ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טמפרטורה באינקובטור
מנהל: מפקחים
-
ilyarabaev
- בקיעה

Re: טמפרטורה באינקובטור
כן פניתי לחברה אמרו לי שזה באופן אוטומטי האם זה הגיוני?
ולגביי האוכל שוב פעם זה לא יפריע להם שאני ניכנס כל יום להביא אוכל דווקא מאוד נחמד לי לאכיל אותם אבל הרבה מגדלים אמרו לי אל תיכנס לשם כל יום אלה פעם בשלושה ימים האם יש הגיון?
ולגביי האוכל שוב פעם זה לא יפריע להם שאני ניכנס כל יום להביא אוכל דווקא מאוד נחמד לי לאכיל אותם אבל הרבה מגדלים אמרו לי אל תיכנס לשם כל יום אלה פעם בשלושה ימים האם יש הגיון?
בהחלט תשובה שגוייה ולא מספקת, אין מושג כזה לחות "באופן אוטומטי" , כמה לחות באופן אוטומטי? על פי מה נקבע באופן אוטומטי שאחוזי הלחות צריכים להיות X אוY ואיפה אתה רואה את אחוזי הלחות בכל רגע נתון? אם רכשת את המוצר כמוצר חדש בחברה הם חייבים לתת לך את התשובות הבאות:
1. כיצד מבצעים כיול טמפרטורה של המדגרה והאם נעשה כיול כשהמדגרה יצאה.
2.כיצד מווסתים את אחוזי הלחות, המדגרה לא יודעת איזה ביצים הכנסת ושל מי, תגיד שאתה רוצה 62.5 אחוזי לחות איך אתה עושה את זה.
כתוב בפירוש "שליטה אלקטרונית על החום והלחות " האם זה מה שהבטיחו לך? מדגרה ללא שליטה באחוזי לחות יכולה להתאים לעופות כגון תרנגולות ולא לתוכים.
שאלה:
האם המגש הכחול מתחת לביצים מספק לחות "אוטומטית"?
1. כיצד מבצעים כיול טמפרטורה של המדגרה והאם נעשה כיול כשהמדגרה יצאה.
2.כיצד מווסתים את אחוזי הלחות, המדגרה לא יודעת איזה ביצים הכנסת ושל מי, תגיד שאתה רוצה 62.5 אחוזי לחות איך אתה עושה את זה.
כתוב בפירוש "שליטה אלקטרונית על החום והלחות " האם זה מה שהבטיחו לך? מדגרה ללא שליטה באחוזי לחות יכולה להתאים לעופות כגון תרנגולות ולא לתוכים.
שאלה:
האם המגש הכחול מתחת לביצים מספק לחות "אוטומטית"?
-
ilyarabaev
- בקיעה

זה לא מגש כחול זה מין קערה קטנה שממלאים כמעט כל יום מים... ואני לא יודע מה מד הלחות אני יודע רק מה מד החום...
במידה וזה לא הגיוני מה אני עושה?
קונה מד לחות? ואם אפשר בכלל לחבר אותו למדגרה הזאת?
במידה ויש צורך במד איפה אני יכול לרכוש את זה?
תודה!
איליה.
במידה וזה לא הגיוני מה אני עושה?
קונה מד לחות? ואם אפשר בכלל לחבר אותו למדגרה הזאת?
במידה ויש צורך במד איפה אני יכול לרכוש את זה?
תודה!
איליה.
-
ilyarabaev
- בקיעה

גם רשום בהסבר:שליטה אלקטרונית בחום ובלחות. משמשת גם כאומנת לגוזלים.
זאת אומרת שהמדגרה מתאימה רק לאפרוחים (תרנגולות)?
זאת אומרת שהמדגרה מתאימה רק לאפרוחים (תרנגולות)?
ראיתי והאתר מוכר, איננו מאשרים קישורים אליו ולכן הקישור הוסר.
"שליטה אלקטרונית בחום ובלחות. משמשת גם כאומנת לגוזלים." אומר שאתה יכול לשלוט באופן אלקטרוני על רמת הלחות , כלומר לכוון בקר
לחות ללחות הרצויה ושהלחות תישמר בדיוק כפי שאתה יכול לשלוט באופן אלקטרוני בבקר הטמפרטורה.
"שליטה אלקטרונית בחום ובלחות. משמשת גם כאומנת לגוזלים." אומר שאתה יכול לשלוט באופן אלקטרוני על רמת הלחות , כלומר לכוון בקר
לחות ללחות הרצויה ושהלחות תישמר בדיוק כפי שאתה יכול לשלוט באופן אלקטרוני בבקר הטמפרטורה.
-
ilyarabaev
- בקיעה

