ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סידן לתוכים
מנהל: מפקחים
סידן לתוכים
מאמר זה עבר לפורטל: סידן לתוכים
סליחה על אי הנוחות.
סליחה על אי הנוחות.
Re: סידן לתוכים
היי אלי יש לי שאלה אליך.
הקליפות אלו קליפות של ביצה קשה או שפשוט לוקחים את הביצה עוד כשהיא לא הורתחה ושוברים את זה לשניים ומוציאים את החלמון בפנים ומתחילים לפורר?
ואפשר גם לפזר את זה כמו שאמרת על התערובת?
והאם ניתן לשמר את זה בהקפאה/בקירור או שצריכים להכין כל פעם מחדש?
אני הייתי מרתיח ביצה ואחרי ההרתחה אני חוצה את הביצה לשניים מוציא את החלמון ומגיש להם אבל הם לא היו נוגעים בחלבון בכלל רק קצת פה ושם הם היו מנשנשים בקליפה מעבר לזה כלום.
תודה.
הקליפות אלו קליפות של ביצה קשה או שפשוט לוקחים את הביצה עוד כשהיא לא הורתחה ושוברים את זה לשניים ומוציאים את החלמון בפנים ומתחילים לפורר?
ואפשר גם לפזר את זה כמו שאמרת על התערובת?
והאם ניתן לשמר את זה בהקפאה/בקירור או שצריכים להכין כל פעם מחדש?
אני הייתי מרתיח ביצה ואחרי ההרתחה אני חוצה את הביצה לשניים מוציא את החלמון ומגיש להם אבל הם לא היו נוגעים בחלבון בכלל רק קצת פה ושם הם היו מנשנשים בקליפה מעבר לזה כלום.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי דין-ש ב 11 יולי 2010 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
קליפות ביצים לאחר שימוש בביצה, או ביצה קשה שהורתחה וקולפה או קליפת ביצה שעשו ממנה חביתה.
קליפות של ביצה בכל מצב .
ראית את הסירטון? שוטפים את הקליפות מכניסים למיקרו וכו'..
אפשר לתת בכל צורה שהתוכי או הציפורים אוכלים, ככה כמו שזה, על ירקות ופירות על תערובת השרייה כדי שהאבקה תידבק כי
אחרת ישנם תוכים שלא יאכלו.
קליפות של ביצה בכל מצב .
ראית את הסירטון? שוטפים את הקליפות מכניסים למיקרו וכו'..
אפשר לתת בכל צורה שהתוכי או הציפורים אוכלים, ככה כמו שזה, על ירקות ופירות על תערובת השרייה כדי שהאבקה תידבק כי
אחרת ישנם תוכים שלא יאכלו.
כן ראיתי את הסרטון מהתחלתו ועד סופו.
תודה רבה.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי דין-ש ב 11 יולי 2010 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשמכינים ביצים קשות אני בכל אופן יודע ששמים מלח כשמרתיחים את הביצים הקשות שיקל על הקילוף...
מה הפסק במצב כזה אלי?...
מה הפסק במצב כזה אלי?...
זה באמת עוזר? אצלנו מבשלים בלי מלח ושמים אחר כך במים קרים לדקה שתיים וזה מתקלף בלי בעיה..
לא צריך מלח לביצים קשות, אנחנו לא מוסיפים מלח, המלח מיועד לפי מיטב הבנתי לעכב רתיחת המים ובישול הביצים באיטיות ...
שמים על אש נמוכה, לאחר מכן שוטפים מתחת ברז המים לקירור ומקלפים בקלות, לא קרא לי שהקליפה לא התנתקה מהביצה
שמים על אש נמוכה, לאחר מכן שוטפים מתחת ברז המים לקירור ומקלפים בקלות, לא קרא לי שהקליפה לא התנתקה מהביצה
לא, אפשר לכסות עם ניילון נצמד ועם ניילון "סנדוויצים" ללא בעיה.