ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שיפור מראה כלוב חיצוני

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
galili_a
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יgalili_a

שיפור מראה כלוב חיצוני

שליחה על ידי galili_a »

שלום לכולם
אני מגדל ציפורי אהב בכלוב חיצוני. גודל הכלוב: רוחב כ1.5 מ' גובה ועומק כ1 מ'
הכלוב בנוי מסגרת ברזל ורשת ברזל (ירוקה) עוטפת אותו
הכלוב מונח על מסגרת ברזל עם 4 רגליים בגובה של 1 מ'
אני משפץ את הגינה ובכוונתי לשפר את חזות הכלוב ו/או להחליפו בכלוב בגודל דומה בעל חזות
דרום מזרח אסייתית (יפנית / תאילנדית)
כל מי שמכיר, יודע, יכול לשלוח תמונות של כלובים כאלה, עצה,, דעה, רעיון,.... יבוא על הברכה
תודה מראש לכולם
אלון
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: שיפור מראה כלוב חיצוני

שליחה על ידי שירלי87 »

לא יודעת עם אילו כלים וחומרים אתה מתכוון לעבוד (עץ\מתכת) אבל הנה שתי תמונות להשראה, זה מה שמצאתי בסטייל אסיאתי..

אפשר לוותר על הקישוטים הקטנים וכמובן המימדים יהיו גדולים יותר, אבל לשמור על הרעיון של גגות קעורים בצדדים, ושתי קומות\שתי גגות

לא מכירה כלובים יפנים, אבל סגנון הבנייה שלהם (בעידן הפחות מודרני לפחות) זה קירות מט מחולקים בריבועי עץ אז אפשר לעשות את הכלוב מרשת (מתאימה) מופרדת או מחוזקת בריבועי עץ (בערך כמו התמונה השנייה, רק מעץ ועם יותר ריבועים), ולעשות גג עם צדדים קעורים
ומעל הגג הגדול לעשות קומה שנייה קטנה יותר עם גג קטן יותר באותו סגנון.. מקווה שהסברתי נכון (: בכל מקרה רעיון מאוד מגניב, מקווה שיצא לפועל, שיהיה בהצלחה תמונה

תמונה תמונה

הנה מצאתי תמונה של בית יפני יחסית מסורתי, הרבה ריבועים -
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שיפור מראה כלוב חיצוני

שליחה על ידי eli_lea »

יפה שירלי, החלק העליון לא שימושי כל כך אבל ליופי בהחלט אפשר להוסיף אותו.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”