ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הפסיונים החדשים שלי

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

peleg10000
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: הפסיונים החדשים שלי

שליחה על ידי peleg10000 »

היום בשעה 15.30/16.00 אני לא יודע במדויק כי אני לא מפריע להם ברגע שאני רואה את הנקבה בתא הוטלה הביצה השנייה היא סדרה אותה ואת הראשונה בבור בפינת התא...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נחמד, לא מצאתי בקשר לדגירה של הנקבה נתונים, אבל היה כתוב שהיא מטילה קרובה ל30 ביצים . קראתי שמדגירים את הביצים לכן אני יוצא מנקודת הנחה שיש בעייה עם דגירה. בכל מקרה אם תתן לטבע לעשות את שלו אתה עוד יכול להיות מופתע.
peleg10000
בקיעה
בקיעה

לגבי הדגירה אם אני לא טועה 30 ביצים זה רק ברגע שמדגירים אותם אך היא תגיע ל10/15 ביצים בהדגרה טבעית כמובן שאני מנסה טבעית!
סמל אישי של משתמש
אביטל
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: ירושלים וטבריה

שליחה על ידי אביטל »

ביצים של פיסיונים מדגירים בלבד היא לא דוגרת בשבי אנחנו מגדלים בערך 6 זוגות של כמה סוגים שונים במידה ותשאיר את הביצים שם הזכר ישבור אותם (אצלנו זה מלחמת זמן כול היום סביב הביצים שלהם כמה שיותר לתפוס אם עבר שעה הם שבורות)
peleg10000
בקיעה
בקיעה

הביצים בקן שלהם מעל שבוע וחצי יש 7 ביצים ואני לא רואה שום שבירת ביצים אבל אני הכנתי את עצמי למקרה חירום יש לי לקנות ממישהו פיפרינג למקרה כזה של שבירת הביצים ולכן אני גם לא נותן להם ביצה שלוקה אלא רק מבושלת
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”