[quote="2934";p="70913"]בן האינטרנט שלי בעייתי אז אני לא אצטט אלא ארשום ישר
1) כלבים כן נבחרו לפי מאפייני אופי ולזני כלבים שונים מאפייני אופי שונים אתה מוזמן לנסות ולבדוק בכל
מועדון כלבים שמגדלים שם כלבים גזעיים
2) לגבי חוכמה של כלבים מעורבים דיברתי מניסיוני ומניסיון של חברים אם אינך מסכים זו דעתך
3) לא דיברתי על תקיפה כלבים דומיננטיים לא תמיד תוקפים לרוב הם יאיימו אם הם ירגישו
שמעמדם עלול להיות בסיכון
4) אני אינני מבין מה שינה לך העובדה שנתתי מידע זה או לא ולגבי ניסיון בסיסי זה דבר שקשה מאוד
לראות על דפי הפורום ובקשר לחיות אני מעדיף להיות בטוח שדברי הובנו כהלכה ושפירטתי את תשובתי
למי ששאל כך שהוא יבין אותה במלואה
5) לא תמיד היו מרדימים לפעמים היו פשוט מטביעים אותם (אני לא בעד זה )
6) אין לי מושג מהיכן אתה מביא את הטענה הזו שלכל הגזעים יש בעיית לעיסה אף כלב שהיה לי לא לעס שום דבר
אצלי בבית
שיהיה המשך שבוע מצויין[/quote]
1.
מעטים אכן הורבו בשל יצרים חיונים לגזע אך
אין זה אומר שאופי עובר בתורשה,
אופי הינו נרכש וייתכנו סיבות רבות שכלב מגזע אשר מתואר כבעל אופי מסויים יראה את האופי הנאמר,
ציינתי מספר דוגמאת, אתה מוזמן לעיין. אפרט עוד בנושא בהזדמנות.
2.כפי שאמרתה בעצמך
דעתך היא דעתך בלבד. ללא מחקר מאסיבי ומבוקר לא ניתן לקבוע דבר,
תמיד יש את היוצאי דופן והם אינם מייצגים את הכלל.
3. אין בהכרח קשר בין דומיננתיות לבין אגרסיה ולכן אם תקרא שוב תראה שאמרתי "אגריסבים ודומיננתיים".
דומיננתיות יכולה להוביל לאגרסיה אך גם סיבות רבות אחרות, לי אישית יש כלבה דומיננתית אך היא בהחלט אינה אגרסיבית.
4. הדברים שנאמרו אינם תואמים את שאלתה ומעבר לכך חלק מהדברים עלולים להזיק, אם מישהו בפורום יבקש כיצד ללמד כלב להגנה עצמית אני לא אפרט בנושא, גם אם מטרותיו טובות, בנאדם ללא הכשרה מתאימה או ניסיון עלול לגרום נזק.
5. לא ידוע לי שכלבים שלא תאמו את התקן הורדמו או הוטבעו או כל צורת המתה אחרת, ככל הידוע לי כלבים שלא תאמו את התקן פשוט נאסרו לריבוי.
6.לכל הגזעים קיימת בעיית הלעיסה - לכל הגזעים צומחות שיניים ולכן כולם צריכים גירוי, עד כמה זה גרוע תלוי בכלב ובאופיו
ולאו דווקא בגזעו. הכלבים שלך לא מייצגים את כל הכלבים, טיפה אחת בים שלם. ככל הידוע לי לא קיים שום אזכור לגבי גזע ספציפי.
דעה היא דעה ועד שהיא מוכחת היא לא יותר מכך.