ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של בועז :)
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של בועז :)
שי יש לך טעות.. פישרים ופרסונטות לא יוצרים עקרים אלה הייברידים..
שאני קורא להם פישרסונטות... הם לא עקרים.. ושתדע שגם אצלו הם פישרסונטות..
כיום אין כמעט נקיים בארץ..
שאני קורא להם פישרסונטות... הם לא עקרים.. ושתדע שגם אצלו הם פישרסונטות..
כיום אין כמעט נקיים בארץ..

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
אבל אל תשכח שיש לך שם פישרים ופרסונטות! ככה שתוך יומיים ואין לך שם כבר רשת... חחחח6867 כתב:אה זה פתרון חסכוני לדלת כפולה.. דלת ורשת..
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
גידול יפה מאוד
תיקון קטן- הסכך השקוף בעייתי כי בימי קיץ הוא עלול לגרום לחום עצום ולכן אני ממליץ ליזרוק עליו כפות של דקל או יוטה
תיקון קטן- הסכך השקוף בעייתי כי בימי קיץ הוא עלול לגרום לחום עצום ולכן אני ממליץ ליזרוק עליו כפות של דקל או יוטה
טוב אז לכל הדואגים לצאצאי הגידול, כמעט ולא ניתן להשיג היום פרסונטות "גזעיות" זן הפרסונטה התערבב מזמן עם זן הפישר.
בנוסף שתי הזנים הינם מאותה תת משפחה של ציפורי האהבה- (בעלי טבעת). אז השילוב בינהן יוצר היבריד שנראה בדיוק כמו פרסונטה רק עם שינויים פיזיולוגים קטנים. וכמובן שהצאצא פורה בדיוק כמו הוריו. כך שאין כל סיבה ממשית לגדל את זן הפרסונטה לבדו.
בנוגע לכמות הזוגות- כרגע מאוכלסים רק 2 זוגות כיוון שאלו הזוגות שגידלתי בכלוב שישן שלי, בקרוב אכניס צבעים מרהיבים חדשים ואצור לי גן עדן קטן בפנים.
בנוגע לגג, הגג עשוי מחומר שנקרא פיברגלס- פיברגלס משמש בדר"כ כחומר לייצור פרגולות ומרפסות שמש!, עקב זאת פיברגלס אינו מוליך חום ולא תהיה בעיה איתו בימי הקיץ החמים.
ובנתיים שנעבור את החורף בשלום...
תודה לכל המברכים
בנוסף שתי הזנים הינם מאותה תת משפחה של ציפורי האהבה- (בעלי טבעת). אז השילוב בינהן יוצר היבריד שנראה בדיוק כמו פרסונטה רק עם שינויים פיזיולוגים קטנים. וכמובן שהצאצא פורה בדיוק כמו הוריו. כך שאין כל סיבה ממשית לגדל את זן הפרסונטה לבדו.
בנוגע לכמות הזוגות- כרגע מאוכלסים רק 2 זוגות כיוון שאלו הזוגות שגידלתי בכלוב שישן שלי, בקרוב אכניס צבעים מרהיבים חדשים ואצור לי גן עדן קטן בפנים.
בנוגע לגג, הגג עשוי מחומר שנקרא פיברגלס- פיברגלס משמש בדר"כ כחומר לייצור פרגולות ומרפסות שמש!, עקב זאת פיברגלס אינו מוליך חום ולא תהיה בעיה איתו בימי הקיץ החמים.
ובנתיים שנעבור את החורף בשלום...
תודה לכל המברכים

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
נראה יפה מאוד. שיהיה בהצלחה בהמשך ומחכים לעדכונים.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
כלוב יפה גדול ומרווח, הציפורים יפיפיות 
אני מציע שאת תא ההטלה הימני בתמונה תחליף עם האמצעי, כך פתחי בית ההטלה יהיו מרוחקים זה מזה וימנעו חיכוכים מיותרים.
את ענפי העמידה תשנה , שים ענף עמידה אחד במקביל לתאי ההטלה במרחק של 10 ס"מ בערך מתא ההטלה ונמוך מפתח תא ההטלה ב5 ס"מ בערך, גם את ענף העמידה שמעל לתאים אני מציע שתעביר כמו שירלי הציעה, לא חסר לך מקום.
בהצלחה.

אני מציע שאת תא ההטלה הימני בתמונה תחליף עם האמצעי, כך פתחי בית ההטלה יהיו מרוחקים זה מזה וימנעו חיכוכים מיותרים.
את ענפי העמידה תשנה , שים ענף עמידה אחד במקביל לתאי ההטלה במרחק של 10 ס"מ בערך מתא ההטלה ונמוך מפתח תא ההטלה ב5 ס"מ בערך, גם את ענף העמידה שמעל לתאים אני מציע שתעביר כמו שירלי הציעה, לא חסר לך מקום.
בהצלחה.
ללא קשר לפרסונטות או אחרים
שיהיה המון בהצלחה
שיהיה המון בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,