ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פליטה של דייסה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: פליטה של דייסה

שליחה על ידי eli_lea »

מצער מאוד לשמוע תמונה אני לא מכיר את המגדל שמכר לך אותה (מעולם לא אמרת לי מי הוא ) ולכן אני מרשה לעצמי לומר לך
שהאשם היחיד במקרה זהו המגדל. זו הסיבה שאני מנמנע מלמכור גוזלים שאינם גמולים גם לאנשים שיש להם ניסיון בהאכלות.
לחלק ניכר מהמגדלים אין מצפון והדבר היחיד שעומד לנגד עיניהם זהו הנושא הכספי. גם חלק ניכר מהרוכשים מנסה לחסוך
ולא חושב שיתכן שהדברים יסתבכו.

במקרה שלך הועמדת בפני מצב שבו כמעט ולא הייתה לך אפשרות לסרב. אבל המקרה שלך מוכיח את מה שאני אומר כל הזמן.
רצון ואהבה גדולים ככל שיהיו אינם מתכון להצלחה כשמאכילים גוזל.

אני חושב שתסתכלי על המצב מנקודת הנחה שניסית לעשות הכל על מנת שהתוכי תבריא. לא חסכת בבדיקות וטיפולים וזה כנראה היה בלתי נמנע. מקווה שלא תקחי קשה מידי ובזמן הלא רחוק תתחדשי לך בקקדו חדש וחמוד.

עדיין, אני מבקש ממך לבקש משלומית לוי את תוצאות הבדיקות ולכתוב את התוצאות בעבורנו.
סתוית
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי סתוית »

היי אלי
אני ממש יושבת ובוכה אני כול כך רצתי שהיא תשרוד ולא חסכתי בשום טיפול או בדיקה
אבל כנראה זה היה בלתי נמנע אני רק מקווה שאני יתאושש מיזה
לקח לי 3 שנים לחסוך בשבילה ודנתי איתכם חברים לאתר על ההתלבטות שיש לי בלקניות את הסוג הזה
אבל עכשיו אחרי שטיפלתי בה אני לא יודעת אם היה לי את הכוח הנפשי להביא אחד אחר
שכן כמו שאמרתה שיש מגדלים שרואים את הכסף לפני הבעל החיים ואני פוחדת שוב להתעסק עם מגדל שבסוף יצא נוכל
אין הרבה מגדלים כמוך אם תרשה לי להגיד שמגדלים בשביל אהבה ולא בשביל הכסף
טוב לבינתיים בי
סתוית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מבין אותך בהחלט, די קשה לאבד בעל חיים אהוב גם אם היה ממש מעט זמן שמחיצתנו. אני מכיר אותך באופן אישי כך
שאני יודע ובטוח שתתגברי. בגידול תוכים יש הרבה אכזבות וגם הרבה אושר והצלחות. צריך ללמוד מהניסיון ולנסות
ולצמצם ככל שניתן את המצבים שגורמים לאכזבה.
אני לא בטוח שהיא הייתה שורדת אצל המגדל ואולי גם לא את התקופה ששרדה אצלך וקיבלה טיפול אוהב.
לכן גם ציינתי שחשוב לדעת מהי סיבת המוות.
לצערי על אף כל הבדיקות והטיפולים שנעשו עד עתה לא נמצאה סיבה או לא הוכח שהטיפול שקיבלה היה הטיפול
הנדרש ( בכל אופן מתוך מה שאני מבין) לכן הייתי בהחלט רוצה לדעת מה תוצאות הבדיקות ומה חושבת שלומית לגבי סיבת המוות.
סתוית
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי סתוית »

עדכון
עכשיו דיברו איתי מהמרכז הווטרינרי השרון בו בלה ההיתה מטופלת והיום חזרו הבדיקות של בלה (אם קצת מאוחר מידי )
כול הבדיקות חזרו בסדר ולא היה לה שום מחלה של תוכים ואם היא ההיתה מתגברת על עיכול הזפק היא ההיתה שורדת
ממש עצוב לי שאולי ההיתי צריכה ללכת למרפאה אחרת
טוב אין לי מה עוד להוסיף חוץ מצער עמוק ועצבות
סתוית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה שלא מצאו חיידק או וירוס לא אומר שהיא הייתה בריאה.
יתכן שהייתה לה חסימת מעיים, אולי בעייה בדרכי העיכול (לא חייב בזפק עצמו ) וכו'.
עשיתם בדיקות ועוד בדיקות ועוד.. ומה המסקנה? כלום? אין חיידק, אין וירוס, מצויין. טוב, מה כן יש? למה היא מתה?
שלומית לוי לא יודעת מה גרם לה למוות? תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”