ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שרגא חברי האפרוח.
מנהל: מפקחים
שרגא חברי האפרוח.
שרגא אפרוח תרנגול..בשעת מעקב וספורט.
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3621648
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3621648
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

Re: שרגא חברי האפרוח.
מה שרגא?!?!?!?!....שרגא זה הכנר שלי!!!....חחחחח
חמוד האפרוח שלךך חמודדדד:))
ושיהיה שבוע טוב כמובן!
חמוד האפרוח שלךך חמודדדד:))
ושיהיה שבוע טוב כמובן!

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

אפרוח בלאדי, מה שנקרא בשפה העממית תרנגול ערבי,
חמוד ברמות ,
בבקשה לא לתכנן עליו הוא לא למכירה
חמוד ברמות ,
בבקשה לא לתכנן עליו הוא לא למכירה
דברי חכמים

הוא לא למכירה אבל הוא אורח לא קבוע 

לאיזה גודל הם מגיעים?
איך אתם מגדלים אותו (כלוב קופסאת קרטון וכ"ו)
מה תעשו איתו שהוא יגדל?
אולי אני אקנה אחד כזה
איך אתם מגדלים אותו (כלוב קופסאת קרטון וכ"ו)
מה תעשו איתו שהוא יגדל?
אולי אני אקנה אחד כזה

האמת שלא תיכננו להביא אפרוח תרנגולת על אף שהיו לנו מספר תרנגולות בחצר ביחד עם פניניות שנתרמו לפנימיה בקרית גת.
את האפרוח קיבלנו במתנה מילד מקסים שהוריו דירבנו אותו לתת לנו מתנה כי האפרוח "חפר להם בראש" .
לקחתי את האפרוח אבל אמרתי לילד שעל אף שזו מתנה ממנו אלי אני לא מבטיח לשמור את האפרוח אצלי ורוב הסיכויים שאעביר אותו הלאה.
האפרוח נקנה בשוק בבאר שבע במחיר של 4 ש"ח , אלו מחירי האפרוחים שנמכרים שם כך סיפר לי הילד. סיכמתי איתו שאם אני אמכור אותו נתחלק בכסף חצי חצי
אני מתאר לעצמי שהאפרוח יגיע לגובה של 30 ס"מ מתוך כך שבעבר הרחוק גידלתי תרנגולות ערביות ולדעתי זה הגודל פחות או יותר אם זכור לי נכון. אגב יש להם כושר תעופה והם יכולים לעוף לגובה רב , הם נוטים לקרא ערב לעוף לכיוון עצים ולישון בביטחה על גבי ענף ולא בריצפה מפחד שמה יטרפו אותם.
כרגע הגוזל נמצא באחד מכלובי האכלת יד משומשים שיש לי, הכלוב נמצא בתוך הבית בחדר שירות ובינתיים הוא יבלה שם בזמן שהוא לא רץ אחרינו ומצייץ מבלי להפסיק.
אני יודע שישנה תערובת לאפרוחים אבל כרגע הוא מסתפק בזרעים, מזון ביצים , מעט פירורי לחם ומים.
את האפרוח קיבלנו במתנה מילד מקסים שהוריו דירבנו אותו לתת לנו מתנה כי האפרוח "חפר להם בראש" .
לקחתי את האפרוח אבל אמרתי לילד שעל אף שזו מתנה ממנו אלי אני לא מבטיח לשמור את האפרוח אצלי ורוב הסיכויים שאעביר אותו הלאה.
האפרוח נקנה בשוק בבאר שבע במחיר של 4 ש"ח , אלו מחירי האפרוחים שנמכרים שם כך סיפר לי הילד. סיכמתי איתו שאם אני אמכור אותו נתחלק בכסף חצי חצי
אני מתאר לעצמי שהאפרוח יגיע לגובה של 30 ס"מ מתוך כך שבעבר הרחוק גידלתי תרנגולות ערביות ולדעתי זה הגודל פחות או יותר אם זכור לי נכון. אגב יש להם כושר תעופה והם יכולים לעוף לגובה רב , הם נוטים לקרא ערב לעוף לכיוון עצים ולישון בביטחה על גבי ענף ולא בריצפה מפחד שמה יטרפו אותם.
כרגע הגוזל נמצא באחד מכלובי האכלת יד משומשים שיש לי, הכלוב נמצא בתוך הבית בחדר שירות ובינתיים הוא יבלה שם בזמן שהוא לא רץ אחרינו ומצייץ מבלי להפסיק.
אני יודע שישנה תערובת לאפרוחים אבל כרגע הוא מסתפק בזרעים, מזון ביצים , מעט פירורי לחם ומים.

איזה סוג תרנגול זה?