ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריסוס מפני נמלים
מנהל: מפקחים
ריסוס מפני נמלים
אני מנקה לתוכים שלי בצורה מתמדת אבל כל הזמן מגיעי נמלים לווילר ומסביב לו וזה לא נעים כי יש לי כלב בגינה ולפעמים אנחנו יושבים בגינה ורואים את זה רציתי לדעת כיצד אפשר להרוג אותם בלי לפגוע בתוכים חשבתי לרסס עם K360 אבל פחדתי האם גרגרים לפזר מסביב לווילר זה טוב ?
Re: ריסוס מפני נמלים
תראה אתה תהיה חייב להעביר את הוולרי ולרסס באזור אין ברירה אחרת למרות שוולרי אחד הכלובים הקשים ביותר להעברה
ולתת לריסוס זמן
או שפשוט אתה יכול לקנות חומר ריסוס ולחפור מסביב לכלוב ולשים את החומר ולכסות אני מאמין שהגרגירים ימנעו זאת תנסה את האופציות האלה ותחכה לתשובה מדויקת יותר של משהו שמחזיק בכלוב וולרי
אני פשוט מגדל בבית גידול ובבית שלי
ולתת לריסוס זמן
או שפשוט אתה יכול לקנות חומר ריסוס ולחפור מסביב לכלוב ולשים את החומר ולכסות אני מאמין שהגרגירים ימנעו זאת תנסה את האופציות האלה ותחכה לתשובה מדויקת יותר של משהו שמחזיק בכלוב וולרי
אני פשוט מגדל בבית גידול ובבית שלי
עצה שלי תרסס ב'פלימט' (זה ריסוס שניתן לרסס יש על הציפור) - הוא קוטל ודוחה נמלים.
גם לי יש וולאירים בחצר וההיתי סובל מנמלים.
גם לי יש וולאירים בחצר וההיתי סובל מנמלים.

פלימט ריסוס מצויין אבל מומלץ לפזר את ריסוס הגרגירים בבורות באדמה מסביב לכלוב ונראה לי שזה ימנע מהנמלים להגיע למקום זזה
כן את זה אני יודע בגלל זה עדיף לו להתיעץ אם משהו שמגדל בוולרי
אין לי אפשרות להזיז תכלוב כי יש משהוא כמו 20 ביצים בבתי ההטלה ביחד וגם הכלוב נמצא על קרמיקה ככה שאי אפשר לחפור מסביב לכלוב ...
תפזר קינמון (אבקה/מקלות) סביב הכלוב, ובאזורים שאתה לא רוצה שיהיו נמלים... קינמון מרחיק נמלים לפי מה שידוע לי וזה לא רעיל.
הכלוב נמצא על הריצפה או שהוא מוגבה עם רגליים או שהוא תלוי?
תרסס עם אקריטין זהו חומר המיועד לבעלי כנף ומרחיק את הנמלים לחודשיים