ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של חיים כהן
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של חיים כהן
אופס שכחתי לפרט, אז ככה התוכים פינו את מקומם לפינקים וכנרים (זה לא אומר שהם פינו את מקומם בלב), הציפורי אהבה נמכרו ואתם רוב התוכונים, השארתי 3 זוגות לאחי הקטן כפרס על זה שהוא מטפל בציפורים כשאני בבסיס. אני מתכוון לאכלס את הווליר בהמון סוגים של פינקים וכנרים ולהוסיף צמחייה ומפל מים.
נשמע נהדר
נשמח לראות תמונות
שיהיה המון בהצלחה
נשמח לראות תמונות
שיהיה המון בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
איזה גודל כלוב, פשוט גן עדן לציפורים . נשמח לעידכונים ותמונות בהמשך. בהצלחה 

כל הכבוד
כלוב גדול יפה ומושקע 
אם כבר אתה משקיע אני מציע לך לעשות דלת כפולה, מניסיון אישי לאחר שברחו לי כמה זברות שלא חזרו (לעומת בנגלזים שכן).
כלוב גדול יפה ומושקע 
אם כבר אתה משקיע אני מציע לך לעשות דלת כפולה, מניסיון אישי לאחר שברחו לי כמה זברות שלא חזרו (לעומת בנגלזים שכן).

יפה ....... לא ההיתי שם בו פינקים אלה להקה גדולה של תוכונים 30 זוגות אפילו
יפה מאוד, מושקע 
בהצלחה!
בהצלחה!
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"