ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מאוהבת בכמעט מלאכים- תראו עד כמה
מנהל: מפקחים
Re: מאוהבת בכמעט מלאכים- תראו עד כמה
חחחחחח ואני ראיתי את הרוב (הרי כל יום יש משהו חדש ) בלייב!
אבל הכי יפה מהכל זה כשאת שרה ומנגנת את השירים שלהם!!
אני קיבלתי מופע אישי!!! P:
אבל הכי יפה מהכל זה כשאת שרה ומנגנת את השירים שלהם!!
אני קיבלתי מופע אישי!!! P:

חחחח אני עוד חייבת לך שיר. לא שכחתי ברגע שיתפנה שלי זמן.. 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני מוכרך לציין שאם מייקל ג'קסון היה מגיע להופעה "חיה"הוא לא היה זוכה לכזאת הערצה 

השמים אינם הגבול
אוסף מכובד
מקווה בשבילכם שהם יבואו שוב וישקיעו קצת יותר מזמנם לטובת המעריצים. 
מקווה בשבילכם שהם יבואו שוב וישקיעו קצת יותר מזמנם לטובת המעריצים. 
תודה שירלי.
את האמת שהם מקדישים המון אני חושבת שהם בבית שלהם רק בשביל לישון, כל הזמן הם מתראיינים, הולכים למפגשי מעריצים, עוברים ממדינה ממדינה, את האמת אני מצדיעה להם. הלוואי שיבואו שוב שהפעם באמת אני אכנס מאחורי הקלעים. מאוד מקווה!

את האמת שהם מקדישים המון אני חושבת שהם בבית שלהם רק בשביל לישון, כל הזמן הם מתראיינים, הולכים למפגשי מעריצים, עוברים ממדינה ממדינה, את האמת אני מצדיעה להם. הלוואי שיבואו שוב שהפעם באמת אני אכנס מאחורי הקלעים. מאוד מקווה!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
וואי אני כל כך רוצה שהם יבואו שוב!
הם אנשים כל כך מדהימים!
הם משקיעים בכל מה שהם עושים!
והם עושים את זה בשבילנו, המעריצים...
הם אנשים כל כך מדהימים!
הם משקיעים בכל מה שהם עושים!
והם עושים את זה בשבילנו, המעריצים...
שמחה לשמוע..
לא יודעת, ראיתי בטלוויזיה לפני כמה שבועות שבאו כוכבי הסידרה, ומלא בני נוער נהרו מכל רחבי הארץ
הכוכבים עשו שלום והלכו אחרי כמה דקות.. והמעריצים התלוננו, כנראה הבטיחו מפגש אישי כלשהו וזה לא יצא לפועל.
אולי הם לא מהסידרה הזו (זכור לכם משהו כזה?), אני לא עוקבת, אבל לדעתי זה היה לא כל כך נחמד
בקיצור אם אתם אומרים שהם שווים את זה ומשקיעים בקהל, מצויין, זה הכי חשוב
לא יודעת, ראיתי בטלוויזיה לפני כמה שבועות שבאו כוכבי הסידרה, ומלא בני נוער נהרו מכל רחבי הארץ
הכוכבים עשו שלום והלכו אחרי כמה דקות.. והמעריצים התלוננו, כנראה הבטיחו מפגש אישי כלשהו וזה לא יצא לפועל.
אולי הם לא מהסידרה הזו (זכור לכם משהו כזה?), אני לא עוקבת, אבל לדעתי זה היה לא כל כך נחמד
בקיצור אם אתם אומרים שהם שווים את זה ומשקיעים בקהל, מצויין, זה הכי חשוב

לא חושבת שזה הם.. כי לפני כמה שבועות זה היה אפריל, והם לא היו פה באפריל.
בכל אופן כן היה מפגש כזה שפלאפון אירגנו עם שניים מכוכבי הסדרה, אבל זה לא היה באשמתם, הביאו אותם אמרו להם להגיד כמה מילים בעברית ולקחו אותם. הם אנשים מאוד חמים למעריצים שלהם והם מעריכים כל מה שעושים בשבילם, הם לעולם לא היו מזלזלים במעריצים והם אמרו את זה, את רואה איך הם מדברים על המעריצים ואת רואה את האהבה שלהם בעיניים ואת מבינה הכל.
בקיצור אין מצב שזה הם
בכל אופן כן היה מפגש כזה שפלאפון אירגנו עם שניים מכוכבי הסדרה, אבל זה לא היה באשמתם, הביאו אותם אמרו להם להגיד כמה מילים בעברית ולקחו אותם. הם אנשים מאוד חמים למעריצים שלהם והם מעריכים כל מה שעושים בשבילם, הם לעולם לא היו מזלזלים במעריצים והם אמרו את זה, את רואה איך הם מדברים על המעריצים ואת רואה את האהבה שלהם בעיניים ואת מבינה הכל.
בקיצור אין מצב שזה הם

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לו הייתי יודעת מראש עד לאן תגיע הערצה כלפיהם הייתי קונה מניות של יצרני המותג,
נראה לי שהייתי יכולה להרוויח הון
מקווה בשבילך ובשביל שאר המעריצים/מכורים שיצא לכם להפגש איתם גם מאחורי הקלעים (רק לא להתעלף בבקשה)

נראה לי שהייתי יכולה להרוויח הון

מקווה בשבילך ובשביל שאר המעריצים/מכורים שיצא לכם להפגש איתם גם מאחורי הקלעים (רק לא להתעלף בבקשה)

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).