היי שוב חברים,
רציתי להתייעץ לגבי הדבר הבא...
התוכי שלי מסוג זאקו כבן שנה בשבוע האחרון יש לו צבע שונה בצואה, ורציתי לדעת אם זה תקין (מצורפת תמונה)
. בצבע חום אדמדם.
בחודש האחרון נתתי לו 2 סוגי כופתיות... הקבועה היא טרופיקאן והנוספת היא P15 מזון כופתיות לתוכים גדולים, פרסטיז' פריומים P15.(בטעם פירות).
אודה לתשובתכם המהירה...
שני
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שינוי צבע של צואה
מנהל: מפקחים
Re: שינוי צבע של צואה
ראשית אני ממש לא בעד לתת סוגים שונים של כופתיות ובמיוחד של חברות שונות. תתמקדי בחברה אחת עם סוג כופתיות מתאים וזהו.
קשה ממש לקבוע על פי הצבעים בתמונה, הצואה לי נראית שחורה לדוגמא ואני בספק אם זה כך (החלק הגבישי) . את מצביעה בחץ לאיזור בו משתלב הנוזל בצואה שזה בעצם השתן. צבעות של השתן צריך להיות שקוף ולא אדמדם. יתכן מאוד שנגרם שינוי בצבע הצואה כתוצאה מהחלפת המזון ולכן כדאי שתפססיקי את מתן המזון החדש שהוספת ותסתפקי במזון "הרגיל" .
לאחר יומיים תוכלי לדעת האם יש שינוי.
במידה והתוכי פעיל אוכל שותה ונראה בסדר לא נראה לי שיש צורך לקחתו לוטרינר ובטח שלא בדחיפות. במידה וישנם סימנים נוספים המצביעים על בעייה בריאותית כדאי לקחתו לוטרינר של ציפורים לבדיקה.
תעדכני.
קשה ממש לקבוע על פי הצבעים בתמונה, הצואה לי נראית שחורה לדוגמא ואני בספק אם זה כך (החלק הגבישי) . את מצביעה בחץ לאיזור בו משתלב הנוזל בצואה שזה בעצם השתן. צבעות של השתן צריך להיות שקוף ולא אדמדם. יתכן מאוד שנגרם שינוי בצבע הצואה כתוצאה מהחלפת המזון ולכן כדאי שתפססיקי את מתן המזון החדש שהוספת ותסתפקי במזון "הרגיל" .
לאחר יומיים תוכלי לדעת האם יש שינוי.
במידה והתוכי פעיל אוכל שותה ונראה בסדר לא נראה לי שיש צורך לקחתו לוטרינר ובטח שלא בדחיפות. במידה וישנם סימנים נוספים המצביעים על בעייה בריאותית כדאי לקחתו לוטרינר של ציפורים לבדיקה.
תעדכני.