ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
אני מוכר כלוב האכלת יד מדגם TI-1901 , הכלוב מתאים לכל התוכים הקטנים ולרוב התוכים הבינוניים, אפשר לשים בו קוקטייל, תוכון, דררה, גרין צ'יק, קוניור שמש ועוד הרבה תוכים, הוא יכול לשמש גם ככלוב נשיאה לגאקו. לכלוב יש יציאה מלמלעה, דלת גדולה, דלת קטנה ומרפסת. אני מוכר את הכלוב כולל שתי כלי נרוסטה חדשים, שתי כלים מפלסטיק (במיוחד בשביל הכלוב), כלי שקוף בשביל פירות, תערובת השריה, ביצה קשה או כל דבר אחר (אפשר לשים בו גם אוכל או מים), מקל שיוף, אבן גיר, שתי תופסנים לדלתות, הכלי אוכל מפלסטיק מגיעים עם מכסים כאלה כדי שלא יהיה לכלוך, הכלוב היה בשימוש חודש והתוכי שהיה בוא בדוק מחלות. גודל הכלוב הוא 60*45*45 הכלוב נמכר עם עגלה.
תמונות:
כל הכלוב
כל הכלוב (אורך התוכי שבתמונה 30 ס''מ)
הסטנד למלעה: יש אפשר לשים שם את הכלי אוכל ואז התוכי יוכל לשתות ולאכול שם
הסטנד למלעה
המרפסת:
המרפסת
כל הכלים והתוספות:
כל הכלים והתוספות
[CENTER] אני מוכר את הכלוב + כל התוספות ב170 שקל.
אני גר בנצרת עילית (ליד עפולה) [/CENTER][CENTER]מי שמעוניין בכלוב שישלח לי הודעה פרטית[/CENTER]