתקרב ללבן
יש לו עיניים אדומות, ומקור ורגליים ורודות.
יש לו עיניים אדומות, ומקור ורגליים ורודות.
להב קודם כל אני חייבת להגיד שהתוכים שלך מדהימיםםם ורואים שהם מטופלים היטב! והלוטינו פשוט מדהיםםם..
אגב, מצטערת אם זה לא המקום לשאול אבל יש מצב שגם אייס היא לוטינו עם קינמון? כי גם הצבע שלה הוא לא כל כך לבן, ובעבר שאלתי אם זה ליכלוך ואמרו לי שלא, שזה הצבע שלה..
עריכה: תתעלמו, אני אפתח דיון חדש

אגב, מצטערת אם זה לא המקום לשאול אבל יש מצב שגם אייס היא לוטינו עם קינמון? כי גם הצבע שלה הוא לא כל כך לבן, ובעבר שאלתי אם זה ליכלוך ואמרו לי שלא, שזה הצבע שלה..
עריכה: תתעלמו, אני אפתח דיון חדש

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~