ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מבקש לקבל המלצה על כלי אוכל עבור ג'וני
מנהל: מפקחים
Re: מבקש לקבל המלצה על כלי אוכל עבור ג'וני
תודה על הרעיון אבל במקרה שלנו הוא מפרק את זה תוך חצי דקה גג . כוס נרוסטה ללא בליטה בכותר 12 סמ' הוא מצליח להוציא וגם כלי פלסטיק עם בליטות בכלוב הישן . ג'וני מגוזל פגוע ומפוחד ששבר את הציפון ודימם כמעט למות בלילה ראשון הפך לסוסון לא קטן , חזק ומפונק , אין סיכוי שהוא יפול עכשיו מגובה וגם אם יפול לא ישבור כלום אלא יעשה את זה שוב עד שיצליח לו . הוא גם עקשן כמו פרד אבל שובב .
Re: מבקש לקבל המלצה על כלי אוכל עבור ג'וני
לא כל כך הבנתי מהתגובה שלך מה הקשר לליפול מגובה.
את החריצים בתמונה אני ממקם כך שהם נתפסים על הרשת בתחתית הכלוב. לכן יש חיכוך חזק שמונע מהתוכי שלי להרים או להפוך את הכלי (חיתוך לא מדוייק מקטין כמובן את החיכוך והאחיזה, אך יש לי שיטות לעשות זאת מהר ומדויק).
יתכן מאד שלקוניור (אני מבין שזה מה שיש לך?) זה עדיין לא יספיק והוא יצליח לעקור את זה מהרצפה. כנראה שהפתרון שנתן אלי יתאים לך יותר.
את החריצים בתמונה אני ממקם כך שהם נתפסים על הרשת בתחתית הכלוב. לכן יש חיכוך חזק שמונע מהתוכי שלי להרים או להפוך את הכלי (חיתוך לא מדוייק מקטין כמובן את החיכוך והאחיזה, אך יש לי שיטות לעשות זאת מהר ומדויק).
יתכן מאד שלקוניור (אני מבין שזה מה שיש לך?) זה עדיין לא יספיק והוא יצליח לעקור את זה מהרצפה. כנראה שהפתרון שנתן אלי יתאים לך יותר.