ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הפסיונים החדשים שלי
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: הפסיונים החדשים שלי
היום בשעה 15.30/16.00 אני לא יודע במדויק כי אני לא מפריע להם ברגע שאני רואה את הנקבה בתא הוטלה הביצה השנייה היא סדרה אותה ואת הראשונה בבור בפינת התא...
נחמד, לא מצאתי בקשר לדגירה של הנקבה נתונים, אבל היה כתוב שהיא מטילה קרובה ל30 ביצים . קראתי שמדגירים את הביצים לכן אני יוצא מנקודת הנחה שיש בעייה עם דגירה. בכל מקרה אם תתן לטבע לעשות את שלו אתה עוד יכול להיות מופתע.
-
peleg10000
- בקיעה

לגבי הדגירה אם אני לא טועה 30 ביצים זה רק ברגע שמדגירים אותם אך היא תגיע ל10/15 ביצים בהדגרה טבעית כמובן שאני מנסה טבעית!
ביצים של פיסיונים מדגירים בלבד היא לא דוגרת בשבי אנחנו מגדלים בערך 6 זוגות של כמה סוגים שונים במידה ותשאיר את הביצים שם הזכר ישבור אותם (אצלנו זה מלחמת זמן כול היום סביב הביצים שלהם כמה שיותר לתפוס אם עבר שעה הם שבורות)
-
peleg10000
- בקיעה

הביצים בקן שלהם מעל שבוע וחצי יש 7 ביצים ואני לא רואה שום שבירת ביצים אבל אני הכנתי את עצמי למקרה חירום יש לי לקנות ממישהו פיפרינג למקרה כזה של שבירת הביצים ולכן אני גם לא נותן להם ביצה שלוקה אלא רק מבושלת