אז אתה אומר הסיכויים הם אפסיים אם אני לא הבדוק את רמת הלחות?
או מה שחשוב זה רק המד חום ובבקשה אם תוכל תביא לי בבקשה גם קצת פרטים על התוכונים אני רוצה לעשות ניסוי כמה אני צריך לתוכון טמפרטורה אותו דבר?
כי אם זה לא מתאים אני מעדיף להחזיר את המדגרה! כי לפי מה שאני מבין היא לא מתאימה לתוכים. או שפשוט להשאיר אותה בתור אומנת? אבל השאלה שלי אם גם באומנת צריך לחות מסויימת?
תודה!
או מה שחשוב זה רק המד חום ובבקשה אם תוכל תביא לי בבקשה גם קצת פרטים על התוכונים אני רוצה לעשות ניסוי כמה אני צריך לתוכון טמפרטורה אותו דבר?
כי אם זה לא מתאים אני מעדיף להחזיר את המדגרה! כי לפי מה שאני מבין היא לא מתאימה לתוכים. או שפשוט להשאיר אותה בתור אומנת? אבל השאלה שלי אם גם באומנת צריך לחות מסויימת?
תודה!
לדעתי אם מדגירים ביצי תוכים צריך לעשות זאת בצורה מקצועית.
אני לא אומר שהסיכויים אפסיים אני אומר שההדגרה הופכת להימור, מדגרה חייבת שילוב של טמפרטורה מדוייקת לחות מדוייקת
וגילגול ביצים.הטמפרטורה במדגרה צריכה להיות 37.3 מעלות אלא אם היצרן ציין אחרת ובכל מקרה עליך להסתמך אך ורק על הנתונים המסופקים עם המדגרה בכל פעולה.
המדגרה יכולה לשמש כאומנת , באומנת רמת הלחות לא קריטית ומספיק שהאויר לא יבש.
אני מציע שתיגש עם המדגרה לחברה ותקבל הדרכה בנוגע להדגרה ולמדגרה.
אני לא אומר שהסיכויים אפסיים אני אומר שההדגרה הופכת להימור, מדגרה חייבת שילוב של טמפרטורה מדוייקת לחות מדוייקת
וגילגול ביצים.הטמפרטורה במדגרה צריכה להיות 37.3 מעלות אלא אם היצרן ציין אחרת ובכל מקרה עליך להסתמך אך ורק על הנתונים המסופקים עם המדגרה בכל פעולה.
המדגרה יכולה לשמש כאומנת , באומנת רמת הלחות לא קריטית ומספיק שהאויר לא יבש.
אני מציע שתיגש עם המדגרה לחברה ותקבל הדרכה בנוגע להדגרה ולמדגרה.
-
ilyarabaev
- בקיעה

אתה יכול להגדיר כמה אחוזיי הצלחה יש מתוך 100 % בערך...?
השאלה שלי קצת מסובכת אבל זה מעניין...
בערך פלוס מינוס.
השאלה שלי קצת מסובכת אבל זה מעניין...
בערך פלוס מינוס.
אין לי נתונים שאני יכול להסתמך עליהם אך אין ספק שככל שהמדגרה תהיה מסוגלת לשמור על דיוק בטמפרטורה ובאחוזי הלחות הסיכויים להצליח ולקבל אחוזי בקיעה טובים יותר עולים . צריך לקחת בחשבון שמלבד המדגרה יתכנו בעיות אחרות הקשורות ישירות לביצים ולהתפתחות הגוזלים בביצה.
-
ilyarabaev
- בקיעה

תודה על הכל אני חייב לצלם לך את הכלוב עם התוכים שתגיד מה אתה אומר מבחינת הכל גודל מזון האם מספיק ענפים האם התאים מסודרים הכל.. אני אשלח בתמונה
תודה שוב פעם וסופ"ש שבוע נעים! (:
תודה שוב פעם וסופ"ש שבוע נעים! (: