ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סיימתי את הכלוב לתוכונים
מנהל: מפקחים
Re: סיימתי את הכלוב לתוכונים
אין בעייה, רק תחזק את כלי האוכל והמים שלא ישפכו אותם.
התוכים הגיעו אני מקווה שהם יהיו בסדר
מה שמטריד אותיקצ ת זה החתולים...
מה שמטריד אותיקצ ת זה החתולים...
בהצלחה ותצלם שנראה אותם 
כמה זוגות קנית בסוף?
לגבי חתולים-אתה יכול לשים רשת מסביב לכלוב וככה החתולים לא יכולים להגיע אליהם..
בהצלחה
כמה זוגות קנית בסוף?
לגבי חתולים-אתה יכול לשים רשת מסביב לכלוב וככה החתולים לא יכולים להגיע אליהם..
בהצלחה

למה אתה מתכוון רשת מסביב לכלוב? לא הבנתי כל כך
וקניתי זוג אחד לראות שהכל בסדר זכר בוגר שכבר זיווג ונקבה שעוד לא התחילה לעבוד אבל בקרוב
דרך אגב עשיתי עוד דלת קטנה בדיוק ליד השתמשתי בדלת של כלוב אוגרים שהיה לי וחתכתי עם פלייר והסגירה עם קליפס וגם עם הצ'ופצ'יק הזה כמו שיש לאוגרים
ומצאתי כלי למים יותר טוב הוא גדול והתחתית שלו יותר עבה מהלמעלה ככה שהוא לא ייתהפך בקלות בכלל ומצאתי עוד 2 כלים קטנים עם תלייה ככה שנאי אשים אותם לאוכל ואת הגדול על הרצפה למים שגם יוכלו להתרחץ בו אם הם יירצו אני גם אוסיף ענף אחד גדול ועוד חודש חודשיים בעז"ה אני אקנה תא הטלה ואולי עוד זוג אם הכל יהיה בסדר
וקניתי זוג אחד לראות שהכל בסדר זכר בוגר שכבר זיווג ונקבה שעוד לא התחילה לעבוד אבל בקרוב
דרך אגב עשיתי עוד דלת קטנה בדיוק ליד השתמשתי בדלת של כלוב אוגרים שהיה לי וחתכתי עם פלייר והסגירה עם קליפס וגם עם הצ'ופצ'יק הזה כמו שיש לאוגרים
ומצאתי כלי למים יותר טוב הוא גדול והתחתית שלו יותר עבה מהלמעלה ככה שהוא לא ייתהפך בקלות בכלל ומצאתי עוד 2 כלים קטנים עם תלייה ככה שנאי אשים אותם לאוכל ואת הגדול על הרצפה למים שגם יוכלו להתרחץ בו אם הם יירצו אני גם אוסיף ענף אחד גדול ועוד חודש חודשיים בעז"ה אני אקנה תא הטלה ואולי עוד זוג אם הכל יהיה בסדר
הכוונה היא לבנות מין כלוב יותר גדול ממה שיש לך עכשיו ופשוט להכניס את הכלוב הקטן יותר בתוך הכלוב הגדול וככה הכחתולים לא יוכלו להגיע לתוכים..

נשמע שאתה מתקדם יפה מאוד , תצלם ותעלה תמונות כשהתוכים בפנים ואת השיפורים.