ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

סופסוף הבאתי קוקטייל!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: סופסוף הבאתי קוקטייל!

שליחה על ידי eli_lea »

זכר משמיע קולות חיזור, שריקות עולות ויורדות. כדי שישרוק מנגינות צריך ללמד אותו ולשרוק לו את מה שרוצים שישרוק.
סמל אישי של משתמש
lilioror1990
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lilioror1990 »

1 זכר ישרוק מנגינות גם כשאין לו נקבה לחזר אחריה?

2 ואם זו נקבה אפשר ללמד אותה מנגינות?

3 איזה עוד דרכים אפשר ללמד אותם לנגן? אני לא יודעת לשרוק. אפשר להשמי לה שירים ביוטיוב והיא תלמד מזה?

4 ולגבי השריקות המוזרות שהיא משמיעה הן נשמעות כמו חריקה של אוטו מלווה בשריקות שקטות כאלה והיא עושה זאת כל הזמן כשהיא על הידיים או מסתובבת חופשי בבית וכמעט בכל מצב מה זה אומר? מה היא מנסה להביע בזה?

5 ועוד דבר מוזר יש לה נטייה לכרסם כל דבר שהא מוצאת על הרצפה ולפעמים היא אוכלת את הקליפות שהיא מפצחת ממש בולעת את זה והיא מנסה לאכול חוטים היא מתה עליהם או שקלים ובכלל כל דבר שנמצא על הרצפה שיכול להיכנס למקור שלה היא מנסה לאכול איך אפשר למנוע את זה?
lior_i
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי lior_i »

- כן זכר ישרוק גם בלי נקבה.
- לי יש נקבה והיא מצייצת אבל לא שורקת, אז לא נראה לי.

כמו כן גם זכר יכול לדבר אמנם זה לא דיבור כמו ג'אקו זה יותר דיבור שריקתי כזה.
הקוקטייל שלי אומר בוקר טוב ואת השם שלו למשל.

- אם את רוצה שהוא ישרוק משהו את צריכה לשים לו איזה מנגינה קבועה שהוא ישמע וחוזרת על עצמה ולאט לאט הוא ילמד, למשל שלי מחכה את הטלפון בבית.

צריך שתהיה הפרדה התחתית הכלוב עם רשת כידי שלתוכי לא תהיה גישה לכל הלשלשלת שלו ושאר הפסולת עקב מחלות.
lior_i
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי lior_i »

ואם מדובר בגוזל אז החריקה הזאת יכול להיות שהוא רעב
סמל אישי של משתמש
lilioror1990
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lilioror1990 »

לא נראלי שהיא גוזל היא אוכלת אוכל קשה כמו גרעינים וירקות. אז לא ברור לי מאיפה מגיעה החריקה הזאת ומה היא מנסה להביע כי היא עושה את זה בכל סיטואציה שאני מרימה אותה או מלטפת אותה וגם שהיא סתם מסתובבת חופשי בבית פשוט בכל זמן ובכל מקום
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

חריקת המקור מעידה לרוב על שביעות רצון.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”