ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
AB circle pro
מנהל: מפקחים
Re: AB circle pro
חברים קראתי עכשיו שגם כשיושבים ומנדנדים את הרגליים זה שורף קלוריות. אז כשאתם יושבים על משהו ולא מגיעים לרצפה אל תשכחו לנדנד את הרגליים;)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
רציתי לשאול את אלה שיש להם את המכשיר אם נשרט להם הצלחת הזאת האדומה ?
האם שני הקפסולות האלה לברכיים נוגעות בצלחת או שהם באוויר? כי לי הצלחת נשרטת כזה..
האם שני הקפסולות האלה לברכיים נוגעות בצלחת או שהם באוויר? כי לי הצלחת נשרטת כזה..

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
זה לא נשרט (לפחות אצלי), יש חומר כמו אבקה כזו שיוצאת מהקפסולות האלה, ונמרחות על הצלחת..
אם תשפשפי את זה קצת תראי שזה ירד. נראה לי שזה במכוון, שהגלגלים לא ייהרסו או יישחקו מהחום של החיכוך.
והם נוגעים בצלחת, גם בדרגה ראשונה וגם בשנייה. בדרגה שלישית לא בדקתי אבל מאמינה שגם (:
אם תשפשפי את זה קצת תראי שזה ירד. נראה לי שזה במכוון, שהגלגלים לא ייהרסו או יישחקו מהחום של החיכוך.
והם נוגעים בצלחת, גם בדרגה ראשונה וגם בשנייה. בדרגה שלישית לא בדקתי אבל מאמינה שגם (:
כן את האבקה הזאת יש לי אבל יש לי גם שריטות על הצלחת.. מוזר.
תודה שירלי
תודה שירלי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
4007 כתב:
בדקתי דופק-
דופק בזמן מנוחה - 80
אחרי 3 דקות אימון - 124
2 דקות אחרי הפסקת האימון - 104
3 דקות אחרי הפסקת אימון - 88
אחרי 5 דקות הדופק חוזר ל 80
תודה רבה רבה,

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).