ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
AB circle pro
מנהל: מפקחים
Re: AB circle pro
היום קיבלתי את המכשיר. עשיתי בו קצת. אני חייבת לציין שהוא מעולה ותוך איזה 3 דקות התחלתי להרגיש שהטמפרטורה של הגוף שלי עולה ואני עוד שניה מזיעה. לא הרגשתי כל כך בבטן כאבים וכאלה.. הרגשתי יותר בידיים. הן ממש נתפסו לי.
בכל אופן מקווה לתוצאות
עריכה:
לא הרמתי את הראש למעלה בגלל זה לא הרגשתי את הבטן.. עכשיו אני מרגישה זה לא יאומן עשיתי חצי דקה ואני מרגישה כאב (לא תפוס אלא כאב)
בכל אופן מקווה לתוצאות
עריכה:
לא הרמתי את הראש למעלה בגלל זה לא הרגשתי את הבטן.. עכשיו אני מרגישה זה לא יאומן עשיתי חצי דקה ואני מרגישה כאב (לא תפוס אלא כאב)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
היי חברים לא שכחתי אתכם והבטחתי לעדכן. אז ככה יש תוצאות ואני ממש ממש מרוצה.
עשיתי מן טבלה כזאת וכל שבוע אני מודדת את ההיקפים שלי ואשמח להראות לכם את הירידה שלי.
לפני שעשיתי במכשיר: חזה- 93 ס"מ , מתחת לחזה באיזור הצלעות- 64 ס"מ, מותניים- 92 ס"מ.
לאחר שבוע: חזה- 85 ס"מ, מתחת לחזה באיזור הצלעות- 64 ס"מ , מותניים- 90 ס"מ
לאחר שבועיים (היום מדדתי): חזה- 82 ס"מ, מתחת לחזה באיזור הצלעות- 63 ס"מ, מותניים- 85 ס"מ
לאחר שלושה שבועות: חזה- 76 ס"מ. מתחת לחזה באיזור הצלעות- 63 ס"מ, מותניים- 83 ס"מ.
בקיצור זה לא יאומן אבל זה ממש עובד, רואים גם את השינויים על הבגדים קצת ,למשל היום שמתי מכנס שהיה עליי די צמוד, ועכשיו הוא פשוט משוחרר, אפילו כמעט נפל לי.
עשיתי מן טבלה כזאת וכל שבוע אני מודדת את ההיקפים שלי ואשמח להראות לכם את הירידה שלי.
לפני שעשיתי במכשיר: חזה- 93 ס"מ , מתחת לחזה באיזור הצלעות- 64 ס"מ, מותניים- 92 ס"מ.
לאחר שבועיים (היום מדדתי): חזה- 82 ס"מ, מתחת לחזה באיזור הצלעות- 63 ס"מ, מותניים- 85 ס"מ
לאחר שלושה שבועות: חזה- 76 ס"מ. מתחת לחזה באיזור הצלעות- 63 ס"מ, מותניים- 83 ס"מ.
בקיצור זה לא יאומן אבל זה ממש עובד, רואים גם את השינויים על הבגדים קצת ,למשל היום שמתי מכנס שהיה עליי די צמוד, ועכשיו הוא פשוט משוחרר, אפילו כמעט נפל לי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אממ אני הזמנתי את זה מחנות שנקראת ג'ים שופ.
עלה לי הכל כולל משלוח 564 ש"ח- שווה את המחיר
הינה קישור למי שרוצה:
http://gymshop.co.il/products/1390.html
עלה לי הכל כולל משלוח 564 ש"ח- שווה את המחיר
הינה קישור למי שרוצה:
http://gymshop.co.il/products/1390.html

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
894 כתב:היי חברים לא שכחתי אתכם והבטחתי לעדכן. אז ככה יש תוצאות ואני ממש ממש מרוצה.
תרשי לי להגיב...... וואו!

מה עם הכאב? עדיין מרגישים ולכמה זמן? וזה רק 5 דקות כל יום?
שמחה לשמוע על התוצאות!

הכאב הוא כאב של מאמץ, אחרי שעושים במכשיר (אני לפחות) לא מרגישה אותו, אבל בזמן שאת עובדת את מרגישה את זה. וזה מוזר כי את אולי מרגישה את המאמץ אבל כיף לעשות בו, אני ממש נהינת.
אני עושה בערך 7 דקות ביום, ככה יוצא לי.
אפילו נהיו לי קצת ריבועים בבטן (לא ממש כמו של גברים) אבל כשאני עושה שריר רואים את זה קצת.
תודה שירלי

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מגניב! אם אין כאבים שווה בהחלט, והמחיר בכלל לא בשמיים..
אם את מוצאת עוד מכשירים כאלה אל תהססי להמליץ
אם את מוצאת עוד מכשירים כאלה אל תהססי להמליץ