דברתי עם דוקטור שרביט , לפי מה שהבנתי ממנו התוצאות של הבדיקה זה 50/50 ,
הוא ביקש ממנו לחזור בעוד 4 חודשים לבדיקה נוספת לוידוא התוצאות.
במהלך הימים האחרונים עכבתי אחרי פעילות התוכי ושמתי לב שכשאני מוציא אותו מהכלוב למקום פתוח ,
.
הוא מתעסק יותר מידי בנוצות ובגירוד העור כאילו משהו מציק לו בעור במשך 10 דקות לערך כמעט וללא הפסקה.
לגבי המראה החיצוני יש אולי התקדמות קלה של המשך מריטה.
עופר:7080 כתב:אתה צודק כמעט בכול הדברים שאמרת אבל לגבי בדיקות ישנם המון סוגים של מחלות עים המוכר יעשה את כולם אתה תשלם לא 2500 שקל אלא 3500 שקל ואז תהיה בטוח ברגע הקניה אבל אחרי זה אחריות הבריאות של התוכי חלה על המגדל בלבד
קצת הגזמת במחיר, המחיר של בדיקה ל 3 מחלות העיקריות לא אמורה לעלות מעל 300 ש"ח ללקוח הפרטי,
לכל בעלי החוות למינהם שיש ברשותם כמויות גדולות של תוכים גדולים אני מאמין שיוכלו להגיע להסדר כלשהו עם אחד המרפאות ולסבסוד רציני במחיר, להוציא לכל תוכי תעודה מסודרת כהוכחה/אסמכתא, כך יוכלו גם למנוע מעצמו עוגמת נפש מאשר עוד כמה חודשים יחזור אליהם עוד לקוח מאוכזב.
לגבי בעל החווה אין לי מה לשהמשיך לדבר איתו לפי מה שאלי אמר באמת עבר זמן מאז שקניתי אותו וזה מאוחר מידי להתלונן כלפיו ,
קשה לי מאוד להאמין שהוא קיבל את המחלה הזו לאחר שהוא יצא מהחווה, הוא אף פעם לא יצא מהבית, כל הצעצועים שנקנו לו היו עטופים בשקית , אלי גם יודע את זה כשקניתי ממנו צעצועים בקשתי את אלה שעטופים בניילון

: