ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג זאקו שופכים אוכל
מנהל: מפקחים
Re: זוג זאקו שופכים אוכל
תודה רבה ידידי, אני יישם את כל ההצעות..אין חכם כבעל ניסיון 
התוכים ממוקמים באותו מקום היום כמו בתמונה? תוכל לצלם לי את כל הכלוב ממול כולל תא ההטלה?
כן אלי באותו המקום אני יצלם את הכל כולל תא ההטלה ויעלה תמונות...
זה בתוך מבנה סגור עם חלונות כמובן וללא כל הפרעות...אני נכנס רק כדי להאכיל ולנקות...
זה בתוך מבנה סגור עם חלונות כמובן וללא כל הפרעות...אני נכנס רק כדי להאכיל ולנקות...
טוב שהם נמצאים במבנה סגור. נראה היה לי שהם נמצאים במבנה פתוח. בכל מקרה אשמח לתמונה.
המיקום בסדר גמור.
לקרטונים על הריצפה יש פיתרון טוב יותר לפחות לדעתי. אתה יכול למצוא בכל סופרמרקט באיזור של הכלים החד פעמיים מפות ניילון שמיועדות לכיסוי שולחנות. מידות הניילון כשפורסים אותו הוא 3X1.35 מטר ובכל אריזה יש 6 מפות כאלה.המחיר לאריזה כזאת בסביבות 6.5 ש"ח .
אתה מרטיב מעט את הריצפה ופורס ניילון, הניילון נצמד ישר לריצפה הלחה. זה הרבה יותר אסטתי וזמין. כשאתה רוצה לנקות אתה מרים את הניילון בקצוות מגלגל וזורק לפח . פשוט מאוד ונוח.
האם יש פעילות או הכנה בתא ההטלה?
לקרטונים על הריצפה יש פיתרון טוב יותר לפחות לדעתי. אתה יכול למצוא בכל סופרמרקט באיזור של הכלים החד פעמיים מפות ניילון שמיועדות לכיסוי שולחנות. מידות הניילון כשפורסים אותו הוא 3X1.35 מטר ובכל אריזה יש 6 מפות כאלה.המחיר לאריזה כזאת בסביבות 6.5 ש"ח .
אתה מרטיב מעט את הריצפה ופורס ניילון, הניילון נצמד ישר לריצפה הלחה. זה הרבה יותר אסטתי וזמין. כשאתה רוצה לנקות אתה מרים את הניילון בקצוות מגלגל וזורק לפח . פשוט מאוד ונוח.
האם יש פעילות או הכנה בתא ההטלה?
הם נמצאים הרבה בתא ההטלה, פיררו אקליפטוס ונראה שמקננים...
נקווה בע"ה שיתחילו בקרוב.
נקווה בע"ה שיתחילו בקרוב.
בס"ד
אהלן מיקו ,
עם העניין של המגשים יש פתרון :
חותכים שורה אחת של רשת (במידה של העומק של הכלוב ) צריך ארבע כאלה סה"כ.
אתה מחבר אותן אחת לשנייה (לכל צד אתה מחבר שני שורות וכך יש לך מסילה .
אתה עושה זאת גם בצד השני ואת המגש אתה עושה מפוליגל (עולה בערך 10 שקל).
נשמר להרבה זמן, אצלי כמעט שנה. בהצלחה.
אהלן מיקו ,
עם העניין של המגשים יש פתרון :
חותכים שורה אחת של רשת (במידה של העומק של הכלוב ) צריך ארבע כאלה סה"כ.
אתה מחבר אותן אחת לשנייה (לכל צד אתה מחבר שני שורות וכך יש לך מסילה .
אתה עושה זאת גם בצד השני ואת המגש אתה עושה מפוליגל (עולה בערך 10 שקל).
נשמר להרבה זמן, אצלי כמעט שנה. בהצלחה.
האתר שלי : חתימה זו אינה חוקית!
תודה רבה על העצות, האמת היא שהקרטון נוח כי הוא סופג וגם יש לי המון כאלה, אולי בעתיד אני יעשה מגשים או משהו...
אגב אלי שמתי מתחת לכלי האוכל חתיכת קרש חום רואים התמונה והם הפסיקו לשפוך מאז...היום הוצאתי אותו ואני מקווה שלא יחזרו לשפוך.
אגב אלי שמתי מתחת לכלי האוכל חתיכת קרש חום רואים התמונה והם הפסיקו לשפוך מאז...היום הוצאתי אותו ואני מקווה שלא יחזרו לשפוך.
נקווה שיפסיקו, המשך לעדכן