מאמר זה עבר לפורטל: מקלחת לתוכים
סליחה על אי הנוחות.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקלחת לתוכים
מנהל: מפקחים
Re: מקלחת לתוכים
שלום
אני חדשה בנושא יש לי ז'אקו בת 5 חודשים כל כמה זמן לעשות לה מקלחת ומה זה תקופת הנשירה היא אצלי מגיל חודש
תודה
אני חדשה בנושא יש לי ז'אקו בת 5 חודשים כל כמה זמן לעשות לה מקלחת ומה זה תקופת הנשירה היא אצלי מגיל חודש
תודה
איך עושים לתוקי מקלחת
יש לי ג'קו חדש ואני רוצה ללמוד איך מקלחים תוקי
מה בדיוק צריך לעשות
תודה מראש שלומי
יש לי ג'קו חדש ואני רוצה ללמוד איך מקלחים תוקי
מה בדיוק צריך לעשות
תודה מראש שלומי
בן כמה התוכי?
שלום אלי
לי קוראים שלומי אני קניתי ממך כלוב לתוכי במוצש
אני לא יודע בדיוק בן כמה התוכי אבל אמרו לי שהוא מעל לשנתיים
לי קוראים שלומי אני קניתי ממך כלוב לתוכי במוצש
אני לא יודע בדיוק בן כמה התוכי אבל אמרו לי שהוא מעל לשנתיים
היי שלומי , שמח לשמוע ממך.
אם באפשרותך להעלות תמונה נשמח לראות את התוכי ללא קשר.
בכל אופן בנודע למקלחת , לא כל התוכים אוהבים להתקלח תמיד ובמיוחד תוכיח שלא הורגל לכך, לכן את ההכרה עם ברז המים או הטוש/מתז כדאי לעשות בהדרגה, שים לב שיתכן שהתוכי יפחד מהמתז עצמו או מהמקום אליו לקחת אותו (האמבטיה למשל) ולכן לא יתרחץ בגלל הפחד מהסביבה וחוסר נינוחות.
כדאי לתת לתוכי לבחור כיצד להתקלח, אני ממליץ בפעמים הראשונות לקחת את התוכי לאמבטיה ולפתוח בזרם חלש את המים ולראות כיצד הוא מגיב, אם הוא ,"יתנער" וינפח נוצות וינסה להתקרב למים תן לו לעשות זאת ותלך בקצב שלו, לעיתים הם יתקרבו ויתחרטו, לעיתים הם ישתו מים מהברז ויסתפקו בזה ולעיתים גם ירצו לרחוץ.
חשוב שהחוויה תהיה תמיד בסופה חוויה טובה עם הרבה תשבוחות ואהבה כדי שהתוכי יזכור שהוא נהנה מהסיטואציה ולא יזכור חוויה לא נעימה.
אני מצרף לך סירטון של מיקה שלי מתקלחת במידה ויהיו שאלות נוספות תשאל ותקבל מענה.
[מאי 2010] תחרות התמונה הנבחרת
מיקה בסירטון רחצה
רחצה לתוכים-כמה ואיך
אם באפשרותך להעלות תמונה נשמח לראות את התוכי ללא קשר.
בכל אופן בנודע למקלחת , לא כל התוכים אוהבים להתקלח תמיד ובמיוחד תוכיח שלא הורגל לכך, לכן את ההכרה עם ברז המים או הטוש/מתז כדאי לעשות בהדרגה, שים לב שיתכן שהתוכי יפחד מהמתז עצמו או מהמקום אליו לקחת אותו (האמבטיה למשל) ולכן לא יתרחץ בגלל הפחד מהסביבה וחוסר נינוחות.
כדאי לתת לתוכי לבחור כיצד להתקלח, אני ממליץ בפעמים הראשונות לקחת את התוכי לאמבטיה ולפתוח בזרם חלש את המים ולראות כיצד הוא מגיב, אם הוא ,"יתנער" וינפח נוצות וינסה להתקרב למים תן לו לעשות זאת ותלך בקצב שלו, לעיתים הם יתקרבו ויתחרטו, לעיתים הם ישתו מים מהברז ויסתפקו בזה ולעיתים גם ירצו לרחוץ.
חשוב שהחוויה תהיה תמיד בסופה חוויה טובה עם הרבה תשבוחות ואהבה כדי שהתוכי יזכור שהוא נהנה מהסיטואציה ולא יזכור חוויה לא נעימה.
אני מצרף לך סירטון של מיקה שלי מתקלחת במידה ויהיו שאלות נוספות תשאל ותקבל מענה.
[מאי 2010] תחרות התמונה הנבחרת
מיקה בסירטון רחצה
רחצה לתוכים-כמה ואיך