ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות בנוגע לקבלת החלטה לבית גידול
מנהל: מפקחים
Re: שאלות בנוגע לקבלת החלטה לבית גידול
השאלה איך אתה מפרש את המילה "יותר טוב". מה בעיניך נקרא יותר טוב? תוכי יפה יותר, תוכי חכם יותר, תוכי שקט / רועש יותר , תוכי שיסתפק בכלוב קטן יחסית , תוכי שיש לו ביקוש גדול יותר בקרב מגדלי תוכים כחיות מחמד וכו',
אתה צריך לדעת ולהבהיר מה המטרה העיקרית של הקמת בית הגידול.
אתה צריך לדעת ולהבהיר מה המטרה העיקרית של הקמת בית הגידול.
תגיד קטגוריות של איזה סוג אתה רוצה ונגיד לך נגיד תכתוב שקט פחות יקר קל להחתמה דברים כאלה ויענו לך תשובה עניינית
בעיקרון לא ממש משנה לי הרעש ויש לי חצר יחסית גדולה אבל אני עובד עד 18:00 בערב כל יום אם בכלל זה מפריע. מה שחשוב למכור את הגוזלים כמה שיותר מהר ושיש לו ביקוש בחנויות,החתמה קלה,ריבוי גבוהה ולא בעייתי במיוחד.ואני מזכיר שזה או ג'קואים או אמזונות
לצערי ולצער הרבה מאוד מגדלים זה לא עובד על פי רצוננו תמיד, אתה כותב "למכור את הגוזלים כמה שיותר מהר ושיש לו ביקוש בחנויות,החתמה קלה,ריבוי גבוהה ולא בעייתי במיוחד" ...
אם אתה עובד עד 18:00 מי יחתים את הגוזלים? נשמע די קל ומאוד ריווחי להחזיק בית גידול, בפועל העבודה קשה ורבה ומי שאינו אוהב באמת את הנושא לא יחזיק מעמד. החתמת הגוזלים מצריכה הרבה מאוד מאמץ ואנרגיות , הרבה מאוד ידע על מנת להצליח הן בריבוי והן בהאכלות .
אם אתה עובד עד 18:00 מי יחתים את הגוזלים? נשמע די קל ומאוד ריווחי להחזיק בית גידול, בפועל העבודה קשה ורבה ומי שאינו אוהב באמת את הנושא לא יחזיק מעמד. החתמת הגוזלים מצריכה הרבה מאוד מאמץ ואנרגיות , הרבה מאוד ידע על מנת להצליח הן בריבוי והן בהאכלות .
או קי אז אני מתחיל. ולגבי מי שיאכיל אותם יש
אין הבדל משמעותי או שוני ניכר בגידול ג'אקו או אמזונות, מבחינת פופולריות הג'אקו יותר פופולרי אם כי גם לאמזונות ישנו ביקוש הולך וגובר .
מה מספר ההטלות שלהם?
1-3 סבבים בשנה.