ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על שפת גוף של תוכי סנגל.
מנהל: מפקחים
שאלה על שפת גוף של תוכי סנגל.
יש לי תוכי סנגל.לפעמים שאמא שלי מחזיקה אותו מולה הוא מרים ומוריד את הראש על-ידי מתיחה וכיווץ הצוואר שוב ושוב...
השאלה שלי: מה אומרת שפת הגוף הזאת.
בתודה מראש בר.
השאלה שלי: מה אומרת שפת הגוף הזאת.
בתודה מראש בר.
Re: שאלה על שפת גוף של תוכי סנגל.
היא נמצאת איתו הרבה במהלך היום?
ממה שזה נשמע לי התוכי מנסה להעלות גירה, אצל תוכים זה סימן לחיבה, בטבע בני זוג מאכילים זה את זה לפעמים כדי לחזק את הקשר
כנראה הוא מאוד קשור אליה
פירוש דפוסי התנהגות של התוכי

ממה שזה נשמע לי התוכי מנסה להעלות גירה, אצל תוכים זה סימן לחיבה, בטבע בני זוג מאכילים זה את זה לפעמים כדי לחזק את הקשר
כנראה הוא מאוד קשור אליה

חח
ואני ראיתי סנגל מאכיל אקית
(מי שמכיר את השניים.. יודע את ההבדל בגודל)

4007 כתב:היא נמצאת איתו הרבה במהלך היום?
כנראה הוא מאוד קשור אליה
התוכי מאוד אוהב את אמא שלי. אבל גם אותי והוא לא עושה לי את זה. חוץ מזה הוא מעלה גרה או אפילו פותח את המקור.
אהבה 
התוכי שלך פשוט אוהב את אמא שלך.
התוכי שלך פשוט אוהב את אמא שלך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
חמוד.. נשמע מעניין לראות650 כתב:חח

הוא מעלה גירה ופותח מקור? כמו שאמרתי מנסה להאכיל אותה...4129 כתב:התוכי מאוד אוהב את אמא שלי. אבל גם אותי והוא לא עושה לי את זה. חוץ מזה הוא מעלה גרה או אפילו פותח את המקור
אני משערת שהיא מבלה איתו יותר זמן ממך, אבל אם אני טועה זה גם יכול לקרות. תוכים לפעמים מפתחים התאהבות במישהו שהוא
לא המגדל שלהם, זה לא אומר שהם לא אוהבים את המגדל, הם פשוט אוהבים את המישהו השני באופן קצת שונה..
תוכי יכול גם להתאהב בצעצוע שלו, בכלב, בחתול ובתוכי אחר.. זה לא נדיר.
אם הוא אוהב אותך גם זה הכי חשוב
זה בוודאות לא מונע שבעתיד הוא ינסה להאכיל את שניכם, מיקה שלנו מנסה להאכיל גם אותי וגם את לאה כלומר היא מרגישה אלינו
אותו הדבר, זה סותר בהחלט גם את הסטיגמה שהנקבה נמשכת לגבר והזכר נמשך לאשה.
אותו הדבר, זה סותר בהחלט גם את הסטיגמה שהנקבה נמשכת לגבר והזכר נמשך לאשה.
סליחה אני לא יודע אייך זה קרה אבל ליפני המעלה גרה היה אמור להיות לא.4007 כתב:650 כתב:חח
הוא מעלה גירה ופותח מקור? כמו שאמרתי מנסה להאכיל אותה...4129 כתב:התוכי מאוד אוהב את אמא שלי. אבל גם אותי והוא לא עושה לי את זה. חוץ מזה הוא מעלה גרה או אפילו פותח את המקור
אני משערת שהיא מבלה איתו יותר זמן ממך, אבל אם אני טועה זה גם יכול לקרות. תוכים לפעמים מפתחים התאהבות במישהו שהוא
לא המגדל שלהם, זה לא אומר שהם לא אוהבים את המגדל, הם פשוט אוהבים את המישהו השני באופן קצת שונה..
תוכי יכול גם להתאהב בצעצוע שלו, בכלב, בחתול ובתוכי אחר.. זה לא נדיר.
אם הוא אוהב אותך גם זה הכי חשוב
כן, תארתי לעצמי לפי המשפט, בגלל זה שאלתי... קורה לא נורא:)
בכל מקרה הוא עדיין מנסה להעלות גירה. הוא לא מוציא את זה ופותח את המקור כי היא לא "משתפת פעולה"
אם היה מדובר בשני תוכים, הנקבה הייתה מצמידה את המקור לשלו ומקבלת את המזון..
כשהוא רק מולה הוא לא פשוט "יקיא" את המזון החוצה, אז הוא מעלה ובולע שוב. גם רמבו שלי עושה את זה
בכל מקרה הוא עדיין מנסה להעלות גירה. הוא לא מוציא את זה ופותח את המקור כי היא לא "משתפת פעולה"
אם היה מדובר בשני תוכים, הנקבה הייתה מצמידה את המקור לשלו ומקבלת את המזון..
כשהוא רק מולה הוא לא פשוט "יקיא" את המזון החוצה, אז הוא מעלה ובולע שוב. גם רמבו שלי עושה את זה

כך נראו הקוקטיילים שלי.. ולא הבנתי מה הולך שם..
צילמתי כדי לקבל הסברים.. הוסבר לי בדיוק מה שהוסבר בדף זה..
צילמתי כדי לקבל הסברים.. הוסבר לי בדיוק מה שהוסבר בדף זה..