ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דיון - תוכי מחוות תוכים , תעודת בריאות ועוד..
מנהל: מפקחים
Re: דיון - תוכי מחוות גידול , תעודת בריאות ועוד..
נעקצתי בגאקו שמת ויותר לי זה לא יקרה מביא וטרינר מתאים לוכח לא מתאים לא לוכח
Re: דיון - תוכי מחוות גידול , תעודת בריאות ועוד..לכל החברים
שלום חברי פורום יקרים אני רוצא לציין כ חוות יגור הם אמינים וישרים ,
ולמרות שהתוכי שרכשתי מת הם היציעו לי לכחת תוכי אחר לאחר שאמרתי שאני חושש לחזור ולכחת הם מפצים אותי בכסף
לכן אני חושב שצריך לציין את זה שהם אנשים אמינים וישרים.
אני מעריך מאוד אנשים כמו דן מחוות יגור , למרות שלא רציתי לשתף אותו שמת לי התכי ולאחר התיעצוית בפורומים שונים שהציעו לי ליפנות אל דן פניתי אליו ואני מוחרך לציין ש דן אדם אמין וישר .
לכן אני לא חושב שצריך לאשמיץ את חוות יגור או בתי גידול.
וצריך ללכת לכמה מקומות עד שמגיעים להחלטה ליקנות תוכי או כל בעל חיים אחר .
יום נעים לכם ותודה שוב
ולמרות שהתוכי שרכשתי מת הם היציעו לי לכחת תוכי אחר לאחר שאמרתי שאני חושש לחזור ולכחת הם מפצים אותי בכסף
אני מעריך מאוד אנשים כמו דן מחוות יגור , למרות שלא רציתי לשתף אותו שמת לי התכי ולאחר התיעצוית בפורומים שונים שהציעו לי ליפנות אל דן פניתי אליו ואני מוחרך לציין ש דן אדם אמין וישר .
יום נעים לכם ותודה שוב
אין לי מושג מי עקץ אותך5553 כתב:נעקצתי בגאקו שמת ויותר לי זה לא יקרה מביא וטרינר מתאים לוכח לא מתאים לא לוכח
יפה מאוד, שמח שנגמר בצורה כזאת והם מפצים אותך,הבנתי שהתוכי לא יליד החווה ונרכש מגורם חיצוני ולכן אני מקווה שיעשו בדק בית, אם התוכי יצא משם חולה זוהי חובתם.
אני מודה לך על פתיחת הדיון שיכול לתת להרבה גולשים מידע כללי וחומר למחשבה, אני שמח שמצאת לנכון לעדכן בנוגע להתנהלות של דן והחווה ועל כך שיפצו אותך.
מאחל לך הצלחה בהמשך, עדכן אותנו בהתפתחויות אם יהיו.
אני מודה לך על פתיחת הדיון שיכול לתת להרבה גולשים מידע כללי וחומר למחשבה, אני שמח שמצאת לנכון לעדכן בנוגע להתנהלות של דן והחווה ועל כך שיפצו אותך.
מאחל לך הצלחה בהמשך, עדכן אותנו בהתפתחויות אם יהיו.
Re: דיון - תוכי מחוות גידול , תעודת בריאות ועוד..לכל החברים
7048 כתב:שלום חברי פורום יקרים אני רוצא לציין כ חוות יגור הם אמינים וישרים ,
יום נעים לכם ותודה שוב
החזיר לך תכסף ?
אני כן חושב שצריך לתת שם אחר לדיון תוכי מחוות תוכים או בתי גידול יתכן אותי אלי עם אני תועה אם הם גם חווה או בית גידול,
אבל ממה שאני לומד כן צריך לעשות סקר שוק ליפני שקונים ציפור וללכת ליראות מקומות עד שקונים
זה מה שאני אעשה לפני שאני אקנה תוכי נוסף אני אכנס ל פורומים וקבוצות דיון בנושה והדיון שיצרנו מעלה ומלמד אנשים כיצד לירכוש תוכי או כל חית מחמד אחרת תודה אביב
אבל ממה שאני לומד כן צריך לעשות סקר שוק ליפני שקונים ציפור וללכת ליראות מקומות עד שקונים
זה מה שאני אעשה לפני שאני אקנה תוכי נוסף אני אכנס ל פורומים וקבוצות דיון בנושה והדיון שיצרנו מעלה ומלמד אנשים כיצד לירכוש תוכי או כל חית מחמד אחרת תודה אביב