ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כשחיית המחמד מכתיבה לכם את החיים- משעשע!!!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
batlb8
ביצה
ביצה

כשחיית המחמד מכתיבה לכם את החיים- משעשע!!!

שליחה על ידי batlb8 »

אני מגדלת כבר 4 וחצי שנים את התוכי שלי סאני, מאז היה גוזל בן שבועיים. הוא תוכי מסוג קוקוטייל מוחתם, חמוד ומפונק!
הוא מאוד קשור אליי מאחר ואני מאוד מפנקת אותו...
לאחרונה שמתי לב שהיחסים שלי איתו מאוד מושפעים על צבע הלק שאני מורחת.
למשל: לקים כהים הוא מאוד אוהב ובימים כאלה הוא מאוד חביב ונחמד אליי. אך אם אני מסירה את הלק או נשארת עם לק שקוף או ורוד הוא מאוד כועס עליי ולא מוכן להתקרב לידיים שלי! הוא יטפס עליי וישיר לי אבל ינשך אותי בידיים.
התוכי הקודם שלי (שגם היה קוקוטייל ממין זכר פשוט לא אהב ציפורניים ארוכות- צבע הלק לא שינה לו, הוא היה נושך אותי ומפחד להתקרב לידיים שלי כשהציפורניים שלי היו ארוכות...)
מעניין אותי לדעת אם עוד מישהו נתקל במקרה דומה.
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

Re: כשחיית המחמד מכתיבה לכם את החיים- משעשע!!!

שליחה על ידי דקל »

יש תוכים שנלחצים מזה ולא רק מזה,מחולצות בצבעים שונים,צבע שיער חדש תספורת חדשה ועוד.
יש לי חולצה של תינוק סטלה כזה מעשן סיגר והוא צבעוני כזה וטוי,הקקדו שלי לא מוכן להתקרב אליי כשאני עם החולצה הזאת.
הוא ישר מרים את הציצית שלו ומאיים עליי.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מעניין שהתוכי שלך דווקא נמשך לצבע אדום כאשר תוכים אחרים לרוב נרתעים ממנו. בכל מקרה נשמע חמוד מאוד התוכי שלך תמונה
סמל אישי של משתמש
ronihoshen
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: ronihoshen

שליחה על ידי ronihoshen »

הקוקטיילים שלי דווקא מאוד אוהבים לקים בצבעי מרקר >< הם עומדים לי על היד ומסתכלים על ההשתקפות שלהם על הלק (אני מורחת מחזק שקוף מעל ) במשך שעות ... זה מעסיק אותם כשאני עושה שיעורי בית תמונה אבל אם אני שמה בורדו הם מנפנפים בכנפיים וצורחים ומתחילים להתחרפן תמונה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

חחח חמוד..באמת מוזר. אצלי הם תמיד פחדו מצבעים כהים. בכל אופן תשתדלי להרגיע אותו כשזה קורה.. לתת לו צ׳ופרים וכו׳ אני מאמינה שהוא יתרגל. אצלי היא התרגלה..תמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”