ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סופסוף הבאתי קוקטייל!
מנהל: מפקחים
- lilioror1990
- ביצה

סופסוף הבאתי קוקטייל!
יותר נכון קוקטיילית נראלי שהמוכר בחווה די עבד עלי כי הוא אמר שזה נראה לו כמו זכר אבל הסתכלתי על הזנב וזאת בהחלט נראית נקבה, קראתי לה מלודי. קניתי אותה רק אתמול אז כל הקטע הזה של התוכים חדש לי. עכשיו היא לא נותנת לי להוציא אותה מהכלוב כאילו עולה על היד אבל שאני באה להוציא אותה תופסת במקור את הסורגים ולא רוצה לצאת זה נראה כאילו היא פוחדת ממני והעובדה שיש לי בבית עוד 3 חתולים לא ממש מקלה עליה. אז יש לי שתי שאלות איך אני מרגילה אותה אלי וגורמת לה להפסיק לפחד ממני? ואיך אני ירגיל אותה לחתולים שיסתדו טוב ביחד ואם לא יאהבו האחד תשני לפחות שלא יריבו ויסתדרו איך עושים זאת?
-
bvurth1511
- בקיעה

Re: סופסוף הבאתי קוקטייל!
מזל טוב
קודם תן לו להתרגל
לגבי החתולים הם יוכלו להסתדר אבל לא לשחרר אותו עם החתולים ללא השגחה

קודם תן לו להתרגל
לגבי החתולים הם יוכלו להסתדר אבל לא לשחרר אותו עם החתולים ללא השגחה
סבלנות, תני מספר ימים לתוכי להתרגל לסביבה החדשה ואלייך, בינתיים תצרי עימו קשר ע"י כך שתתני לו צ'ופרים שונים.
- lilioror1990
- ביצה

אני לא כל כך יודעת מה היא אוהבת לאכול היא לא מוכנה לגעת בכלום חוץ מדוחן והיא גם לא כל כך מבינה איך משתמשים בכלי מים אני פוחדת שהיא תמות מצמא
אם שותים מהכלי מים פשות לא רואים אותם אבל את תיראי אותה כמה פעמיים שותה
שלו לוי
אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכלל

- lilioror1990
- ביצה

ואיך אני ידע מה היא אוהבת לאכול? המגדל בחווה אמר שהיא גמולה על דוחן וזה באמת ככה חוץ מדוחן לא נוגעת בכלום ניסיתי לתת לה ענבים והיא פחדה מהם ברחה חחח
-
bvurth1511
- בקיעה

צריך להרגיל אותה בהדרגה לדברים חדשים כמו אוכל כלוב בית חדש ...
אפשר תמונות
אפשר תמונות

- lilioror1990
- ביצה

אבל למה היא מפחדת מהענבים? היא לא מריחה שזה אוכל? החתולה שלי בהתחלה הייתה בררנית לגבי אוכל אבל לא פחדה ממנו מלודי ממש ברחה בפחד כשקירבתי אליה ענב איך זה יכול להיות?
דוחן? מרגילים קוקטיל לדוחן, לא נותנים הדרכה וקוראים למקום "חווה"?
קוקטיל צריך לקבל תערובת זרעים שמיועדת לקוקטילים. דוחן זה לא אוכל.
היום כבר כל מגדל שמכבד את עצמו מרגיל את התוכים גם את הקטנים שביניהם לאכול כופתיות.
בכל מקרה, את צריכה תערובת זרעים שמכילה מגוון גדול של זרעים שונים , את יכולה לקרוא בקישור הבא אלו
סוגי זרעים.תערובת קוקטילים
בנוסף יש להרגיל את התוכי לסוגי ירקות ופירות שונים. התוכי נרתע מכיוון שהוא מזהה את המזון, נסי להראות לו שהמזון
בטוח, את יכולה לאכול לידו ירקות שונים כדי שיבין שמדובר במזון טוב.
בטבע הוא לומד מהוריו ומחבריו ללהקה איזה מזון טוב ובטוח, בשבי זה קשה לו יותר.
קוקטיל צריך לקבל תערובת זרעים שמיועדת לקוקטילים. דוחן זה לא אוכל.
היום כבר כל מגדל שמכבד את עצמו מרגיל את התוכים גם את הקטנים שביניהם לאכול כופתיות.
בכל מקרה, את צריכה תערובת זרעים שמכילה מגוון גדול של זרעים שונים , את יכולה לקרוא בקישור הבא אלו
סוגי זרעים.תערובת קוקטילים
בנוסף יש להרגיל את התוכי לסוגי ירקות ופירות שונים. התוכי נרתע מכיוון שהוא מזהה את המזון, נסי להראות לו שהמזון
בטוח, את יכולה לאכול לידו ירקות שונים כדי שיבין שמדובר במזון טוב.
בטבע הוא לומד מהוריו ומחבריו ללהקה איזה מזון טוב ובטוח, בשבי זה קשה לו יותר.
- lilioror1990
- ביצה

אני לא יודעת אם קוראים לזה דוחן זה מורכב מכל מיני גרעיני חמניה שחורים חיטה או שעורה לא בדיוק מזהה ומשהו שנראה כמו גרעינים חומים קטנים והיא בדרך כלל מעדיפה לפצח את הגרעיני חמניה (שבדרך כלל נופלים לה מהמקור אחרי הפיצוח) וזהו עוד לא שתתה מים בכלל מה שמדאיג כי אני לא יודעת איך להדגים לה איך לשתות מהכלי אני לא יכולה לשתות ממנו בעצמי.ועוד דבר היא מתנהגת מוזר שהיא בתוך הכלוב ואני באה להוציא אותה היא מתנגדת ובורחת ממני אבל שהיא כבר יוצאת היא רגועה ונותנת ללטף אותה בכל מקום רק שכל נגיעה שלי מלווה במין רעש כזה שהיא עושה כאילו היא נוהמת עלי זה נשמע כמו שילוב של שריקה וחריקה של אוטו חח מה זה?