ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צו ראשון
מנהל: מפקחים
Re: צו ראשון
במקרה זה נרשם שהדרכים העקלקלות התפתלו לעבר לטרקלין , כלומר הדרך אינה ישרה ומפותלת ובסופה נמצא הטרקלין.
דרך עקלקלה הינה דרך שאינה ישרה כשאומרים "דרכים עקלקלות" לא מתכוונים בהכרח לדרך או כביש זהו פיתגם שבא לתאר מצב מסויים.
לדוגמא:התברר שהתוכים היו גנובים ונרכשו בדרכים עקלקלות.כלומר התוכים לא נרכשו מהמגדל עצמו אלא בכל מיני דרכים עקיפות ולא באופן ישיר וישר.
דרך עקלקלה הינה דרך שאינה ישרה כשאומרים "דרכים עקלקלות" לא מתכוונים בהכרח לדרך או כביש זהו פיתגם שבא לתאר מצב מסויים.
לדוגמא:התברר שהתוכים היו גנובים ונרכשו בדרכים עקלקלות.כלומר התוכים לא נרכשו מהמגדל עצמו אלא בכל מיני דרכים עקיפות ולא באופן ישיר וישר.
אלי את התשובה לזה נטליקי תיצטרך לתת לא אנחנו כי אני יודע בדיוק את המשמעות של המילים
אבל את המבחן עים השאלות והתשובות נטליקי צריכה לתת ואת המילים היא חייבת לדעת ( עיברית )

אבל את המבחן עים השאלות והתשובות נטליקי צריכה לתת ואת המילים היא חייבת לדעת ( עיברית )

בהצלחה נטלי
בעי''ה גם לי יש עוד מעט צו ראשון לא ידעתי שמתרגלים מבחנים כאלו את יכולה לתת לי את האתר שמתרגלים בו
?
בעי''ה גם לי יש עוד מעט צו ראשון לא ידעתי שמתרגלים מבחנים כאלו את יכולה לתת לי את האתר שמתרגלים בו
?
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
היה לי כבר צו ראשון לפני כמה חודשיים אין לך ממה להתרגש זה סתם חארטה נותנים לך לרשום מילים ארוכות ובודקים עם יש לך שגיאות כתיב,אחרי זה נותנים לך דף עם מלא משפטים כמו שרשמת ואת צריכה להסביר אותם.... בהצלחה....
תודה רבה לכולם על ההתייחסות והמענה.
נריה יש פה אתר שיש בו גם מילים שצריך לדעת ולמטה יש קישור כזה אפשר להוריד את הקובץ ולתרגל קצת:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... Id=1570546
יהודה, לדעתי זה לא חארטה זה ממש חשוב כדי שאני אוכל לקבל מנילה טובה, תפקידים טובים בצבא ולא סתם להיות פקידה.
הבנתי שהמבחנים שם לא קלים ואפילו הורסים את המוח, במשך שעתיים או יותר אתה יושב מול מחשב (אם אני לא טועה!) ועונה על שאלות.. זה ממש הורס את הראש, אבל אני מקווה שבעזרת השם הכל יהיה בסדר ואני אותיר רושם טוב.
תודה לכם שוב על ההסבר והאיחולים
נריה יש פה אתר שיש בו גם מילים שצריך לדעת ולמטה יש קישור כזה אפשר להוריד את הקובץ ולתרגל קצת:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.a ... Id=1570546
יהודה, לדעתי זה לא חארטה זה ממש חשוב כדי שאני אוכל לקבל מנילה טובה, תפקידים טובים בצבא ולא סתם להיות פקידה.
הבנתי שהמבחנים שם לא קלים ואפילו הורסים את המוח, במשך שעתיים או יותר אתה יושב מול מחשב (אם אני לא טועה!) ועונה על שאלות.. זה ממש הורס את הראש, אבל אני מקווה שבעזרת השם הכל יהיה בסדר ואני אותיר רושם טוב.
תודה לכם שוב על ההסבר והאיחולים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בהצלחה, אם את מול המחשב ויש לך שאלות תפתחי עוד דפדפן לאתר ונעזור לך כולנו מכאן, אחרי התשובות ימנו אותך לרמטכ"ל הבא
.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
שיהיה המון הצלחה בצו ראשון
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת