ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
AB circle pro
מנהל: מפקחים
Re: AB circle pro
חברים עידכנתי.. בעמוד 3 עשיתי טבלה של השינויים.. הוספתי "אחרי שלושה שבועות". עידכנתי רק שבועיים והיום זה השבוע השלישי אז הוספתי עידכון אתם מוזמנים לראות 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לי זה עזר גם ברגליים כי למכשיר יש שתי פונקציות, יש צ'ופצ'יק כזה שניתן להזיז ולעבוד גם על הרגליים למעלה ועל הישבן. למכשיר מתלווה דיסק גם שבו ג'ניפר ניקול לי (דוגמנית של כל מיני מוצרי בריאות וכושר מפורסמת) מסבירה איך לעבוד עם המכשיר.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
איזה שינוי אחרי שלושה שבועות.. כל הכבוד על ההתמדה894 כתב:חברים עידכנתי.. בעמוד 3 עשיתי טבלה של השינויים.. הוספתי "אחרי שלושה שבועות". עידכנתי רק שבועיים והיום זה השבוע השלישי אז הוספתי עידכון אתם מוזמנים לראות
התאמנת בשתי הפונקציות נכון? דקל, תתחדש

אגב התקשרו אליי מג'ים שופ היום לאשר את ההזמנה, היא אמרה שעוד השבוע זה יגיע, מה שהפתיע אותי. כנראה הרבה אנשים שמעו על
המכשיר והזמינו, אז כבר יש לחנות בארץ סטוקים, ולא צריך לחכות להגעה מחו"ל..
בכל מקרה כשיגיע ואחרי שימוש אני גם אעדכן כאן ברשותך

קבלתי את המכשיר של דודה שלי שלשום
(בדיוק כמו שלך נטלי)
והוא פשוט מדהים.
אני עושה כל יום 1000 נקודות,למרות שאתמול עשיתי קצת יותר-2444.
מה שדפוק במכשיר הזה זה שיש את הברגים המעצבנים האלה,זה ממש כואב
אם עושים את זה יותר מדקה...
ניהיה לי ממש חור בתוך הרגל,לפי דעתי הם היו צריכים לחבר את הברגים מתחת למכשיר
אבל חוץ מיזה הכל סבבה
.
(בדיוק כמו שלך נטלי)
והוא פשוט מדהים.
אני עושה כל יום 1000 נקודות,למרות שאתמול עשיתי קצת יותר-2444.
מה שדפוק במכשיר הזה זה שיש את הברגים המעצבנים האלה,זה ממש כואב
אם עושים את זה יותר מדקה...
ניהיה לי ממש חור בתוך הרגל,לפי דעתי הם היו צריכים לחבר את הברגים מתחת למכשיר
אבל חוץ מיזה הכל סבבה

ניסית לשים על זה בד או משהו?
במכשיר שאצלי הברגים מוברגים לתוך הברכיות, ויש ספוג כזה בגודל של החור שמכניסים כדי לכסות את הבורג, אז לא מרגישים אותם
כנראה שינו את המכשיר עם הזמן..
ובאמת, מדהים, ביום שני הגיע וכבר יש שינויים. זה עובד על שרירים שלא ידעתי שקיימים אצלי..חח
תבורכי, נטלי!

במכשיר שאצלי הברגים מוברגים לתוך הברכיות, ויש ספוג כזה בגודל של החור שמכניסים כדי לכסות את הבורג, אז לא מרגישים אותם
כנראה שינו את המכשיר עם הזמן..
ובאמת, מדהים, ביום שני הגיע וכבר יש שינויים. זה עובד על שרירים שלא ידעתי שקיימים אצלי..חח
תבורכי, נטלי!

היי
רק רציתי לדעת כמה עלה לך (שירלי) המכונה המופלאה הזו??
וכשאני חושב לתווך ארוך..
האם מומלץ לי, ילד בן 14, לקנות את המכשיר?
זה לא עושה נזקים אולי לתווך הארוך...?
משהו פה נשמע לי יותר מדי טוב...
בקיצור
1) כמה עולה?
2) ידוע על נזקים לתווך ארוך?
רק רציתי לדעת כמה עלה לך (שירלי) המכונה המופלאה הזו??
וכשאני חושב לתווך ארוך..
האם מומלץ לי, ילד בן 14, לקנות את המכשיר?
זה לא עושה נזקים אולי לתווך הארוך...?
משהו פה נשמע לי יותר מדי טוב...
בקיצור
1) כמה עולה?
2) ידוע על נזקים לתווך ארוך?
לא מומלץ להתאמן על מכשירים עד גיל 18.. מכיוון שהגוף נמצא בתהליך גדילה והוא עדיין "עדין" ...
אני יודעת שאסור לילדים\מתבגרים להרים משקולות, כי זה מעכב\מונע את תהליך הצמיחה. בקשר לשרירי החזה והבטן, לא יודעת כמה זה מזיק, הרי בשיעורי חינוך גופני עושים הרבה תרגילים בדיוק למטרה זו..
למרות שהמכשיר מותאם לבוגרים, אז מבחינת גובה אני לא בטוחה שהמכשיר יהיה נוח או יעיל, ואולי באמת יזיק
אני לא יודעת על נזקים לטווח ארוך, לנשים בהריון אסור להשתמש במכשיר, בגלל שעיקר הפעילות היא איזור הבטן.
אולי לילדים ולמבוגרים ממש זה לא יתאים, תלוי במצב הבריאותי והפיזי של המשתמש..
בכל מקרה, מה שבטוח, תתחיל בגיל יותר מאוחר ותפנה את השאלה לאורטופד\רופא המשפחה שלך הם יודעים יותר טוב ממני.
המכשיר עולה בסביבות 570 ש"ח בג'ים שופ, בערוץ הקניות נראה לי 800
אולי יש עוד משווקים אז תשווה מחירים.
אם אתה להוט על פעילות אתה יכול להתאמן בלי מכשירים, שכיבות שמיכה, הליכות, שחייה וכו', ולא יותר מדי להעמיס על הגוף, שעה פעמיים בשבוע זה מספיק בגילך לדעתי
למרות שהמכשיר מותאם לבוגרים, אז מבחינת גובה אני לא בטוחה שהמכשיר יהיה נוח או יעיל, ואולי באמת יזיק
אני לא יודעת על נזקים לטווח ארוך, לנשים בהריון אסור להשתמש במכשיר, בגלל שעיקר הפעילות היא איזור הבטן.
אולי לילדים ולמבוגרים ממש זה לא יתאים, תלוי במצב הבריאותי והפיזי של המשתמש..
בכל מקרה, מה שבטוח, תתחיל בגיל יותר מאוחר ותפנה את השאלה לאורטופד\רופא המשפחה שלך הם יודעים יותר טוב ממני.

המכשיר עולה בסביבות 570 ש"ח בג'ים שופ, בערוץ הקניות נראה לי 800
אולי יש עוד משווקים אז תשווה מחירים.
אם אתה להוט על פעילות אתה יכול להתאמן בלי מכשירים, שכיבות שמיכה, הליכות, שחייה וכו', ולא יותר מדי להעמיס על הגוף, שעה פעמיים בשבוע זה מספיק בגילך לדעתי