מת לגדל את כולם
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ממשיכים לגלות בע"ח שלא מוכרים למדע!!!
מנהל: מפקחים
Re: ממשיכים לגלות בע"ח שלא מוכרים למדע!!!
באופן אישי אני מעדיף שהחרקים ישארו בבורניאו- אני בקושי מסתדר פה עם ג'וק וחצי בשנה..., מצד שני דקל לא הייתי מתנגד לראות ב"יערות" ארצנו להקות של ארות, אמזונות, קקדואים, ג'אקויים ועוד
רק תסבירו לי מה עשו לכם הג'וקים?
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

אז זהו לאה שהם לא עושים כלום!!! מילא היו עושים טריקים, מדברים... אבל כלום...
אז זהו שכן, אתה לא מכיר את הטריק "בוא"? אתה פשוט צורח, והג'וק רץ אליך....זה מוזר 
לאה, את לא פוחדת\נלחצת מג'וקים?
לא פוחדת, אבל נגעלת קצת... קצת הרבה. אין לי בעיה שהם יחיו באושר ועושר, אבל שיעשו את זה רחוק ממני
תחשבי שהחרק הזה מטייל לו בביובים ואחרי זה בשיא חוצפתו נכנס לביתך הנקי והמצוחצח וכשאת קולטת אותו וצועקת מחרדה,
איכשהו הוא רץ היישר אלייך!! גם אם יש עוד אנשים לידך! שמעתי פעם שהם "חכמים" ונולדים עם כל הזיכרונות והחוויות של אבות
אבותיהם, אז מה, הם לא למדו שכאן הם לא רצויים?
אנחנו אישית לא מרססים ולא שמים רעלים למיניהם, אבל הבית מרושת ואנחנו גם גרים במקום גבוה.. אבל פעם אחת לפחות בכל קיץ
מגיע לכאן אחד כזה... אין לי מושג איך..אבל אי אפשר להימנע מהם כנראה. (מה הם אוכלים בכלל? למה הם נכנסים לבתים?)
גם כל שאר החרקים המוזרים\מלחיצים, אין לי בעיה כל עוד הם רחוקים ממני. אבל לדוגמא בבסיס כשסיימתי משמרת ב7 בבוקר
וחוזרת למגורים ומגלה נדל (מוטציה של נדל..) בגודל 20+ ס"מ מתהלך לו בחדר... מה אני אמורה לעשות, להגיש לו כיבוד? :\
לקחתי מטאטא והעפתי אותו מהחדר.
בקיצור אני חותרת למינימום מגע עם חרקים, אלא אם אני היחידה באיזור שיכולה להתמודד עם זה.
מקלון כזה על הפנים שלי ייגמר במוות... ולא של החרק, זה פשוט מלחיץ אותי לאללה. לא יודעת למה
חפרתי. בקיצור אני גם הייתי שמחה לראות תוכים עפים להם חופשי בארץ, מלבד הדררות,
וחשבתי שזה יעזור אבל עדיין כולי חלחלה רק מלכתוב ולחשוב על החרקים בחיי. מקווה שלא נרדמתם!

לאה, את לא פוחדת\נלחצת מג'וקים?
לא פוחדת, אבל נגעלת קצת... קצת הרבה. אין לי בעיה שהם יחיו באושר ועושר, אבל שיעשו את זה רחוק ממני
תחשבי שהחרק הזה מטייל לו בביובים ואחרי זה בשיא חוצפתו נכנס לביתך הנקי והמצוחצח וכשאת קולטת אותו וצועקת מחרדה,
איכשהו הוא רץ היישר אלייך!! גם אם יש עוד אנשים לידך! שמעתי פעם שהם "חכמים" ונולדים עם כל הזיכרונות והחוויות של אבות
אבותיהם, אז מה, הם לא למדו שכאן הם לא רצויים?
אנחנו אישית לא מרססים ולא שמים רעלים למיניהם, אבל הבית מרושת ואנחנו גם גרים במקום גבוה.. אבל פעם אחת לפחות בכל קיץ
מגיע לכאן אחד כזה... אין לי מושג איך..אבל אי אפשר להימנע מהם כנראה. (מה הם אוכלים בכלל? למה הם נכנסים לבתים?)
גם כל שאר החרקים המוזרים\מלחיצים, אין לי בעיה כל עוד הם רחוקים ממני. אבל לדוגמא בבסיס כשסיימתי משמרת ב7 בבוקר
וחוזרת למגורים ומגלה נדל (מוטציה של נדל..) בגודל 20+ ס"מ מתהלך לו בחדר... מה אני אמורה לעשות, להגיש לו כיבוד? :\
לקחתי מטאטא והעפתי אותו מהחדר.
בקיצור אני חותרת למינימום מגע עם חרקים, אלא אם אני היחידה באיזור שיכולה להתמודד עם זה.
מקלון כזה על הפנים שלי ייגמר במוות... ולא של החרק, זה פשוט מלחיץ אותי לאללה. לא יודעת למה
חפרתי. בקיצור אני גם הייתי שמחה לראות תוכים עפים להם חופשי בארץ, מלבד הדררות,
וחשבתי שזה יעזור אבל עדיין כולי חלחלה רק מלכתוב ולחשוב על החרקים בחיי. מקווה שלא נרדמתם!

שירלי- תגובה חזקה
ג'וקים שווים לאוכל טוב 
שלא תחשבו שאני אוכל את זה
אבל אני מגדל אותם -אוכל טוב ללטאה
אתם צריכים לראות איך היא אוכלת אותם-פשוט מגניב
בעזדמנות אני אצלם אותם

שלא תחשבו שאני אוכל את זה

אבל אני מגדל אותם -אוכל טוב ללטאה
אתם צריכים לראות איך היא אוכלת אותם-פשוט מגניב

בעזדמנות אני אצלם אותם

טוב שירלי נטליקי אלמוגי עוד כמה ולאה תפתח ותעביר אתכן סדנה, ג'וקים עכבישי ענק חיפושיות וחרקים שאינם מזוהים לא זה הכתובת.
אצלנו בבית לא הורגים חיות אני קורא ללאה ולאה מוציאה אותם, משחררת חופשי בגינה .
טוב היא בטח תסביר לכם איך עושים את זה כי אני זוכר אותה כילדה שמפחדת ונגעלת מג'וקים.
אצלנו בבית לא הורגים חיות אני קורא ללאה ולאה מוציאה אותם, משחררת חופשי בגינה .
טוב היא בטח תסביר לכם איך עושים את זה כי אני זוכר אותה כילדה שמפחדת ונגעלת מג'וקים.
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
תמונות יפות וג'וקים קצת מגעילים אותי תלוי איזה סוג ואיפה אני מוצא אותו..