ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול הראשון שלי ^ ^ נבנה לפני כ 3 ימים.
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול הראשון שלי ^ ^ נבנה לפני כ 3 ימים.
יכול להיות חיזור בכל זמן, אצלי גם הקוקטיילים הזדווגו מלא והיו גם חיזורים מלא אבל לא שמתי להם תא הטלה כי אני חושש שהם ינטשו את הגוזלים מתישהו והם לא יעמדו בקצב עם האכלת הגוזלים והטיפול בהם. אם הם היו זוג פרא הייתי שם להם מזמן תא הטלה.
אז אם ראית חיזור כנראה שגם הזיווג בדרך ותוכים מטילים בערך אחרי 10-14 ימים אחרי הזיווג. אם אתה רואה זיווג תדאג למזון איכותי ועשיר. לא לתת להם רק את התערובת, להתחיל לתת גם תערובת השרייה ומזון ביצים.
והכלוב ממש מדהים ! נראה ממש יפה !
בקשר לקוניור, המחירים משתנים מחנות לחנות או ממגדל למגדל. ותלוי גם איזה סוג של קוניור איזה קוניור אתה רוצה לקנות?
בהצלחה.
אז אם ראית חיזור כנראה שגם הזיווג בדרך ותוכים מטילים בערך אחרי 10-14 ימים אחרי הזיווג. אם אתה רואה זיווג תדאג למזון איכותי ועשיר. לא לתת להם רק את התערובת, להתחיל לתת גם תערובת השרייה ומזון ביצים.
והכלוב ממש מדהים ! נראה ממש יפה !
בקשר לקוניור, המחירים משתנים מחנות לחנות או ממגדל למגדל. ותלוי גם איזה סוג של קוניור איזה קוניור אתה רוצה לקנות?
בהצלחה.
קוניור שמש. אגב אני נותן לדררות אוכל רגיל לתוכים גדולים ומביא להם כל יום לפחות פרי או ירק אחד מהסוגים שמותר להם. מה מספיק?
מה זאת אומרת אוכל רגיל תוכים גדולים? אתה מתכוון לדוחן או לתערובת כלשהי?
אתה יכול לתת כל ירק חוץ מעגבניות,אבוקדו ושוקולד.
אפשר לתת למשל פלפל אדום התוכים שלי מתים על זה אבל כל תוכי והעדיפות שלו...
בזמן שיהיו גוזלים אתה צריך גם הרבה סידן לכן תקנה מזון ביצים ותערובת השרייה בזמן שיהיו ביצים/גוזלים.
וקוניור שמש עולה בסביבות ב750-1000 שקל לגמול. תלוי אצל מי קונים. יש מגדלים שיגידו יותר ויש מגדלים שיגידו פחות.
לתשומת ליבך קוניור שמש הוא תוכי מאוד רועש אם יש לך בעיות רעש אל תקנה תוכי כזה כי תצטרך פשוט להחזיר אותו בחזרה.
תכתוב ביו טיוב sun conure ותחפש בסרטונים שבהם שומעים את הרעש שלהם.
קבל קישור :
http://www.youtube.com/watch?v=adW8nnSE ... re=related
אתה יכול לתת כל ירק חוץ מעגבניות,אבוקדו ושוקולד.
אפשר לתת למשל פלפל אדום התוכים שלי מתים על זה אבל כל תוכי והעדיפות שלו...
בזמן שיהיו גוזלים אתה צריך גם הרבה סידן לכן תקנה מזון ביצים ותערובת השרייה בזמן שיהיו ביצים/גוזלים.
וקוניור שמש עולה בסביבות ב750-1000 שקל לגמול. תלוי אצל מי קונים. יש מגדלים שיגידו יותר ויש מגדלים שיגידו פחות.
לתשומת ליבך קוניור שמש הוא תוכי מאוד רועש אם יש לך בעיות רעש אל תקנה תוכי כזה כי תצטרך פשוט להחזיר אותו בחזרה.
תכתוב ביו טיוב sun conure ותחפש בסרטונים שבהם שומעים את הרעש שלהם.
קבל קישור :
http://www.youtube.com/watch?v=adW8nnSE ... re=related
וואוו צודק הוא מעוד רועש.. ועם אני קונה דררה האכלת יד ואני יכניס אותה לכלוב שלהם זה היה בסדר?
יהיה בסדר אבל תצטרך לתת לו יחס פי שתיים כי הוא יהיה עם תוכים אחרים ויכול להיווצר מצב שהוא יואהב אותם יותר ולא אותך. אל תיקח סיכונים תקנה כלוב האכלת יד [אפשר למצוא ב200-300 שקל גם] ותשים אותו בכלוב נפרד.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תתחדש על בית הגידול ושרק יגדל ויגדל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תודה רבה רבה לכם!! =]
תתחדש על הכלוב 
תצלם גם תמונה של הדררות נשמח לראותם
אגב איזה צבע הם?
תצלם גם תמונה של הדררות נשמח לראותם
אגב איזה צבע הם?

בני כמה הם? האם הגיעו לבגרות ?
אי אפשר לקבוע , גם אם הגיעו לבגרות הריבוי יכול להתמהמה ואף אחד לא יכול לומר לך בוודאות מתי יהיה ריבוי.
אם ישנם סימים מקדימים כמו סינוץ הדדי זיווגים וכו' כניסה לתא ההטלה והכנתו אפשר לומר שהם בכיוון.
אי אפשר לקבוע , גם אם הגיעו לבגרות הריבוי יכול להתמהמה ואף אחד לא יכול לומר לך בוודאות מתי יהיה ריבוי.
אם ישנם סימים מקדימים כמו סינוץ הדדי זיווגים וכו' כניסה לתא ההטלה והכנתו אפשר לומר שהם בכיוון.