קטע מתוך הכתבה..
"יש בעלי חיים שלא תסכימו להטיס?
[JUSTIFY]"אנחנו משתדלים לא לטפל בציפורים. אנשים לא תמיד יודעים זאת, אבל מדובר בתהליך ארוך ומסוכן. קצב לב של ציפור יכול להגיע ל-400 פעימות בדקה. מספיק שקורה דבר קטן והקצב מגיע ל-600 פעימות. המשמעות היא שהוא מתפוצץ. בנוסף, אנחנו לא מטפלים לרוב בהטסה של חיות מעבדה".
http://finance.walla.co.il/?w=//1702742&m=1&mid=94989[/JUSTIFY]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטסת בעלי חיים - כמה זה עולה לנו?
מנהל: מפקחים
Re: הטסת בעלי חיים - כמה זה עולה לנו?
איזה ישראלי שילם אלף דולר להטסת זוג תיקנים כדי לגדל אותם.. ועוד למאכל
באמת מחירים יקרים..
באמת מחירים יקרים..
להתפוצץ?? ואו.. חברה שלי סיפרה לי שהתוכי של חברה שלה התפוצץ ולא האמנתי.. אבל זה לא קרה בטיסה, היא החזיקה אותו והוא פשוט התפוצץ.
לא ידעתי את זה
עכשיו אני מבינה למה הם לוקחים כל כך הרבה כסף..
לא ידעתי את זה
עכשיו אני מבינה למה הם לוקחים כל כך הרבה כסף..

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כשלוקחים תוכים או מביאים אותם כחיות מחמד "הלב מתפוצץ" ולכן נמנעים מלהטיס אותם.
כשמביאים עשרות אלפי ציפורים בצורה מסחרית זה בסדר הלב מחזיק מעמד...
בהמשך מתוך הכתבה:
[JUSTIFY]קרה שטיסות לא עברו בשלום? [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]"מתוך ארבעה מיליון בעלי חיים שהוטסו בעולם בשנה שעברה, דווח על ארבעה מקרים של מוות ועל שני מקרים של חיות מחמד שלא חשו בטוב או חלו במהלך הטיסה. זהו מספר אפסי בהשוואה לבני אדם. למזלנו, בישראל ובכל המזרח התיכון לא היתה אף קטסטרופה".[/JUSTIFY]
כשמביאים עשרות אלפי ציפורים בצורה מסחרית זה בסדר הלב מחזיק מעמד...
בהמשך מתוך הכתבה:
[JUSTIFY]קרה שטיסות לא עברו בשלום? [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]"מתוך ארבעה מיליון בעלי חיים שהוטסו בעולם בשנה שעברה, דווח על ארבעה מקרים של מוות ועל שני מקרים של חיות מחמד שלא חשו בטוב או חלו במהלך הטיסה. זהו מספר אפסי בהשוואה לבני אדם. למזלנו, בישראל ובכל המזרח התיכון לא היתה אף קטסטרופה".[/JUSTIFY]