אני מגדל חדש כחודשיים.
פשוט סמתי לפיניקים ולתוקים צמח כזה . אני מצרף תמונה .
ופשוט אחרי שסמתי את הצמח הזה בשעתים מצאתי שני פיניקים מתים ואחד פשוט קשה לו לנשום .
ותוקי אחד מת ואחד משתולל ומרביץ את עצמו בכלוב בו ושם.
מה אני אעשה עכשיו פשוט עזרה
יש מחיצה בין בפיניקים והתוקים ולשתיהם שסמתי את הצמח.
לא מצליח לעלות תמונה הצמח עם עלים ועולים למעלה מתפסים על הכלוב ומעלה ומבפנים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שמתי לפינקים צמח והם מתים מבקש עזרה.
מנהל: מפקחים
שמתי לפינקים צמח והם מתים מבקש עזרה.
נערך לאחרונה על ידי eli_lea ב 29 מאי 2010 19:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: כותרת - ריבוי סימני קריאה.
סיבה: כותרת - ריבוי סימני קריאה.
Re: שמתי לפינקים צמח והם מתים מבקש עזרה.
ראשית הרחק את התוכים / ציפורים מהצמח, את הציפורים שנפגעו ועדיין חיים תפריד ואם מתאפשר לך להגיע לוטרינר עשה זאת עם חתיכת צמח לזיהוי.
הבעיה שלי יותר קשה?!!
כי חלק מהתוכים והפיניקים יש להם ביצם וגם חלק יש להם גוזלים בי שבוע .
מה לעשות עם בעיה כזאתתתתתתתתת???!!!!
מה לעשות עם בעיה כזאתתתתתתתתת???!!!!
Re: הבעיה שלי יותר קשה?!!
לפני דקה קיבלת אזהרה, פעמיים פניות באישי , ופעם על גבי הפורום בנוגע לשימוש בסימני קריאה מרובים, אני מקווה שאינך
בוחן את הסבלנות שלי.
תעביר את הביצים והגוזלים לציפורים שיש להם ביצים וגוזלים.
לצערי איני יכול לעזור לך מעבר לכך, לא מכניסים צמחים או מזונות לפני שבודקים האם הם רעילים, חבל שלא מתייעצים עימנו קודם לכן, איני מכיר את הצמח אבל לבטח הייתי אומר לך שלא להכניסו לכלוב לפני שבדקת במאת האחוזים שאינו רעיל.
כרגע כבר מאוחר ועליך להרחיק בשלב ראשון את הציפורים מהצמח, לנסות להעביר ביצים לציפורים שדוגרות וגוזלים לציפורים עם גוזלים והכל בתקווה שהם לא ידחו את הגוזלים.
מקווה שיסתדר לך .
בוחן את הסבלנות שלי.
תעביר את הביצים והגוזלים לציפורים שיש להם ביצים וגוזלים.
לצערי איני יכול לעזור לך מעבר לכך, לא מכניסים צמחים או מזונות לפני שבודקים האם הם רעילים, חבל שלא מתייעצים עימנו קודם לכן, איני מכיר את הצמח אבל לבטח הייתי אומר לך שלא להכניסו לכלוב לפני שבדקת במאת האחוזים שאינו רעיל.
כרגע כבר מאוחר ועליך להרחיק בשלב ראשון את הציפורים מהצמח, לנסות להעביר ביצים לציפורים שדוגרות וגוזלים לציפורים עם גוזלים והכל בתקווה שהם לא ידחו את הגוזלים.
מקווה שיסתדר לך .