ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
מנהל: מפקחים
Re: הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
דבק חם מצויין, אבל לפעמים שמדביקים שני דברים חלקים אחד לשני הוא מתפרק בקלות. עצה שלי תשתמשי בדבק של 'פלדע' מתייבש מהר מאוד וחזק ביותר.

לדעתי הדבק של פלדע רעיל...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
כל הדבקים שצויינו כאן לדעתי רעילים. יחד עם זאת לתוכים אין גישה לשם.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הוספתי סירטון שמדגים הדבקת הפוליגל, יש בעיית סוללות ולכן קיצרתי מאוד .
יש מספר אקדחים בשוק, ישנם זולים מאוד גם ללא ידית לחיצה . .תרכשו אקדח עם ידית לחיצה להותאת הדבק, אפשר למצוא אקדח טוב בסביבות
30 ש"ח אפילו עם מוטות הדבקה.
בסירטון רואים כיצד ההדבקה מתבצעת ומהירה מאוד, החום הרב של הדבק מצמיד את שני החלקים ותוך שניות זה כבר מודבק.
אני נוהג לאחר ההדבקה לשים נייר דבק וזה מחזיק את הפינה עד שאני מסיים עם כל הפינות.
זה חזק מאוד, רחיץ ועמיד .
אגב בסירטון רואים מה קורא כששמים יותר מידי דבק שנוזל לכיוון האצבעות, זה חם אבל לא נורא, כל השאריות מתקשות ומתפוררות.
יש מספר אקדחים בשוק, ישנם זולים מאוד גם ללא ידית לחיצה . .תרכשו אקדח עם ידית לחיצה להותאת הדבק, אפשר למצוא אקדח טוב בסביבות
30 ש"ח אפילו עם מוטות הדבקה.
בסירטון רואים כיצד ההדבקה מתבצעת ומהירה מאוד, החום הרב של הדבק מצמיד את שני החלקים ותוך שניות זה כבר מודבק.
אני נוהג לאחר ההדבקה לשים נייר דבק וזה מחזיק את הפינה עד שאני מסיים עם כל הפינות.
זה חזק מאוד, רחיץ ועמיד .
אגב בסירטון רואים מה קורא כששמים יותר מידי דבק שנוזל לכיוון האצבעות, זה חם אבל לא נורא, כל השאריות מתקשות ומתפוררות.
תודה רבה אלי! זה נראה באמת קל לשימוש.. חשבתי שזה חם ברמה של כוויה..
אני אקנה מחר כנראה, ראיתי אקדח בחנות שקניתי את הפוליגל, נראה לי שהוא היה עם ידית
תודה
אעדכן כשהמגשים והכונסים יהיו מוכנים
אני אקנה מחר כנראה, ראיתי אקדח בחנות שקניתי את הפוליגל, נראה לי שהוא היה עם ידית
תודה

אעדכן כשהמגשים והכונסים יהיו מוכנים
האמת שזה חם, כאילו אני לא מציע לטפטף על הידיים אבל אם זה נוגע ביד זה לא סוף העולם (למי שיש עור עבה)
אגב אמרתי כבר שהאקדח שימושי למשל אם רוצים להעביר כבל על הקנטים לא צריך פטיש ומסמרים ועזרים, טיפה קטנה מצמידים
והכבל נדבק בקלות , זה הרבה יותר אסטטי מכל החבקים עם המסמר.

אגב אמרתי כבר שהאקדח שימושי למשל אם רוצים להעביר כבל על הקנטים לא צריך פטיש ומסמרים ועזרים, טיפה קטנה מצמידים
והכבל נדבק בקלות , זה הרבה יותר אסטטי מכל החבקים עם המסמר.
חח אוקיי לקחתי לתשומת ליבי
בכל מקרה אני אעבוד עם כפפות, מה שבטוח:)
בכל מקרה אני אעבוד עם כפפות, מה שבטוח:)Re: הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
יפה מאוד ואבהתי את החבל